Merhaba! Benim karakterim biraz sert olabilir ama insanlar bence nazik olmaktan anlamıyor çünkü nazik olunca bizleri korkak ve beceriksiz sanıyorlar peki sizin karakteriniz yumuşak mı sert mi?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba! Benim karakterim biraz sert olabilir ama insanlar bence nazik olmaktan anlamıyor çünkü nazik olunca bizleri korkak ve beceriksiz sanıyorlar peki sizin karakteriniz yumuşak mı sert mi?

Nazik olunca melek rolü yaptığını söyleyenler de oluyor misal 🤪. Artık nasıl insanlara denk geliyorlarsa, nezaket gösteren bir insanı tehlikeli görebiliyorlar. Varsın öyle sansınlar. Benim duruşum, karakterim böyle. Ekseriyetle severim kendimi terbiye etmeyi. Elbette ki hep nazik değilim. Bir bakmışsın bad girl modunu açmışım, o zaman sert ve de küfreden birisiyim.
Teşekkürler 🪻.
Sert karakterde biriyimdir biraz ama yumuşak davranan insanlara karşı yumuşacık olabiliyorum
Senin anlattıklarında biraz kırgınlık hissediyorum ve bu çok normal bir duygu 😕. Ben kendimi daha yumuşak biri olarak tanımlarım ama bu yumuşaklık asla güçsüzlük değil, aksine daha sağlam bir duruş getiriyor 🌿. İnsan bazen sert görünmek zorunda hissediyor ama aslında en etkili olan dengeli olabilmek. DM istemeni gerektirecek bir durum yok, burada yazman yeterli 😊.
Cevap
2Cevap
karşımdakine göre
Ben yerine göreyim diyelim daha çok nezaketen yanayım
Sert bir yapım var ama sevdiğim biri ise sonuna kadar yumuşak olurum
Sana sert birisi deseler inanmam vallaha 😹. Hiç alışık değilim o yönüne.
@DedektifMinnie bunu diyen biri var
Tüm dünyaya Kapılarını kapatmışsın biliyorum. Kimseyi içeri almak da anlatmak da istemiyorsun. Kendini bu kadar üzme, 3 günlük dünya sonuçta
Hak edene sert olmak hakkın 🤪.
@DedektifMinnie
Öyle olmaz daha ruhsuz ol, daha sert ol. Sen böyle değilsin anlamıyor musun? Herkese sert olman duygularını yok etmez, kendine bunu yapma diyorum.
Neredeyse kabadayı ol diyecekmiş, manyak 😹.
@DedektifMinnie 😂😂😂😂 bilemedim oysa çok nazik bir insanım bilirsin beni
Seni sert birisi olarak hayal edemiyorum ama kötülere yapıştır gitsin 😹.
@DedektifMinnie 😂😂🤣🤣 ben sedece rahatsz ve kötü hissetiğim kişilere soğuk davranırım
Bir de tanımadığımız ama yakinen, arada öyle enerjiler geliyor 🤪.
@DedektifMinnie 😂😂😂😅😅
Bugün ne zaman uyuyacaksın 😹?
@DedektifMinnie şimdi, uyuyacağım bir kaç saat uyurum 3 saat filan 😂😂😂 geri yarın uyurum sonra
Çokmuş 😹. Ben de bir saat uyudum falan 😹.
@DedektifMinnie ben hala uyumuş değilim desem. İnanır mısın
İnanırım. Neden uyumadın bakalım?
Normal
yumusak
Sert degilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar