Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
1 yılBen çorap kadınıyım, sen giyersin giymezsin bilemiciğimm😄
27 Yorumla
Soran1 yılProfilinde çorap olmaması peki dudhddhdhdhdhd
- 1 yıl
Allahımmm azıcık bilin bazı şeyleri ya. Şaka da yapılmıyor gebericiğimm😑
Soran1 yılYa biliyorum bende şaka yaptim
- 1 yıl
Timamm o zaman gel sarılalım sorry🫂🥲
Soran1 yılHadi bakalimmm sarildik
- 1 yıl
🌸❤️
- 1 yıl
Kac numara ayaklariniz
1 yılSeda sayanın repliği geldi aklıma ya 🙃
Sen çorap kadını değilsin
Fırsatını bulsam bende tanga terlikle yaşardım01 Yorumla
Soran1 yılDeğilim tabiki
- Moda & Stil konusunda 678 cevap paylaştı.
1 yılBari diz üstü ince çorap falan giy. Çok seksi.
00 Yorumla
1 yılAyakların ayakkabı içinde çorapsız nasıl rahat ediyor.
05 Yorumla
Soran1 yılE zaten kadın ayakkabılarında çorap giyilmez
- 1 yıl
Hadi yazın tamam ona göre ayakkabı giyersin. Kışın da mı salon ayakkabısı giyiyorsun. Spor ayakkabı çorapsız oluyor mu. Kafamda deli sorular 🤣 Peki ince çorapta mı giymiyorsun?
Soran1 yılSpor ayakkabı nadir giyerim giydigimdede çorapsız giyerim evet ince corapta giymem kışın genelde bot giyerim kar yagmadikcada çorap giymem botun icine
- 1 yıl
Tebrikler. Sana ve çorapsız ayaklarına başarılar.
Soran1 yılSagol
- Moda & Stil konusunda 444 cevap paylaştı.
1 yılÇorapsız hayat olmaz tarzımı çorap sevgimiz var
24 Yorumla
Soran1 yılÇorap kadınısın yani
- 1 yıl
Evet yaz kış giyerim
Soran1 yılMaşallah
- 1 yıl
😊😊
Moda & Stil konusunda 581 cevap paylaştı. ay ben donarım yaz kış çorap 🤓
124 Yorumla
Soran1 yılOha Kars'ta falanmisin
Soran1 yılOrada sıcaktır yani hiç çorapsız dolasmadinmi
Soran1 yılHee onu diyorum bu aylarda hiç kapalı giyilmez
Soran1 yılCorapsizmi
Soran1 yılHee çorapsız daha iyi dene bence
Soran1 yılHic giydinmiki
Soran1 yılYani öyle değil hiç çorapsız giydinmi diyorum
Soran1 yılIşte dene bence
Soran1 yılNeden yaa
Soran1 yılGiy bak dediğimi yap fikrin değişir örneğin bakkala giderken yao
Soran1 yılBak ciddi diyorum ısrar ettiğim kadar var
Soran1 yılNeden bukadwr dusmansin yaa
Moda & Stil konusunda 660 cevap paylaştı. Ama çorapsız çok rahatsız eder ki
015 Yorumla
Soran1 yılTam tersi çok rahat
Soran1 yılNe alaka bozan ayakkabı çorap ilede bozar
Soran1 yılYok ya bana göre sıcaklık hariç hicbirsey
Soran1 yılYok vallaha hiç alakası yok
Soran1 yılYa çoraba bağlı değil o ayakkabıya kişinin kıl oranına kişinin kilosuna kişinin ter oranına bagli
Soran1 yılGeçen tesisatçı geldi eve çorap vardı ama 2 gündür ev ayak kokuyor
Soran1 yılYa zaten hergun banyo yapıyorum
Soran1 yılEvet işte ter oranı kıl orani
- Moda & Stil konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılHiç sevmem evde falan giymeyi bunaltıyor beni
017 Yorumla
Soran1 yılAynen disardada ayni
- 1 yıl
Dışarda giyerim terlikle çıkmayı sevmiyorum
Soran1 yılHee doğru siz erkekseniz bizde ayakkabılar çorapsız giyecek şekilde tasadili zaten
- 1 yıl
Yani evet öyle terlik dışında o tarz ayakkabılar yok terlik giymeyide ben sevmem ayağım pek güzel değil 😂
Soran1 yılBende topuklu falan o tarz giyerim çok nadir spor giyerim
- 1 yıl
