- Kültür & Sanat konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılTaytlı kombinlerden 2 , 8 , 9 beğendim.
2 ve 8'deki gibi taytlar alabilirim.Ama 8'deki gibi bir tulum bulamadım hiç.Nerede satılıyor bunlar? Yazın o kadar aradım bulamadım.Çok hoşuma gidiyor ama bulamıyorum :) Bulsam öyle bir tayt alıp giyebilirim öyle.Çok hoşuma gitti.O deseni tek başına giymem ama.Hoşuma gitmiyor.Ama deri görünümlü tayt çok güzel, alacağım kesin.
Çoraplı kombinlerden de 10 , 11 beğendim.
Ama tayt daha iyi bence, hem üşümem..118 Yorumla
Soran+1 yılen beğendiğim cevap bu oldu sanırım. taytlardan bende var ama o modelde tulum satmıyorum. gerçekten güzel diyorsanız bulmaya çalışırım. satacağını düşünmemiştim o yüzden hiç bakmadım onlara. tercihleriniz de son derece güzel. çorap seçimleriniz de desenli yani tayt tipi seviyorsunuz onlarda bile.
- +1 yıl
demek ki satılmadığı için göremiyorum o tulumlardan.sizin mağazanız nerede? ben İstanbul ve kocaeli civarındayım.o tulumdan getirirseniz almaya gelebilirim :) öyle tulum görürsem 2-3 tane alırım, bir daha bulamam diye :)
ince siyah çoraplar olur ya, hiç sevmiyorum onları.desenli, renkli olabilir.renkli çoraplar da esasında hoşuma gidiyor ama beraberinde kombinlenmiş olan parçaları beğenmedim.Yani o çorap orada sırıtmamalı..
Soran+1 yılmağazamda hiç çorap satmıyordum ama pazartesi günü mal almaya gittiğimde tüm çorap modellerinden almayı düşünüyordum ama ince çoraplara karşı çok fazla önyargıya kapılmama neden oldunuz :) her gelen çorap soruyor çünkü aldığı elbisenin altına kombinlemek için. ama sadece klasik model düşünmüyorum çok çeşitli desenli çoraplar da alacağım. bu tulumu bulmaya çalışacağım eğer bulursam beklerim :) mağazam istanbul'da bu arada
- +1 yıl
İstanbul'un neresinde? :) Yakınızdır umarım :)
Soran+1 yılfazlasıyla yakın, pendik :) eğer tulumu bulursam buradan size haber verip davet ederim. bir tanesi de benden olur madem birkaç tane alacaksınız :)
- +1 yıl
Nereden biliyorsunuz fazlasıyla yakın olduğumu :) Beni biliyorsunuz bu sitede :) Mağazanın adı ne? Gelmişimdir belki :)
- +1 yıl
Corapli kombin 11 i sectim senin icin tas prenses:)
Soran+1 yılgelmiş olabilirsiniz çok işlek bir yerde çünkü :) yok ya sizi tanımıyorum az önce kendiniz söylediğiniz kocaeli İstanbul tarafında oturuyorum diye. pendik de istanbul'un sonu olduğuna göre? :)
- +1 yıl
Pendik'e çok geldim ben, orada çok alışveriş yaptım.Tam olarak nerede mağaza?
Soran+1 yılçarşı içinde merkezde yani. burada reklam yapmam o yüzden tulumu bulursam ben size ulaşacağım :)
- +1 yıl
Peki öyle olsun :)
Soran+1 yılsizin için sorduracağım toptancıya. mesaj atmazsam anlayın ki bulamadım çünkü bulursam sizin için özel getirteceğim ve satmayacağım kimseye :)
- +1 yıl
teşekkür ediyorum.tek bende olsun, moda ikonu falan olayım :P :)))))
Soran+1 yılseri olarak alabiliyorum ama tüm bedenleri gelecek mecbur :D ama sadece pendik'ten olanlara satarım tamam sizin olduğunuz yerde başka kimsede olmaz :D zaten benim ürünler çok pahalı kolay kolay gitmez tulumlar :D size alış fiyatından satacağım k�r peşinde koşmam bu kadar sohbetten sonra :D
- +1 yıl
:)) Teşekkür ederim.Demek ki kaliteli bir mağaza.Neresi acaba? :))))) Bu tür mağazalar mesela 100 tane aynı model tişörtü 10 TL'ye falan almıyor mu? Ben bir ara internette öyle toptancı sitelerinde görmüştüm bu tür şeyler..
Soran+1 yıl10 TL'lik t-shirtler pek almam yani biraz pahalıdır ama malzemesi sadece 1. sınıf olan ürünler alırım o yüzden fiyattan pek şikayetçi olmaz kimse. ayrıca 100 tane aynı model t-shirt almam sonra müşterilerim pişti olup beni yolarlar :)
- +1 yıl
Demek ki hep düzenli müşterilerin var :) İyi ve kaliteli bir mağaza olduğunu tahmin ediyorum şu an.Çok güzel :)
Soran+1 yılbaşka yerlerde olmayan şeyleri seçmeye özen gösteriyorum daha çok. kadınlar sevmez çünkü herkeste olan şeyleri giymeyi ki siz de dediniz sadece bana getirin diye :)
En İyi Cevaplar
link bu güzelmiş :))
112 Yorumla
Soran+1 yılçoğunluğun seçimi bu ve sanırım gerçekten en iyi kombin de bu :)
Soran+1 yılpentide çalışmış biri olarak kadın kombinlerinden iyi anlarım. gerçekten 22 link arasında bence de en iyisi.
