2 yillik iliskim bitti ne yapmaliyim lise askimdi beni manupilemi ediyor?

1. ayimizda ailemin kizi begenmemesi yuzunden ben ayrilmam zorunda kaldim.1 hafta sonra geri dondum ve onca zorluga ragmen katlandik birbimize destek ciktik ailesini kendisi bana surekli sikayet ediyordun7. Ayimizda baska birisyle bisi yaptigini anlatti ben onceden sormama ragmen soylemedi

o gunden sonra cok aci cektim bazi seyler fazla sinirlendiriyordu agresiftim ama geciyordu ve biz bunu biliyorduk kiyafet konusundada bir sikinti yoktu bir kere uyarmistim sonrasinda kendiai dikkat ediyordu

asil ayrilik konusuna geliyorum son haftalarda bir anda yok bikini yok askili yok gobegi gozuken seyler eski giyim tarzina donmek istedi bende bazi toleranslar gosterdim fakat izin vermedim ve bu bildiginiz hayati zehir olmus gibi davramaya basladi birgun yine kavga ettik bu mevzudan sonra ve ben sinirlenip eve gittim evdeyken aradi ya cozucez ya ayrilcaz dedim sakin ol yanina geliyim yuz yuze konusalim anneside geldi biz onunla bulustugumuzda annesi yine naptin bu kiza yine uzgun tarzi seyler dedi bende dedimki insanlar uzulebilir kavga edebilir normal seyler tip tip bakip gitti.

kizla oturdum 4 saat konustum ne dediyae duzelticez halledicez soyle davranicam artik oyle guzel konustukki sonrasinda dedimki hallettikmi evet dedi ama icimde hala bisi var sen beni cok baskiliyorsun benim icimde bir aci var dedi su zamana kadar neden soylemedin bu konulari neden icine attin dedim hic bisi demedi konusup anlasabiliriz dedim inat etti yok gecmio icimdeki yok soyle yok boyle en son gitmemiz gerekiyordu dedimki ayriliklami gecicek bilmiyorum dedi biraz bensiz kal eger senin icin iyi olucaksa ben aci cekmeye raziyim beni birakirsin dedim ama ben seni cok seviyorum ve herseyi duzeltebiliriz diyede direttin metroda son kez sarilirmis gibi son kez opermis gibi optu ve gitti

evime dogru geldim otobuse tam bindim aradi ve ayrildigimizi soyledi dedim annenmi seni boyle yapiyor noldu bir anda yok iste ayri dunyalarin insaniyiz yok soyle yok boyle dedim cabalarsak olur ben seni cok seviyorum bende seni cok seviyorum dedi kapadi beni her yerden engelledi hesaplarini sildi ve kendi adina acim sosyal medyada tek hesap yok benden uzaklasmak icin herseyi yapti sonraki gun aradim

arkadasimin telefonundan dedimki konusalim anlasalim bak bu gece benim icin olum gibiydi sevenler ayrilmamali herseyi duzeltmedikmi konusup anlasabiliriz dedim biliyormusun dedim biliyorum dedi neden cabalamak istemiyorsun dedim yoruldum dedi neden demedin bu gune kadar dedim 2 yildir sevgiliyiz hic boyle konusmadik dedim iki seven napar ne eder halleder dedim ya bu gune kadar beni bebek gibi seven kiz bu gun benden bir anda sogudu sana 1 hafta kafa dinlemen icin sure dedim arkadan annesi geldi bir anda kizimin pesini birak diye giristi dedim sizle muhattap degilim dedim seni bidaha arayabilirmiyim izin veriyormusun dedim sesi kapatti bir sure sonra agliya agliya ı ı yani hayir dedi annesi onu zorlugordu biliyorum ama bu bir kere yasanan olay degil neden beni birakti sevdiginden emindim oysaki canim cok yaniyor onca seyi asmisken beni boyle birakmasi napicam bilmiyorum bidaha aramalimiyim ne kadar sure vermeliyim bugun 4. Gun ve tek bir yemek yemedim 5 kilo vermisim elimde olan bisi degil midem kabul etmiyor napmaliyim birisi yardim etsin

Güncellemeler
11 ay
Ayrica bisiye aciklik getirmek istiyorum yanlis anliyanlar olmus ben bu kiza fazla acik giyiniyorsun diye 3. Ayimizda soyledim cunku asiriydi 4. bulusamizda ve 2. yilimiza kadarda gayet normal giyinmesi hatta ailesinin ona acik sacik seyler almaya ikma etmeye calismasina ragmen gelip bana sikayet eden birisi neden bir anda renk degistirdi benim rengin zaten belliydi en son 4 saatlik konusmamizdada zaten kizla anlastik onemli yerler gozukmesin yeter dedim askiliydi shorttu zaten kabulumdu benim.
2 yillik iliskim bitti ne yapmaliyim lise askimdi beni manupilemi ediyor?