Bugün beden dersi var diye tayt ve askılı body giydim. Müdür odasına çağırdı. Eve gitmem gerektiğini ve bir daha böyle gelmemem gerektiğini söyledi. Kavga ettik ve okuldan atıldım. Türkiye neden çok geride?
Askılı body giydiğim için okuldan atıldım, ne yapmam lazım?
Troll 😂 bende ogretmenim yürürlüğe göre müdür kimseyi kafasına göre atamaz! Hatta sen okuldan biri bıçakla hapisten çıktıktan sonra kaldigin yerden devam edebilirsin. Okumak bir özgürlüktür. Bu pembe hesaptaki düşük IQ'lu erkekler gerçekten komik oluyor 😂😂
Sen askılı ile okuyunca Türkiye ileride mi olacak ne kadar saçma sapan bir düşünce yapısı işte senin gibi hala akli Fikri kıyafette özgürlükte kapalılık ya da açıklıkta olanların yüzünden Türkiye geride
Okuldan mi atildin yasal olarak kimsenin okuma hakkı elinden alınamaz sadece uyarı verebilir sana yinede okuldan atıldım derken tamamen tasdikname mi oluyor tam anlamış değilim
Hshshx askılı badi değil sporcu sutyeni giyip gitmişsin. Altınki taytta spor için olanlardan görünüyor. Bence Türkiye değil sen geri kalmışsın. Kendini geliştir biraz. Okula , işe , spora, sokağa, düğüne, çöp atmaya , markete... giderken biraz giyinmeyi bilmek gerekiyor.
Yerine göre davranmanın görgü kuralı olduğuna inanıyorum.
Sulandırdığımız hiç birşeyden verim alamayız. Zaten yeterince serbestlik var şu an benim devrime göre, abartmayın, alalade bir yermiş gibi davranmanın anlamı yok
Evet zaten tayt giyince ya da askılı giyince o okulda erkeklerin hepsi tahrik olacak suçlusu da giyen kız olacak. Böyle pis bir zihniyeti olan ülkeyiz işte. Yazık ve gerçekten tiksiniyorum böyle insanlardan.
Okulda okul kurallarına göre giyinerek işe başlayabilirsiniz. Bizim dönemimizde eşofman takımı giymek mecburiyeti vardı. Yeni dönemde her şeyi bozdukları için böyle sıkıntılar yaşanıyor.
Türkiye degil insanlari maalesef, ben avrupada yasiyorum baze kadinlar üstü ciplak uzaniyorlar günesleniyorlar ve sence onlari izliyenler kimler? Tabiki bizim millet, kendi insanlarin umrunda degiller..
Mehmet Akif'in o güzel şiiri: "Kim demiş Avrupa insanı medeni? Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!" Bununla ilgili başlık da açmıştım bak. Aklıma geldi yine.
Yanlış yapmışında ondan müdürün kucağına oturacaktın bıyıklarıyla oynarken müdto bu gün iki ders erken çıkabilir miyim diyecektin heeeee olur diyecekti mis gibi olacaktı sende iş yok ki
Şimdi bu kız sen değilsen başkasına ait bir görseli neden buraya ekledin ki bu kız seni bulsa ve taytıma hakaret etti diye dava açsa sana ceza alırsın adın hukuk tarihine geçersin dar tayt vakası diye
Okulların kiyafet kisıtlamalarının erkek öğrenciler yüzünden oldugunu saniyodum ki beden egitimi ogretmenim beni taciz etmeye kalkana kadar ülke bu sekilde yonetildikce ayiplarin ustu kapatildikca suclu benim kiyafetmmis gibi davranildikca hic birsey degismez degismeyecek uzgunum ama gercek bu.
insanlarin kiyafetine karisilmasi tahammul edilemez ama her yerin bir kurali vardir. okula gezmeye gidiyormuş gibi giyinemezsin bazi seylerinden de suyunu cikarmaya gerek yok
Farklı görünüş dikkat dağıtıcı mantıken dersi engellersin Kimse öyle görünmüyor gerilik değil her ülkede böyle bir uyarı yapılır Aile konusunda pek birsey diyemicem