Ben full spor giyiyorun ama evde asla çorap giymem
Soran1 yılBen işte mevsime göre kışın topuklu bot ondada çorap giymem kar yagmadikca baharda ve yazda topuklu babet loafer falan her mevsimde giyebilirim sporu ayda 1 anca
- 1 yıl
Çorapsız nasıl giyiyorsun
Soran1 yılIşte dedim ya çorapsız tasarlanmislar zaten
- 1 yıl
Bu arada biz bu muhabbeti yapmıştık 😂
Soran1 yılYok ya ilkkez yapıyorum
- 1 yıl
Kışın topuklu boy yazın loafer falan hatırlıyorum aynı muhabbetti işte
Soran1 yılHee olabilir bugün ama spor giydim oda ayakkabımi bulmaya usendigimden dhdhdhdhdebdhseh
- 1 yıl
Yine gizli üyeydin tabi ama muhabbetten tanıdım 😂
Soran1 yılHee olabilir vallaja
- 1 yıl
Çorapsız çorapsız takıl bakalım ayakların güzelse neden olmasın 😂
Soran1 yılSağol sagol
- Moda & Stil konusunda 698 cevap paylaştı.
1 yılAyakkabı giyince mecbur
01 Yorumla
Soran1 yılYoo değil
Gizli Üye(25-29)1 yılYazın sicaginda bile giyerim
311 Yorumla
Soran1 yılOha ama
Cevap sahibi1 yılEvet çünkü asil hissediyom
Soran1 yılBende tam tersi karda anca giyerim oda eve girerken ayakkabıdan önce cikwririm zaten djdhdbdhdehd
Cevap sahibi1 yılCiplak gibi olurum corapsiz ince de olsa illa corap illaaa corap☺️☺️
Soran1 yılIşte o his daha güzel
Cevap sahibi1 yılBu bayram da fileli giydim simdi de annemin teyzesindeyiz☺️
Soran1 yılBen koydeyim ve hala çorap yok
Cevap sahibi1 yılUsutcen soguk olur aksam
Soran1 yılYok ya köy sıcak
Cevap sahibi1 yılAnladim canim bura da yaniyoda en azindan hava alsin diye bugun fileyi sectimk
Soran1 yılNerdesinki
Çorapsız giymem
00 YorumlaBen ediyorum giymeyince rahatsız oluyorum
00 Yorumla
1 yılEderim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBazen gezmeye giderken giyerim başka tercih etmem
045 Yorumla
Soran1 yılBende
Cevap sahibi1 yılEn iyisi genelde kadınlar tercihen giyer ama ben. Rahat giyindigim için. Kışın bile hiç giymem bazen -15 i görüyorum. Kışın. Ama yazlık mod. Rahatsız ediyor çoraplar bilek hizasında olan çoraplarıda ayakkabı giyince mecbur giyindigim oluyor nadiren
Soran1 yılHe bende işte anca kar yağarsa bot içine giyerim onuda eve gelir gelmez ayakkabıyı cikwrdigim gibi cikwririm direk evde asla çorapla gezmedim
Cevap sahibi1 yılEn iyisi özgürlük 😊🙃 kendi memleketimde allahtan kar yok benim için hep yaz gibi olması rahat ediyorum. Normal kadınların ayakları üşür elleri üşür sanki
Soran1 yılNerelisinki
Cevap sahibi1 yılMersinli yim malum yaz şehiri dir.. ama ben -18 de bile üşümem kilo da olunca insanlar hiç mi üşümüyorum derler Beni görünce biz üşüdük diyorlar😂
Cevap sahibi1 yılSen genede kışın bari ayaklarını fazla üşütme insan şifayı ayaktaktan kapar derler
Soran1 yılOo bizimde Mersin'de yazlık var
Cevap sahibi1 yılMersinin yazı kışı bir zaten🙃🙃😂
Cevap sahibi1 yılSen aslen nerelisin
Soran1 yılKayseri
Cevap sahibi1 yılAyyy oralar şimdi yanıyor benim yıllık ömrümün. Yüzde 30 u kayseride geçiyor Nalet bir şehir ya😂😂😂 kışın iyi. Mayıs ta yanıyor kayseri ozaman normal
Soran1 yılKayseri'de napiyorsunki
Cevap sahibi1 yılİş için gidiyorum ben şehirler arası bir şöförüm. Kayseriyi Konya yı. Gaziantep i bu 3 şehiri çok fazla görüyorum.
