Yok niye dalga geçsinler ya bence de gayet yakışmış. Bizim kampüste de var böyle giyinen kişiler dalga geçilecek bir taraf göremedim. Ha eğer biraz daha sporlaştırmak istersen gömlek yerine balıkçı yaka kazak veya ince sweat tarzı bir şey de giyebilirsin
Üniversite lise değil ki "a şuna bak nasıl gelmiş" demez kimse. Derse de kendini küçültür. Gayet şık bir tarz ve ben bu giyime takım elbise demezdim üstünüzdeki zaten kaban gibi duruyor ki havalar da soğudu normal yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Turan Gaya’yı bulduk sonunda;
Abi şu yeğenin varmış bir tane; ona söyle de alkollü araç kullanmasın. Bıhtıhhh artık ya sürekli onu durdurup ceza yazmaktan, her seferinde senin adını veriyor, daha çok ceza yazmak zorunda kalıyoruz bu sefer 😀😀😂😂
Görseldeki takım elbise olmuyor. Pantolon yanılmıyorsam kot ya da kanvas. Gömlek poplin, kaban işe kaşe galiba.
Burada sen klasik parçaları beraber kullanmışsın.
Eğer daima takım elbise giymek istiyorsan bile hep aynı görünümü seçme. Koyu renk pantolon ve ceket ile açık renk gömlek giyme daima. Arada renk kullan ya da detaylara yer ver. Senin için aşağıya birkaç örnek bıraktım.
Kış aylarında gömlek giymek yerine kaşe kazak da tercih edebilirsin ya da gömleğin üzerine triko süveter giyebilirsiniz. Böylede doku katarak görünüm daha zengin olur.