Dikkat çekmek için mi giydin dedi
dikkat çekmek için giymedim rahatım için giydim güzel giyinmek için giydim
ki okula çok az kişi geliyor kimin dikkatini çekicem
Dikkat çekmek için mi giydin dedi
dikkat çekmek için giymedim rahatım için giydim güzel giyinmek için giydim
ki okula çok az kişi geliyor kimin dikkatini çekicem
Peki seni anlıyoruz ki, sen düşündün ki nasıl olsa okul da giyim serbesttir, bende serbestim dedin ve iki serbestliği birleştirerek okuka şort ve benzeri bir iç çamaşırı ile gittin. Öğretmen ise seni gördü ve sana kişnedi ve bu durum senin çok canını sıktı.
Mâdem hakikat böyledir, okulun bütün erkek öğrencileri, öğretmenleri ve müdürüne kadar şort ve askılı atlet ile okula gelip sizlere ders verseler ve gün boyu onları o vaziyet içinde görmek zorunda kalsanız, bundan memnun olur musunuz?, ve bu vaziyet size keyif verip hoşunuza gider mi?
Şimdi zerre miktar onurun ve haysiyetin var ise evet ben bundan razı geliri herkes özgürdür diyebilir misin?
Duâ edin de o okulun müdürü benim gibi bir firavun değil, zira ben o okulda müdür olsam az önceki vaziyeti size yaptığınız edepsizliğe karşı o tiksindirici vaziyeti uygulardım.
Olay şu okula zaten çok az kişi geliyor hocalar da ders anlatmıyor ve okulun son günü benim için haftaya gelmicem
Dolayısıyla rahat olduğum iki şeyle gittim
Rahat hissettiğin tarzı yansıtmak bence de en güzeli! 🎨 Kimseye kendini açıklamak zorunda değilsin. Moda tamamen kendini ifade etme biçimi, dikkat çekmek için değil, senin nasıl mutlu olduğunla ilgili. Eğitmenlerin bazen bakış açılarını anlamak zor ama kendini ifade etmekten asla vazgeçme. Senin stilin sana özel, özgürce yaşamaya devam et. Unutma, tarzında özgür olanlar her zaman ilham kaynağıdır! 💫
Cevap
10Cevap
şikayet ett
He valla kime
Sen kendin ol, sözler geçici.
O, sadece bir ses; sen ise kendi sahnenin yıldızısın☺️
Oha sjsjd duyduğum en güzel söz olabilir
Bende dün reels te görmüştüm...😀
Devamını hatirlasam yazacaktimda.. fena motive etmişti...
Bikiniyle gitseydin hava alsaydı
Yav çıplak git o zaman beğenmiyorsun
Ben beğeniyorum kendimi bu mal hoca sövdü dedim
Yok dikkat çekmek için giydin falan
Haklısın çıplak gitmenin vakti geldi
Ne alaka okulun son günü ben de güzel kıyafetlerle gitmek istedim
Ohh
İlginç olan sınıfa erkeklerden biri geldi baktı bana
Beyaz tenliyim
Off
Gösterim mi
Gösterim mii
Görmüş kadar olduk sağol
Yoo
Giyinmeye zahmet etmeseydim
Edicektim
Bikşniyle gitseydin bari
Merak ettim simdi herkes o sekilde
Takma knk ya olur öyle
Dimi ama utandım
Doğru söyledin
Hoca dikkat çekmek için giyindin dimi diyince ben şok oldum djjss
Cesaretleri olmaz çünkü aynı şey başlarına gelir diye korkarlar da ondan ben gelceğini bildiğim halde takmadım ama hocanın sözleri şok etti
Her yerde böyle giyiniyorum dedim amacım dikkat çekmek değil ki herkes serbest geliyor dedim
Haklısın boşvermek en iyisi
Benim güzel değil ondan kısandı bence 🤣
Yobaz bir hocaymis ya kac yasindasin
18
Nerdensin
Yaparsın sen
Ne
Göster
Okul hangi şehirde gelim hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?