Soran+1 yılilkini beğenip diğerlerine bakmaya üşendiği için seçenlerdenseniz sözümü geri alırım ama hepsine bakıp onu seçtiyseniz çok zevklisiniz :)
Soran+1 yılo zaman giyim zevki konusunda çok iyisiniz. sorum, günün sorusu seçilecek yakın zamanda. tüm cevaplar verildikten sonra daha iyisi çıkmazsa şimdiki en iyi cevabım sizsiniz :)
Soran+1 yılgönüllerin en iyi cevabı oldun zaten, burda en üstte görünmezse bişey kaybetmezsin zaten :) ama dediğim gibi tek adaysın şu an :)
Soran+1 yılböyle düşünmeniz çok güzel :) bu hoş sohbet için çok teşekkür ederim zevkli bayan. ben sizi daha fazla rahatsız etmiyim ve susayım en iyisi. kendinize çok iyi bakın, iyi akşamlar hoşçakalın :)
+1 yıl
Soran+1 yılrenkli çorap evet gerçekten sevimli gösteriyor bir bayanı :)
- +1 yıl
haklısın .çok yakışıyor bayanlara .renkli kıyafetlerde çok yakıştırırım bayanlara .
- +1 yıl
soruya çok emek vermişsin .özel bir beğeninmi var .
Soran+1 yılgiyim sektöründe çalışıyorum dönemsel olarak. yani modayla ve giyimle ilgili sorularla ilgileniyorum evet.
- +1 yıl
aynen sen gibiyim .giyim sektörüne bende çok emek verdim .özel bir ilgi becerin olduğu belli .farkında isen bende bayanlara çok yardımcı olurum her konuda .giyim tarzı fark etmez .bu işin içinde olunca ayrı bir ilgi ve özen gösterebiliyoruz .
Soran+1 yılevet seni bu bölümde görüyorum. kendimi bu konuda belli etmeyi sevmem ama ben de hemen hemen her soruya cevap vermeye çalışıyorum. severek yapıyorum ve bayanlar da bize göre daha ilgili ve bilgili olduğu için onlarla tartışmak daha keyifli hale gelebiliyor çoğunlukla.
- +1 yıl
haklısın bende severek yardımcı olurum bayanlara .ama ben tanışamıyorum .nasip olmuyor .ama çok beğenirler genelde tavsiyelerimi .
Soran+1 yılbirkaçıyla tanıştım ama öyle bir niyetle cevaplamadığım için her zaman yardımcı olup kenara çekilmeye çalışıyorum.
- +1 yıl
en güzelini yapıyorsun .yakışanı yapıyorsun .
Soran+1 yıleyvallah hocam, çıkar ilişkisini sevmem o yüzden sadece insanlara yardımcı olmak ve sıkıştığım konuda danışmak için kullanıyorum siteyi.
- +1 yıl
en doğrusu bu .bize yakışanda bole davranışlar .boş konular ,boş soru ve cevaplar işim olmaz .sende efendi adamsın .zaten bir bayanla tanışmanın en dürüst ve en iyi yolu çıkarsız davranışlardır .
Soran+1 yılevet zaten karşılıklı çıkarsız bir yorumlaşmanın ardından, iyi anlaşıp tanıştığım birkaç kişi oldu ama onlara da hiçbir zaman artniyetli yaklaşımım olmadı. sitedeki çoğu kişiye göre fazla normaliz yani hoppa olmayanı benimsemiyo çoğunluk ama ben kendi çapımda takılmaktan memnunum. kaybedersem iyiliğimden kaybedeyim.
- +1 yıl
sanki kendimle konuşuyorum senle konuşurken .allah her zaman yanında olsun .allaha emanet ol .
Soran+1 yıleyvallah hocam aynı iyi dileklerimle. +1'ini vermeyi unutmuşum hemen veriyorum. iyi geceler.
- +1 yıl
sağolasın çok naziksin .dur bir ben sana beşyıldız vereyim
+1 yıl
Soran+1 yılçok başarılı seçimler.
- +1 yıl
teşekkür ederim arkadaşım .bayanlara çok yakışıyor çoraplı kombineler
Soran+1 yılkesinlikle. çorap en önemli bayan aksesuarıdır.
- +1 yıl
haklısın arkadaşım .bayan giyimini en iyi tamamlayan ve şık gösteren dir .modellerin ve renklerin uyumu olmalı her zaman .
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılTayt ve çorabı karşılaştırmanın doğru olduğunu düşünmüyorum ben. Özellikle senin gösterdiğin tayt kombinleri taytın pantolon şeklinde kullanılabilir olduğu kombinlerdi. -Öyle de olması gerektiğini düşünüyorum.- Ha dersen ki taytı çorap yerine elbise, etek altına giymek konusunda fikrin ne? Kesinlikle karşıyım. 80'leri severim ama yok artık öyle bir şey. :D
111 Yorumla
Soran+1 yılelbise altına tayta zaten başlı başına karşıyım. ben daha çok taytla kombin yapmayı mı daha çok seversiniz yoksa çorapla mı şeklinde sordum yani dükkandaki kışlık ürünleri ona göre düzenleyeceğim çünkü.
- +1 yıl
Özür dilerim ben çok yanlış anlamışım olayı :) Ben kendi çapımda stil danışmanlığı yapıyorum ilerde kursa gideceğim kısmetse. Ben severim taytları. Günlük hayatta çok rahat olduğunu düşünürüm her zaman. Kızlar da böyle düşünüyor ki çokça tercih ediyorlar. O nedenle ben oyumu tayttan yana kullanıyorum. :) Yanlış anlamam için de tekrar özür dilerim. :)
Soran+1 yılözür dilenecek bir şey yok en azından mantıklı bir yanlış anlamaydı ama her 10 kızdan 9u tayt giydiği için bana biraz da kolaya kaçmak gibi geliyor tayt giyip çıkıyım nasıl olsa her şeye uyuyor mantığıyla. tabi bu şıklığını her zaman koruduğu gerçeğini değiştirmez :)
- +1 yıl
Basitliği konusunda katılıyorum sana. :D Ben tüketici talepleri açısından değerlendirdim biraz :D Detaylı görüşümü ve kişisel tarzımı işin içine katmamı istersen çorabı, kullanılabilecek alanlarının daha geniş olması nedeniyle daha fazla severim ancak bir çok kız neyi neyle giyeceğini tam olarak bilemediği için çorapları (özellikle de farklı desen ve renklerdeki çorapları) kullanamıyorlar. Eğer mağazanda stil danışmanlığı hizmeti gibi bir şey vereceksen çoraba ağırlık verebilirsin :D
Soran+1 yıltavsiyelerde bulunup kombin yapıyorum tabi ki. her türden giyim var fakat çorap olayına girmedim. taytlar da tek başına alındığından pek bir getirisi olmuyor. elbise, etek falan alanlar hep yanında çorap da soruyor o yüzden ona da girmeli miyim diye araştırıyorum biraz.
- +1 yıl
Bence kesinlikle girmelisin. Sonuna kadar arkandayım. :D
Soran+1 yılçorap çok pahalı bir aksesuar değil çok getirisi olmaz diye hiç getirtmedim ama her 3 gelenden 2si sorunca artık yeniliğe gitmek gerektiğini anladım :D
- +1 yıl
Yenilik her zaman iyidir. Hem sürümden kazanırsın zaten bence :D İşlerinde de başarılar bu arada :D
Soran+1 yılteşekkürler daha yeni bir bayan personel aldım zaten o da aklımı çeldi yani talep var alalım diyip duruyodu şimdi iyice emin oldum :D
- +1 yıl
O zaman hayırlı olsun :D İyi satışlar :D
Soran+1 yılteşekkür ederim sana da kolay gelsin kendi işinde :D
link
bu hatunun tarzını beğeniyorummm (:14 Yorumla
Soran+1 yılevet çok güzel şeyler var gerçekten çok iyiymiş ama keşke direkt sana hitap edenin linkini atsaydın yani burda hepsi var :)
Soran+1 yılçok renkli ve şık bir tarzın var sevdim :) kapalı giyinerek şık olabilenlerden olduğun için de tebrik ederim :)
link
bu güzelmş :)12 Yorumla
Soran+1 yılleopar şıklığını hiçbir zaman kaybetmez, güzel tercih teşekkürler :)
Linkler: Taytlı kombinler 2,3,7, benim tarzım. Altına dolgu topuk, Neon ayakkabı tercih ederim. Çizme babet kullanmam tayt kombinin üstüne Transparan.
11 Yorumla
Soran+1 yıltayt tercihlerin güzel. deri tayt her ortama uyum sağlar. babet hiç hoş durmuyor zaten en iyi topukludur. ince veya dolgu topuk fark etmez ikisi de iyi gidiyor.
tayt tercih ediyorum.linklerin çoğu açılmadı açılanlarında hiç biri bana hitap etmiyor...
21 Yorumla
Soran+1 yılkonu açılalı 23 gün oldu o yüzden linkler kırılmış kusura bakmayın. dilerseniz size hitap eden modelleri kendiniz paylaşabilirsiniz. teşekkürler cevap için.
Çoraplı bence. Daha şık görünüyor..
^ ^
Bu çok iyi ama;
link11 Yorumla
Soran+1 yıljartiyer, tamamıyla fanteziye kaçıyor ama hocam külotlu çorap olarak koysaydın çok haklısın derdim :)
+1 yılhepsine baktım amaa çok iyi olmamış kombinler beğenmedim..:P
15 Yorumla
Soran+1 yılsaygı duyarım efendim rica etsem güzel olanlardan siz atar mısınız :) bir de çorap mı tayt mı daha iyidir? fikirlerinize göre mağazamda çorap satışına da başlayacağım :)
- +1 yıl
maleseff atmaya çalıştım ama +4 olmam gerekiyormuş :) buarada taytlı olanlardan 1.sini tercih edeyim yine de bir tercih hakkım olmalıysa :)
- +1 yıl
buarada çorap mı tayt mı daha iyidir diye düşünüyorsunuz ama hepsinin de yeri ayrıdır.Mağazanızda her iki çeşitten de bulundurmanız daha mantıklı olcakıtr.Çünkü herkesin giyim tarzı farklı.Kimisi tayt almak için gelir,kimisi renkli desenli ya da sade bir çorap ;)
Soran+1 yılklasik ve çok iyi bir tercih, ayrıca en çok satılan model :) linkin başındaki www . kısmını silerseniz yollayabilirsiniz. ben kopyalayıp bakarım seçimlerinize :)
Soran+1 yıltaytlar peynir ekmek gibi gidiyor zaten ama elbise veya etek alan her bayan, onunla kombinleyebileceği çoraplar istiyorlar ve bende de yok. bu istek son zamanda çok fazla artınca size de danışmak istedim eğer satar diyorsanız çorap da getirteceğim bu hafta :)
Tayt daha rahat.10.link tayt.Bazi linkleri açamadim.
17 Yorumla
Soran+1 yıl10. link çok tatlı evet. başlık eski olduğundan linklerin çoğu kırılmış. sen de kendin güzel olanların linkini buraya atabilirsin :)
Soran+1 yılderi tayt giyen motorcu kız seksiliğiyle hiçbir şey kapışamaz. rakipsizsin net.
Soran+1 yılikisi de güzel ama deri tayt giymek için çok iyi bir fizik gerek çünkü çorapla çok fazla giyilmiyor deri etekler boş giyilir genelde :)
Soran+1 yılçorapla da güzel tabi canım ben kötü duruyor demedim ama özelliğini koruyamıyor yani çıplak bacak, deri etek ve diz hizasında topuklu çizmedir onun olayı :) yoksa çorapla da iyidir öyle giyersen de sırıtmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar renkli olmasada çoraplı kombinleri bende çok severim :) Ancak dizüstü çorapları tercih ederim ve o tip çoraplarda renk kısıtlamasıda yapmam :) Ancak deri tayt bambaşka
19 Yorumla
Soran+1 yılseçtiğin her şey çok iyi fakat diz üstü çorap dediğini biraz daha açar mısın? normal düz siyah çorapların üzerine giyilen kalın çorapları mı diyorsun yoksa normal tek başına da giyilen çizgili çorapları mı? eğer 2. dediğimse bunu söyleyen ilk kişi olacaksın ve tebrik ederim çok iyi seçim.
Cevap sahibi+1 yıl2.dediğin tipteki çoraplardı kastettiğim. Hatta 12.linkteki giyim tarzıda benimkine benziyor . Türkiye'de o tip giyinen başka kişiye rastlamadım ama teşekkürler.
Soran+1 yıl12. linkte ortadaki olanın renk çeşitlerini giyen türkiye'de gerçekten yok denecek kadar az. şu ana kadarki en farklı tercih seninki oldu. tekrar tebrik ederim çok iyiydi.
Cevap sahibi+1 yıl2.si bendeki favorilerimden biridir ancak her türlü kıyafete gittiğinden genelde siyah ve beyazı kullanıyorum. Sanırım cidden öyle, yine teşekkürler :)
Soran+1 yılher kıyafete uyması bakımından haklısın evet ama kırmızı-siyah ve pembe-siyah çizgilinin kattığı tatlılık da bir başka :) tabi bunun için giyen kişinin de tatlı olması gerekiyor. yoksa çorap tek başına bir şey ifade etmez :D
Cevap sahibi+1 yılOnları genellikle bahar-yaz kombinlerine yakıştırıyorum ama haklısın :) Evet tatlı olduğumu duymuştum sanırım :D
Soran+1 yılhaha kendine de pay çıkardın :D tatlıysan sorun yok o zaman ki tabi ki bahar aylarında gider yani şu an tek başına çok saçma olur. tatlı olmak uğruna hasta olmanın bir anlamı yok :D
Cevap sahibi+1 yılAslında kışları yine giyiyorum ancak koyu renkleri, diğerleri tuhaf kaçıyor gibime geliyor. En sevdiğim giyim parçasıdır çoraplar o yüzden sürekli giyerim :) Payımı da çıkarırım tabiki :D
Soran+1 yıltabi canım tatlıysan niye değilim diyesin? mütevaziliğin de gereği yok şimdi :D doğru kullanıldığı sürece tüm çorap modelleri çok iyi bir aksesuardır bence ama koyu renkli kalın dizüstü çoraplar kışın daha iyi gidiyor o konuda haklısın :D
tayt, pantoloni çorap bunları yeri ve zamanına göre istediğim gibi kullanırım belirli bir tercihim yok benim
110 Yorumla
Soran+1 yılyani ikisinin de gideri var öyle mi? mağazada çorap satışı yapmıyorum ve çok talep var o yüzden kızlarsoruyor sakinlerinin de fikirlerini almak istedim başlamalı mıyım diye. cevap için teşekkürler.