Soran1 yılHee bende köyden dönerken eve uğramadan direk Mersin'e yazlığa gidecem
Cevap sahibi1 yılBayramda bari köye yerine buraya gelseydin ya. Deniz ede giderdin
Soran1 yılIşte köy zaten şehre çok yakinki gidip geliyorum eve bazen o yüzden gitmisizdir normalde nerde yasiyorsun -15 falan dedin ya
Cevap sahibi1 yılBen mersinde yaşıyorum ama. -18 dereceyi malatyada.. ıspartada falan. Görüyorum yani evim mersinde aile ile yaşıyorum. Yani hep yazlık modem benim. Ama kayseri zaten düz yer ya ben kayseri merkez ve encok İncesu ya işe gidiyorum ordan biliyorum bu sene pek kar da yağmadı sadece 2 kez kar yağdığını gördüm kayseriye bu sene
Soran1 yılHee incesuda merkez zaten Mersin'in neresindesin bizim yazlık tecede
Cevap sahibi1 yılİncesu merkez arası 20 _25 km .. ben toroslar tarafı Yani merkezi desem yeridir mersin in ama bayram olmasına rağmen hava daha serin mersinde
Soran1 yılIşte merkez derken Kayseri'nin ici İncesu giriş geçiyor hee liman tarafisin bizimki polisevinin yani
Cevap sahibi1 yılAynen liman. Buraya 6 km uzak. Ama ben işim gereği başka şehirlerde daha çok oluyorum serin yerleri severim ama kayseri sevmiyorum şimdi yanıyor oralar
Soran1 yılOzaman bizim köyün falan direk yanından geçiyorsun Malatya yolunda
Cevap sahibi1 yılHani köy senin ki ben malatya ya da gidiyorum.. ama. Gaziantep üzerinden giderim. Malatya Sivas yolunu Erzincan ve Erzuruma gidersem kullanıyorum.
Soran1 yılO yol değil ya pinarbasindan gidilende talas kamber köyü bilirsin kamber geçidi falan var
Cevap sahibi1 yılTalası hacılar tarafını biliyorum. Gerçi benim köylerde hiç işim olmadı ama illaki görüyorumdur. Peki bu çorap giymeme alışkanlığı nezamandır var sende ben nezaman okul ve bir dönem işte mecbur en giydim son 2018 den beri sadece gezmede ayakkabı giyersem alıyorum çorap
Soran1 yılBen talasta yaşıyorum yenidoganda da köyümde talasa bağlı yakın zaten 15 dakika falan Max bu alışkanlık ta çocukluktan beri zaten sandalet falan giyerdim çok küçükken ergenliğe girerken yani 2016 civarı başladı hiç giymedim diyebilirim o zamandan beri
Cevap sahibi1 yılAnladım o zaman sıcak kanlı birisin. Mersinde hiç kışın yaşadın mı peki
Soran1 yılBirkez gittiydik sanki ama geri döndük günübirlik hırsız girmişti o yüzden
Cevap sahibi1 yılİyi bari seni çalmamışlar geçmiş olsun 😊🙏😁
Soran1 yılSağol sağol işte haber geldiği anda Mersin'e bastık gittik Aralık ayı herhalde sonra hemen geldik bir şey calamamiski zaten
Cevap sahibi1 yılYazlıkların genelde boş olması aç gözlü hırsızların odak noktası. Ben denizi olan bir şehirde büyüyünce. Kayseri ve. Bir çok şehir sıkıcı geliyor deniz yoksa o şehiri sevmem
Soran1 yılBanada öyle Kayseri'nin en iyi yerindeyim Allah'tan talasta yoksa hiç yasanmaz
Cevap sahibi1 yılHava serin se iyi mersin sanırım 1 ay sonra yanmaya başlar. Aslen kayseri li misin peki
