İnsanlar senden yüz bulur mu bulamaz mı?
Benim tipim masum gözükür ama o kadar iyi biri değilim
Benim tipim masum gözükür ama o kadar iyi biri değilim
Allah her hanımefendinin gönlüne göre versin. 😊 Sert sevene fazla kibar, kibar sevene fazla sert geldim hep. 😊 Demek ki en iyisi yalnızlık. 😊 Hemcinslerim zaten saplarla arkadaş olmuyor. 😊 Ben de hobilerimle mutlu yalnızlığımla huzurluyum. 😊 Allah herkesi eşiyle dostuyla sevenleriyle mutlu mesut huzurlu sağlıklı yaşatsın. 😊
Nabza göre şerbet biriyim ben. Kişinin gün içinde hal ve hareketlerine bağlı olarak mesela karşımda ki sert ise bende sert oluyorum yumuşak ise ben daha çok yumuşak oluyorum günlük yaşantım da bu hep böyle.
Cevap
13Cevap
kişiye göre değişir ama ilk tanıştığım insanlara genel olarak soğuk davranmayı seviyorum çünkü yüz verdiğinde insanlar seni takmamaya ve hafife almaya başlıyorlar sadece bir insanı çok seviyorsam ve ona yüz verdiğimde yumuşak davrandığımda bana nasıl tepki vereceğini biliyorsam ona göre seçimimi yaparım
Sert ve soğuk görünürüm ama tanıdıkça öyle olmadığım anlaşılır.
çoğu zaman yumuşak ama bazen sert :D
başka bişeyi çağrıştırmasın, her ne kadar kelimeler benzese de ondan bahsetmiyorum sakın sapık muamelesi yapmayınız fdlgkdlfglşdfgfd
Uww yumos
bende sert görünürüm belkide masum görünmüyorum o kadar ama masumum. Hiçbişey görünüşe göre yargılanmamalı.
Bulunduğum ortama göre. Bu konuda bipolarım galiba. Kimi zaman efendi, kimi zaman sert, kimi zaman gıcık, kimi zaman da sevimli mi sevimli biri oluyorum. Aslında o gün nasıl uyandığımla alakalı galiba
Niye olamaz mıyım ya 🤦♂️kırdın beni gad deym it
Heh bak 2dk da musmutlu biri oldum eyv kral 😇😂
Ben biraz sert mizaçlıyım
Kendini saf gösteren ama gözü açık biriyimdir :D
Yerine göre değişiyor 😜😜
Ama genelde sert
Tahmin et
Yumuşak
Sert
Kişiye göre
Bulamaz benden yüz.
Benle anlaşmak zor değildir