Soran+1 yılelbise ve etek alanlar zaten hep soruyor ama dediğiniz gibi lise öğrencileri de çok geliyor siyah çorap var mı diye soruyorlar. sanırım büyük çoğunluğunu siyah alacağım.
Soran+1 yıllinkteki modeller çok güzeller ama satar mı peki bunlar? siyah ve ten rengi ağırlıklı olacak zaten %90ı bunlar olur ama desenliler tercih edilir mi yani ve ten renginde de mi desenli çoraplar alayım? liseliler düz soruyor genelde yani nadiren ilk linkinizdeki gibi olanlardan soran var. çok desenliye izin vermiyolarmış.
Soran+1 yılkalın desenli okul çorabı soran olmuştu ama ne demek istediğini anlamamıştım. sanırım sizin tarif ettiğiniz şeyi istedi :) size güveniyorum ve her çeşitten bolca getireceğim. her gelen farklı model sorduğu için mecburen hepsinden alcam sanırım :) çok teşekkürler ilgi ve yardımınız için :)
Soran+1 yılDediginiz gibi yaptim ve elimde urun kalmadi :) ilk defa bir haftada 2. kez mal getirtecegim ve bu sefer hepsinden yukluce istedim. Cok tesekkurler verdiginiz tavsiyeler aninda gitti :)
+1 yılBence çorapli olanlar . Tayt artık biraz daha klasik gibi çorapların desenleri daha değişik hava katıyo :) kesinlikle çorap:)
12 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle.
- +1 yıl
Evet :)
+1 yıltayt ve corap kullanmam. O taytı cıkaranın canı cıksın.
25 Yorumla
Soran+1 yılhaha ne bir sitem? bence çok pratik bir kurtarıcı kıyafet ikisi de sizin için :D
- +1 yıl
Evet pratik ona ne hacet.
Ama elın adamlarının oramı buramı gormesınden hosnut olmam. Dinmiz acısından bakıncada pek hos değğil :)
Soran+1 yılona yorum yapamam tabi çok farklı bir pencereden baktınız :)
- +1 yıl
:) keske herkes bakabılse neyse
Soran+1 yılherkes bakarsa ben işimden olurum :)
+1 yılo zaman link
11 Yorumla
Soran+1 yılnickinize çok uygun bir seçim :) cevap için teşekkürler.
çoraplı kombinler
gerçi erkeklerde benimle aynı kombinleri beğenmişler enteresan doğrusu13 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok yakıştırıyolar demek ki ne biliyim enteresan olan ne ki? :)
Soran+1 yılyani evet soruyu size yönelik sordum çünkü sizin fikrinize göre mal alımı yapacağım ama erkeklerin de fikirlerini söylemesinde bir mahsur yok benim için.
bacakların güzelse istersen çuval geçir .. tayt geyikli horozlu tavuklu farketmez yani .. :)
111 Yorumla
Soran+1 yılilginç ama mantıklı bir bakış açısı :)
Soran+1 yılufak tefek kusurları tayt ve çorapla kapatır çoğu bayan. yani her güzel görüneni güzel sanma :) zaten kusursuz olsa çorap giyme gereği duymaz belli başlı kıyafetler dışında :)
Soran+1 yılsenin dediğine göre bacakları güzel olsun ve ikisini de giymesin oluyo değil mi? :) benim işim gereği giymeleri gerekiyor :)
Soran+1 yılben şu an için sadece pantolon, elbise, etek, blüz, t-shirt, şort, tayt, şapka, takı gibi şeyleri satıyorum. çorap işine henüz girmedim ama girdikten sonra hepsini giysinler ki işler tıkırında gitsin :)
Soran+1 yıl4. linkteki taytlar peynir ekmek gibi gidiyo her şeyden çok ondan satıyorum zaten :) pembe çoraptan şüpheliyim ama çorap getirteceğim zaman her renk ve modelden alacağım o yüzden pembe de olur heralde. satmazsa daha almam.
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılher ıkısıde:)ama taytları bukadar kısa şeylerle gıymem pek
13 Yorumla
Soran+1 yılçok uzun şeyler giyince tayt hiç hoş durmuyor ama belli bir uzunluktan sonra sadece çorap gidiyor bence.
Cevap sahibi+1 yılkalçayı kapatacak kadar zaten.yoksa dedığın gıbı çok uzunada olmuyo
Soran+1 yılevet kalçayı kapatmalı zaten yani fiziği ne kadar iyi olursa olsun hiçbir kadın, tunik tarzı bir şey olmadığı sürece tayt giymemeli. hoş değil yani kendisi rahatsız olur her şeyden önce.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısın etek gıyerken corap tercıh ederım. tayt severım rahat oluyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılbirinden birini tercih etmedin yalnız?
Cevap sahibi+1 yılıkısınıde severım
+1 yılBaşına başörtü altına bunları giymedigi sürece sıkıntı yok
20 YorumlaIi hos yerine gore tabi de sizde baya bir emek harcamissnz bu linkleri bulmak icn
01 Yorumla
Soran+1 yılevet mağazada yeniliğe gitmek için fikirlerinizi almak istedim. yardımcı olabileceğinizi düşündüm.