Soran1 yılIşte dedim ya koyumu direk Kayseri'ye yakın biyerde sen herhalde yaşadığım yer sandın köyü yok ben talasin içinde yaşıyorum köyümde talasa bağlı o yüzden Kayseri talasliyim
Cevap sahibi1 yılYok onu anladım 😁ben mersinde doğdum büyüdüm ama aslen bursa lıyım. Bir ara bursada yaşama fikrim oldu. Gittim 2 hafta kaldım da genede mersin den vazgeçemem dedim hani aslen kayseri mi yoksa orada mı doğdun büyüdün diye ondan sordum 🙃🙃
Soran1 yılHe hem aslen Kayseri hemde doğma büyüme Kayseri hatta iki tarafta da kayseriliyim babam talas annem pinarbasi
Cevap sahibi1 yılAnladım mersine gelince güzel vakit geçirmenizi dilerim
Soran1 yılSağol sağol bende Kayseri'de güzel vakit gecirmeni dilerim
Cevap sahibi1 yılYok ya ben sevmiyorum. İnsan sevmediği yere daha çok gider miş ben. Bu iş olmasa kayseriye asla gitmem. Sözüm sana değil ama. Nerde sahtekar insan var. Nerde hacı hoca var kayseride. Yani kayseride çok kötü anılarım var. 2 kere yediğim yemekten zehirlendim. İnsanların bazısı kendini beğenmiş ama aslında bir halt olmayan insanlar . Kayseriyi bana kalsa haritadan silerim senide mersin e kadrolu yerleştirirdim😁😁🙏
Cevap sahibi1 yılBöylelikle artık kar görmez asla çorap derdin olmaz. Asla. Çorabın teki kayboldu derdin olmaz dı🤭
Cevap sahibi1 yılHAYIRLI AKŞAMLAR DİLERİM güzel sohbetin için teşekkür ederim
Soran1 yılRica ederim
Cevap sahibi1 yıl🙏🙏🙃
Cevap sahibi1 yıl🙏🙏gecen güzel olsun 🙏🙏
Gizli Üye(30-35)1 yılEbet her zaman giyyorum
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı.
1 yılBen çorap erkeğiyim sen seversin sevmezsin
00 Yorumla yaz kis giyerim corapsiz asla gezmem ya
11 Yorumla
Soran1 yılDene bence çok iyi ya
- Moda & Stil konusunda 931 cevap paylaştı.
1 yılÇorapsız duramam ben
02 Yorumla
Soran1 yılÇorapla duramam bende
- 1 yıl
Tercih meselesi
Çorap severim ben…
04 Yorumla
Soran1 yılSenin fikrij
Soran1 yılAma çorapsız daha güzel oluyor
Aa olur mu öyle yaa
04 Yorumla
Soran1 yılNedenki
Soran1 yılÇok güzel oluyo
Moda & Stil konusunda 981 cevap paylaştı. Evet
01 Yorumla
Soran1 yılNe guzel
1 yılBazen tercih ediyorum
10 Yorumla
1 yılGuzel mi ayakların
00 YorumlaÇorap hep giyerim.
00 Yorumla
1 yılEderim
00 YorumlaModa & Stil konusunda 399 cevap paylaştı. Yanıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyaklarınla ilgilenilmesi hoşuna gider mi
00 YorumlaModa & Stil konusunda 9,2b cevap paylaştı. Evet kullanıyorum
00 YorumlaÇorapsız olmuyor ya
02 Yorumla
Soran1 yılOluyor oluyor
Kaç numara
01 Yorumla
Soran1 yıl35
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çorapsız gezmek bazen çok rahat hissettiriyor ama özellikle kışın tarzı tamamlayan desenli çoraplar favorim! Hem ayakkabının içini koruyor hem de kombinlere ekstra renk ve eğlence katıyor. Spor ayakkabıda kısa çorap, botta ise kalın renkli tercih ediyorum. Tarzını çorapla tamamlamak cidden bambaşka bir özgünlük katıyor! 🌈🧦 Denemediysen mutlaka bir desenli çorap ile kombin yapmalısın, çok havalı oluyor!