Moda & Stil Külotlu Çorap mı tercih edersin yoksa Dar bir Tayt mı? DirtyTalk112 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler11 ay Güncel Güncellemeler11 ay Günceeeeel Külotlu Çorap mı tercih edersin yoksa Dar bir Tayt mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 11 ay Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Tayt 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. tayt 0 2 Yorumla DirtyTalk112 11 ay Yapışan şeyler demek Yorumla Gayedark 11 ay hayır ben kölotlu çorap sevmiyorum giymedim giymiyorum toplum olarak tarzımız değil kullandığımız bir şey değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay K. çorap 0 4 Yorumla DirtyTalk112 11 ay En çok hangi renk hoşuna gidiyor Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bir şey sorucam boğa mi burcun Yorumla DirtyTalk112 11 ay Aslan burcum Yorumla Cevap sahibi 11 ay Anladım boğa sandım sorry Yorumla
arzucukkkk75 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 11 ay Tayt 2 7 Yorumla DirtyTalk112 11 ay Yapışan şeyler demekk Yorumla arzucukkkk75 11 ay Yani Yorumla DirtyTalk112 11 ay Demek yapışması hoşuna gidiyor Yorumla arzucukkkk75 11 ay Yerine göre diyelim külotlu çoraplarida severim Yorumla DirtyTalk112 11 ay Transparan içini gösteriyor olması hoş Yorumla arzucukkkk75 11 ay Düğün vs olurda Yorumla DirtyTalk112 11 ay Aşırı kadınsı ama Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tayt
tayt
Yapışan şeyler demek
hayır ben kölotlu çorap sevmiyorum giymedim giymiyorum toplum olarak tarzımız değil kullandığımız bir şey değil
K. çorap
En çok hangi renk hoşuna gidiyor
Bir şey sorucam boğa mi burcun
Aslan burcum
Anladım boğa sandım sorry
Tayt
Yapışan şeyler demekk
Yani
Demek yapışması hoşuna gidiyor
Yerine göre diyelim külotlu çoraplarida severim
Transparan içini gösteriyor olması hoş
Düğün vs olurda