+1 yılkış geldi geyikli çoraplar çıkmaya başladı :D adasdasd
10 Yorumlaşahsen ben tayt severim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten dükkanımın baş köşesi tayt çeşitleriyle dolu ama son zamanlarda havaların soğumasıyla çok fazla çorap talebi gelmeye başladı, o yüzden bu soruyu sorma gereği duydum. cevap için çok teşekkürler :)
Kültür & Sanat konusunda 884 cevap paylaştı. İkisi de tercih ettiğim şeyler değil pek.
12 Yorumla
Soran+1 yılcevap için teşekkürler.
+1 yılÇoraplı kombinler. Tayt kullanmayı pek sevmiyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılzevkli kadın diye buna derim. teşekkürler yorum için.
- +1 yıl
Rica ederim. Ben teşekkür ederim.
üşenmedin mi bu kadar link vermeye
13 Yorumla
Soran+1 yılbu işte çalıştım bir dönem yani o yüzden hobi olarak kaldı. muhalefet olmak yerine fikrini söylesen daha hoş olurdu en azından kırıcı olmazdı bence.
Soran+1 yılsorun değil bunu fark etmiş olman yeterli. teşekkür ederim yine de +1'ini verdim.
Çoraplı ama taytlı 7. kombin çok iyiymiş.
11 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün fizikli ve yakışan biri giyerse gerçekten çok iyi ama yakışmazsa hiç güzel durmaz bence taytlı 7
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaytları çok sviyom çok seksi oluyo offf içim eriyo
10 YorumlaDerti tayt ve çoraplı kızlar selam canımlar .s .s eklyn bni .s .s <3
00 YorumlaÇoraplı kombinler daha iyi
11 Yorumla
Soran+1 yılaynı fikirdeyim, çok teşekkürler yardımınız için.
+1 yıltaytlı kombinler daha şık
11 Yorumla
Soran+1 yılzevk meselesi tabi ki ama çorap soranların sayısı çok fazla arttı. yoksa ben de sizin gibi düşündüğüm için tayt satıyordum ama çorap satmıyordum.
Tayt .
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
+1 yıltaytlı kombinler daha şık :))
11 Yorumla
Soran+1 yılazınlıktasın ama senin tercihin de çok iyi yani iki seçenek de güzel olunca hangisini seçsen başarılı seçim oluyor :)
Deri taytlı kombiler çok seviyorum kadınlarda ; )
14 Yorumla
Soran+1 yıliyidir iyi :)
Soran+1 yılkesinlikle zaten desenli siyah çoraplardan çokça getireceğim bu hafta.
her soru da günün sorusu seçilmez ki arkadaş..bi kalite olur.çok saçma..
312 Yorumla
Soran+1 yıleksi verdiğim ilk kişisin. kusura bakma lütfen.
Soran+1 yılher soruya cevap vermek zorunda değilsiniz kırıcı bayan, size de iyi akşamlar.
Soran+1 yılgereksiz gördüğünüz soruya cevap vermeniz de gereksizdir. işiniz sadece muhalefet olmak gibi geldi bana. aynı fikirde olmak zorunda değilsek aynı soruları sormak zorunda da değiliz. xperiniz yettiği zaman kendi sorunuzu günün sorusu seçtirirsiniz. o zaman görürüz artık en üstte durması gereken soruyu. uzatmanın anlamı yok, tekrar iyi akşamlar diliyorum size.
Soran+1 yılsitemini kendilerine ilet o zaman. yaptığın şey kelimenin tam anlamıyla sataşmaktı. sürekli sevgilileriyle olan saçma münasebetlerini anlatan kişiler, günün sorusu seçtiriyordu. arada bir renklilik gelmiş oldu her neyse saygılar.
Soran+1 yılkadın dayanışması :) size de saygılar efenim.
- +1 yıl
+1 cevap süper
ıkısınıde tercıh edebılırım kombıne baglı
133 Yorumla
Soran+1 yılmutlaka ikisini de tercih edersiniz efendim ama çoğunlukla hangisiyle kombin yaparsınız? hangisini daha çok tercih ettiğiniz önemli benim için.
Soran+1 yıltaytlarım zaten satışta. çorap işine de girmeli miyim diye sormuştum bu soruyu. teşekkürler cevap için.
Soran+1 yılbayan giyim mağazası yani her tarzda bayana göre kıyafet satıyorum. dükkan çok merkezi bir yerde. 700bin nüfuslu bir ilçede :) ben elbise, etek veya şortların altına giyilmelik çorap satayım diyorum yani onlardan soruyolar hep ama kısa spor çorap da alayım mı diyosun?
