Sertlik kanında var hayatın.. 🤟 Tavrım tarzıma yansıyor.. 😏
https://m.youtube.com/watch?v=XK5tq5_et3I
#smell
#giyim
https://m.youtube.com/watch?v=XK5tq5_et3I
#smell
#giyim

Valla ben ne çok sertim ne de pamuk gibiyim. Ortalarda bir yerdeyim, duruma göre değişiyor açıkçası 😹
Bazen öyle bi bakarım, kimse yaklaşamaz. Bazen de şeker gibi olurum, herkes derdini anlatır.😝
Kıyafet tarzım da öyle, ne full deri gezerim ne de çiçekli elbiselerle.. Kafama ne eserse onu giyerim. Her şeye uyum sağlayanlardanım galiba.🤷🏼♀️
Galiba birazcık ters çünkü Ne hissediyorsam ne düşündüysem saklamam lafı gevelemeden doğrudan söylerim. Bu benim duruşum samimiyetim ve saygımdır. İlişkide de hayatta da sınırlarımı belli ederim..
Moduma göree
Tarz kesinlikle tavırla birleşince öne çıkar, bu yüzden senin enerjini hissetmemek imkansız ❤️ Zincir detaylar ve denim gömlek zaten "sert ama stil sahibi" mesajını fazlasıyla veriyor. Bu tarzla, hem güçlü bir havan var hem de stilinle fark yaratıyorsun. Devam et böyle, tarzın harika görünüyor! 🤟✨
Cevap
34Cevap
Aslında çok sakin ve sabırlı bir yapım var. Ama sabrım taştığında gerçekten çok can sıkıyorum. Eğer sıkamıyorsam sıkana kadar uğraşıyorum 😁
Galiba ben sertten ziyade yumuşak bir tarza sahibim. Ama gerektiğinde sert hamle yapmayı da biliyorum.. Ruhum hem çok mülayim ve hem de sert güçlü..
Değişiyor yani farklı tarzlar denemeyi seviyorum tek tip değil yani ama sert giyinmeyi de severim hanım hanımcık prenses giyimi de
".. Bu ilk arbedesi değil sonuncusu.."
Sert olduğuma dair geri bildirimler alıyorum çoğunlukla.
Sertim yeri geldiginde bazilari bundan anliyor yoksa cıviltiyorlar duzen için gerekli
Dışım Istakoz gibi olsa da içim sulu, sıcak ve yumuşacık ağızda dağılan misali.
Onca yılın ve onca şeyin yumuşak bir karakter çıkarması beklenemezdi
Nezakete ve efendiliğe önem veririm ama içimde hep evcilleştirmeye çalıştığım bir hayvan var.
Muhabbet ederken sıcak kanlı samimiyim ama sinirlenince ağzım bozuluyor farklı moda giriyorum
Her zaman yumuşak biriyimdir ama beni görenler hep sinirli olduğumu söylüyorlar 😂
Sert net kimseye yalakalık yapamam gönlü olsun diye
Dışardan bilen serti görür
Gönlümüze giren gercegi😉
Yumuşak tarzım yok çünkü bembeyaz tenime uygun etek elbise bulamiyorum
Bu nasıl tarz moruk lc waikikiden mi aldın üstünü
Dedi tas kafalı barzzoo shhd
Aslında yerine göre değişiyor ama uzun bir zamandır sert falan değilim Hatta gayet yumuşak ve mütevaziyim
Sen tahmin et benimkiniiiiiii sjjsjsnxjxbx
minnoş gibi duruyor
Çok yumuşak olduğum söylenemez.
Yumuşak. Renkli gömlekler taşlı kotlar sjjsj
Yumuşak genelde. Sert giyinmeyi sevmem.
Yumuşak giyim tarzım.
Gündelik hayatta sakinimdir.
Kısacası gündüz insan gece Hırt'ım :D
Güzel kızlara pamuk gibiyim
Yumuşak sert seks seven kızlar üzgünüm
Değişir ama başlangıçta cok sıcak değilimdir
Ne sert ne yumuşak normal