bu sene üniversite kazanamadım lise bitirdim mezun oldum ama üni kazanamadım aileminde parası yok tüm gün evde oturuyorum yatıyorum televizyon izliyorum dışarıda çıkmıyorum arkadaşlarım ile ilişkiyide kestim bugün babamla baya büyük şiddetli bir tartışmaya girdim az daha dalıcaktım niye tüm gün evde oturuyorsun engellimisin delimisin korkakmısın falan dedi çıldırdı bagırdı üzerime yürüdü eline bıçak alıp üzerime geldi az daha sokucaktı bende sert çıktım ruh hali ile yeminederim sadece babam diye sabrediyorum spora gidiyordum onuda kendisi iptal etti bana gezmem için para falan da vermiyor ulan üni tutturamamışım param yok nasıl geziyim bu cahil herif ne bekliyor aynı durumu yaşayan var mı tüm gün evde oturuyorum üni tutturamadıgım için bu arada boyum 1.93 babam denen cüce 1.60 onu istesem öldürürümde zor sabrediyorum sizce ne yapmalıyım 🥺?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tekrardan hazırlanmaya başla böyle bı niyetin yoksa iş ara elin yüzün duzgunse bu boyla manken olabilirsin artı olarak baban haksız ama senin anlatım tarzını hiç begenmedim cüce bilmem ne
agır deprosyona girdim üni tuturamadım sonuçta amele gibi iş arayasımda yok
E ne yapmayı planliyorsun
Bilmiyorum
Sizde aynı durumu yaşadınızmı daha önce?
şu an baya sinirliyim mallesef
baştaki yüzünden çalışsamda zengin olamam ben
işe girip çalışmakla zengin olamam ne yazıkki dolar 28 TL olmuş
Herkesin böyle anları olabilir ama bu çıkmazdan ancak kendi cabaniz ile çıkabilirsiniz eğer başkasından bir şey beklerdlsek çok bekleriz senin biseylere uğraşman lazım
Daha bir şeyler yapmadan zengin olma niyetindesiniz evet ülkenin ekonomik durumu hiç iyi değil ama sizin zengin olmanizla dolar o kadar da alakalı değil benim çevremde parasını sigdirmayan da var boş gezen de ikisi de aynı ülkede yaşıyor
işe gel çalış diyen torpilli akrabam yok iş bulamıyorum ben üniversitede tuturamadım tek hayalim iyi bir meslekti üniversitede sonuçta tutturamadım iyi yerlere gelmem artık çok zor ara sıra intiharı düşünüyorum başarısız olmak berbat bir şey sahada kötüsü sana destek olmayan fakir bir ailede doğup büyümek beni ne dershaneye yazdırmışlar nede çocukken dil kursuna yazdırmışlar bunlar çok önemli şeyler
Aile fakir olunca zaten hayata 3 0 geride başlıyorsun
Evet öyle de sihirli değnek ile düzelecek değilsin dediklerinde haklısın ama bir yerde çok yanlış düşünüyorsun ailesi fakir olup da ne zengin insanlar var
Yani evde oturarak olmaz sen cabalamalisin
Başarısız olmakta okuduğun okul çevre aile maddi durum gibi etkenler de var ne yazıkki
Onlar istisna ailesi fakir olup gerçekten zengin olan 1 milyon da 1 ben mesela ne kadar istersem istiyim asla çok zengin olamıycam?
Hadı baban kotunun kotusu sen nıye evde duruyosun bı hayatın yokmu calıs
İş bulamıyorum mallesef
İlk mezun senen mi?
Evet neden?
Benim de öyle ve gayet normal bir şey. Geçen sene olmadı ama bu sene olacak diye düşün depresyon geçirmelik bir şey yok ki. Kütüphaneler mezun dolu, okurken bile okuduğu bölümü bırakıp hedefi için tekrar çalışanlar var. Evde oturma çık kütüphaneye hem motivasyon olur hem hava alırsın evdekileri dinlemek zorunda kalmazsın. Babalar biraz ters oluyor bıçaklamak öldürmek falan bunlar korkunç düşünceler sakin ol.
işe gel çalış diyen torpilli akrabam yok iş bulamıyorum ben üniversitede tuturamadım tek hayalim iyi bir meslekti üniversitede sonuçta tutturamadım iyi yerlere gelmem artık çok zor ara sıra intiharı düşünüyorum başarısız olmak berbat bir şey sahada kötüsü sana destek olmayan fakir bir ailede doğup büyümek beni ne dershaneye yazdırmışlar nede çocukken dil kursuna yazdırmışlar bunlar çok önemli şeyler
Aile fakir olunca zaten hayata 3 0 geride başlıyorsun
Çalışan herkesin torpili yok zaten. Dershanesiz dil kurssuz da kazanan çok. Başarısız olmak berbat bir şey evet ama kendi sorumsuzluklarımızı başkasına yıkamayız. Tek yolu oturup adam gibi çalışmak. Kaç binden mezuna bıraktın?
Başarısız olmakta okuduğun okul çevre aile maddi durum gibi etkenler de var ne yazıkki
Ailesi ve maddi durumu kötü olup kendini o hayattan çekip çıkaran da çok. Hep olumsuzlukları görüyorsun. Çalışırsın iyi bir üni iyi bir bölüme yerleşirsin hem başarı bursu alırsın hem maddi durumundan dolayı burs alırsın. Kykda çıkınca tamam işte. Çalışmanın aileyle maddiyatla ne ilgisi var söyler misin? Masa başına oturacaksın ve kitap açıcaksın.
Onlar istisna ailesi fakir olup gerçekten zengin olan 1 milyon da 1 ben mesela ne kadar istersem istiyim asla çok zengin olamıycam
Çok zengin olamıycam diye hiçbir şey yapmazsan normal bir maaş bile alamaz asgari ücretle bir yerde çalışırsın. Ki zaten zengin olmayı beklemek normal standartlarda insanlar için bile uç bir durum. Gençliğinle kumar oynuyorsun, bir şeylerin değişeceği yaşlar bu yaşlar ama karamsarlık içinde oturuyorsun. Keşke anlasan.