Soran+1 yılo zaman çorapları da taytlar gibi kapı önünde sergilemeliyim çünkü herkes satmıyorum diye biliyor, reklamını yapmazsam elimde patlar :) zaten çorap en ucuz mallardan yani elimde patlarsa da çok sorun olmaz ki dediğinize göre hiç de elimde patlayacak gibi durmuyor :)
Soran+1 yılSize ne kadar tesekur etsem azdir. Boyle giderse haftada 2 kez corap almaya gidecegim ya goren geliyor. Desenliler, duzlerden daha cok gitti ama bu 2 gunde. Tekrar tekrar tesekkur ederim,cok sag olun :)
Soran+1 yılAdim corapciya cikacak. Bu hafta her 3 gelenden 2si corap aliyor. Havalarin sogumasi isime yaradi :)
Soran+1 yıltayt zaten başından beri satıyorum ama desenli ince çoraplarla düz opak çoraplar ne tayt bıraktı ne elbise. 2 günde bir seri bitiyor yani pek inancım yoktu ama tavsiyeniz hiç ama hiç beklemediğim kadar çok tuttu. kadınlar sandığımdan fazla çorap giyiyormuş. size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum :)
Soran+1 yılİnancım çok yoktu ama yine de size guvenip soylediğiniz tüm modelleri aldim ve tam da soylediginiz gibi her geçen gun daha da çok alıcı buldular kendilerine. Bi gün yolunuz düşerse ücretsiz olarak dilediğiniz kadar alışveriş yapabilirsiniz mağazamdan :)
Soran+1 yılhiç sorun değil sınırsız hediye çekiniz mevcuttur, benim için büyük bir zevk olur satışlarımı tavan yaptıran birini ödüllendirmek :)
Soran+1 yıllaf olsun diye veya yağ çekmek için falan söylemedim. inanın içten bir davetti bu. tabi ki ısrar yok. yolunuz düşerse bir uğrarsınız, ben de verdiğim sözü tutarım :)
Soran+1 yılsadece tayt yok efendim, tüm desen ve modelli taytlar, çoraplar mevcut. hiçbir yerde bulamayacağınız kadar çeşitli. pantolon, etek, şort, elbise, bluz, kazak, t-shirt, şapka, mont vs. her türlü giyim ürünü mevcuttur. çıkarken taksi çağırmak zorunda kalabilirsiniz :D
Soran+1 yılistanbul'da. siz nerede yaşıyordunuz?
Soran+1 yıloh iyi yırttım ilk seferde batcaktım yoksa :P ahah şaka şaka üzüldüm gerçekten işime bu kadar faydası dokunan birini misafir edemeyeceğime :)
Soran+1 yılilk seferde ücret almayacağıma söz vermiştim, 2.den itibaren müşterim olacaktınız :)
Soran+1 yılbi gün istanbul'a yolunuz düşerse buradan yorum yapın haberleşelim :) hem alışverişinizi yaparsınız hem de otururuz bir çayımı içersiniz :)
Soran+1 yılteklifimi son kez yineliyim de bir gün bulursanız çok sevinir ve memnun olurum. tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, daha fazla rahatsız etmiyim sizi. gerektiğinde zaten bulursunuz beni. iyi günler diliyorum efendim, hoşçakalın. kendinize çook iyi bakın :)
Soran+1 yılaynı iyi dileklerimle güzel insan :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılpehhoooooo.. arkadaş nereleri takip ediyosun sen ya... forumda senin kadar fetiş biri daha var mı acaba..
ben taytlıları tercih ederim (kombin olarak yani) (yani göz şeysi olarak)00 YorumlaIkiside tercihim olabilir , şık olduktan sonra .
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler
+1 yılerkekler böyle seyleri neden merak ederki
11 Yorumla
Soran+1 yılişim gereği. dükkana yeni mallar alırken sizlerin fikirlerine göre seçim yapacağım efendim.
Yeri ve zamanında ıkısnıde tercih ederim severim.
13 Yorumla
Soran+1 yılyani çorap da tercih edersiniz? pazartesi günü mal almaya gideceğim de daha hiç çorap satmadım bugüne kadar. çok fazla talep edilmeye başlandı. sizlerin de fikirlerini almak istedim. sanırım bu haftadan itibaren çorap da satacağım.
Soran+1 yılelimde patlamasın diye korktum da sanırım patlamayacak gibi :)
tayt renkli desenli olanlardan
11 Yorumla
Soran+1 yıldesenliler çok sevimli evet çok da beğeniyorum ama kadınsı görünmüyor bence :)
+1 yılbı erkek taytlı kombınelermı coraplı kombınelermı dıye gece 3 de soru sorarsa neye yorarsınız?
16 Yorumla
Soran+1 yılsorunun soruluş tarihine bak güzel kardeşim? işim gereği bayanların fikirlerini almak istedim. önce bir sorup ondan sonra fikrini söylesen daha iyi olurdu. bu önyargılı insanların gerçekten yatacak yeri yok. işiniz gücünüz insanların günahlarını almak. burda bana sataştın diye kimse seni tebrik etmeyecek. neyse neyi tartışıyoruz ki? yanlış bir sataşma oldu güzel kardeşim. üzgünüm, hiçbir kız bu cevabından dolayı senden etkilenmeyecek. iyi günler diliyorum sana.
- +1 yıl
eskı ısınden dolayı hobı olarak kaldı demıssın... pardon ısın mı eskı ısınden dolayı kalan hobı mı? emın ol dervısın fıkrı neyse zıkrıde o dur. benım bu yorumumla kedınları etkılemey calıstıgımı dusunuyosan sen bu tarz bı soruyla neyın pesındesın bu baya acık... ha ayrıca ısın ıcabı derken kadınların tercıhıne goremı urun satıyorsun. bı yorumunda hobın olmugunu soyledın de . tayt ve coap nası bı hobıdır...
Soran+1 yılilk olarak kendi başıma yaptığım işti ama daha sonra başka bir sektöre geçtiğim için mağazayla ilgilenemeyecektim. girişimcilik yapmak isteyen arkadaşıma hisselerin yarısını devrettim ve artık o işletiyordu orayı. yani ben sadece gelirin %40ını alıyordum çünkü işlerle o ilgileniyordu. ben ona fikir olarak yardım ediyordum fakat şimdiki işimden ayrılmak zorunda kalınca tekrar mağazaya döndüm.
Soran+1 yılhobi olarak kaldığını söylemiştim ama böyle saldırgan arkadaşlar çoğalınca işin aslını anlatmak zorunda kaldım. bir kere anlattıktan sonra da saklamanın bir anlamı olmadığını düşündüm ve diğer yorumlarda kendi işim olduğunu söyledim. her neyse sen de haklısın yani suç bende bu devirde erkek halinle bayan giyim işine girmek zor iş ama erkek de denedim malesef hiç iş yapmıyor. sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur. tekrar erkek ürünleri satmaya başlarsam dükkanıma beklerim, indirim de yaparım :)
- +1 yıl
ben pek turkıyeye ugramıyorum.belkı ılerde acarsan gelırım.kadın gıyım mazalarında erkek calıstırılmasına da karsıyım.cok calısan var ve sektoru az cok blıyorum guzlebı kadın musterı gelse nasıl etsek yapsak dusursek pesınde genelde.bu ulkenın tadı yok.herkez bı acayıp kadınları da erkeklerı de.kındar degılım.senınle sorunum yok herkezın aklı bel altında erkegı ıle kadını ıle.aslında uzun suredır ıcımdekılerı yazmak ıstıyordum senın soruna denk geldı.abazanlardan daraldım kadını erkegı
Soran+1 yıldükkanımda hiçbir zaman erkek çalıştırmadım. kendim de öyle tüm gün dükkanda gelen müşterilerle haşır neşir olan birisi değilim. şu an yarısını devrettiğim bayan arkadaşım ve yeni aldığım başka bir genç kız duruyor dükkanın başında. dediğin konuda haklısın benim tüm gün orda durup müşterilerle ilgilenmem hiç hoş bir görüntü değil. ilgilendiğim zaman da sadece onların yaklaşımı kadar davranıyorum yani güleryüzlülük dışında hiçbir samimiyette bulunmadım, bulunmam da. görüşlerinde haklısın ama.
bunu bir erkek nıye merak ederkı bu saatte milletçe tırlattık yahu
113 Yorumla
Soran+1 yılbu işle uğraştığım için.
Soran+1 yılçok teşekkürler cevabınız için.
Soran+1 yılah çok teşekkür ederim efendim, o sizin nazikliğiniz :)
Soran+1 yılahah aynı şekilde ben de :) ne kadar girişiniz sert olsa da sonrasında ne kadar kibar biri olduğunuzu gösterdiniz :)
Soran+1 yılgördüm gördüm bişey demiyorum saygılar sevgiler :)
Soran+1 yılne kadar fesat ve herkesi kendisi gibi düşünen insanlar varmış ya. dükkana beklerim diyeceğim ama erkek kıyafeti satmıyoruz o yüzden sana göre bir şey bulamayız sanırım.
Çoraplı kombinler daha güzel :)
11 Yorumla
Soran+1 yılsanırım artık toptancıya gittiğimde tüm çorap modellerinden alma zamanı geldi :) her gelen müşteri, elbisenin altına uygun çorap soruyor ama biz satmıyoruz diyorum. yenilik zamanı :) cevap için çok teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılher ikisi de begendim
11 Yorumla
Soran+1 yılbirini diğerinden daha fazla beğenmiyo musun yani?
C hiçbiri
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler
Adam fetişist duygularını soru formuna dökmüş bir de günün sorusu yapmış ya la = )
02 Yorumla
Soran+1 yılbayan giyim sektöründe çalışıyorum.
Soran+1 yılterbiyesizleşme.
İkiside :)
15 Yorumla
Soran+1 yılayrım yapmıyosunuz yani peki :)
Soran+1 yılo zaman ikisinden de eşit satacağım bu haftadan itibaren :) çok teşekkürler cevap için :)
- +1 yıl
sen neden yalnız çiçek yazdın
+1 yılBazı taytlar ve giysiler çok tahrik edici
10 Yorumla
+1 yılKızlar tayt giynin biz çok beğeniyoruz
10 YorumlaÇorap falan
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
Çorap efenim.
15 Yorumla
Soran+1 yılsoru detayı uzun olduğu için güncellemeyle ekledim. linktekilerden hangisi daha şık peki?
Soran+1 yılen sade ve şık olanı yani. başarılı bir tercih, teşekkürler :)
Soran+1 yılsonradan gördüm bordoyu da seçmişsiniz. güzel tercihler gerçekten :)
tayt lı konbinler:)
10 Yorumla
+1 yılTayt iyidir :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltaytlı kombinler
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler peki link?
+1 yılÇoraplı Kombinler
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?