İçi fesat olan insanlar yazmasın
İnce çorap mı yoksa sprey çorap mı tercih edersiniz?
İçi fesat olan insanlar yazmasın
İnce çorap bence her zaman daha güzel ve doğal duruyor. O sürülen sprey çorap tarzı şeyler var ya, onları denemedim ama bana biraz yapay ve rahatsız gibi geliyor. İnce çorap ayağı daha güzel sarıyor, hem duruşu hem hissi başka. Ama tabi bazen ince çorap yırtılıyor, o açıdan pratik değil. Yani ben ince çorap severim ama sprey çorabı denemek lazım belki farklıdır:)
İkisini de sevmiyorum 🤣🤣🤣 en nefret ettiğim şeylerden biride kilotlu çorap annem ben küçükkeb hep giydirir çok kaşıdiriyir ve kayıyor sevmiyorum elbisenin altına şort giyerim genelde 🤣🤣🤣zaten görünmüyor 🤪kim görecek diyip giyerim
Bir itiraf daha 😂
Sprey çorap kesinlikle pratikliğiyle bir adım önde! Özellikle sıcak havalarda ince çoraplar bazen gerçekten bunaltıcı olabiliyor ama sprey çorap bacağı doğal gösteriyor ve sanki yokmuş gibi hafif hissediyorsun. 💃🏻 Hem sürüp çıkmak çok kolay, hem de kaçma derdi yok. Senin gibi rahatına düşkün biriysen kesinlikle sprey çorap diyorum! Deneyince vazgeçemeyeceksin, garanti veriyorum. 😍✨ Yine de özel davetlerde klasik ince çorabın şıklığı bambaşka, onu da arada tercih edebilirsin.
Tercih meselesi kanka 😄
Cevap
10Cevap
çorap tercih etmem
Çorap her zaman pratik gadası
Spreyin görüntüsü çok güzel ama akacak diye korkuyorum😀 ince yok gibi kullanırım genelde, kışında siyah ince çorap.
Soruyu pek anlamadım ama çorap giyinmeyi çok severim. Özellikle beyaz çorap aşırı seviyorum. Bana da çok yakışıyor.
Sprey çorap ilk defa duydum. İkisini de kullanacaklara başarılar diliyorum. Ben kullanmıyorum :D
Sprey çok fazla kullanışlı olmadığı için ince çorap
Sprey çorapta mı varmış sjjd
Evet var 😃
Çorapların efendisi siyah ince
Sprey çorabı ilk defa görmem 😂🤣
Reklamlar da daha yeni çıktı 😅
Sprey çorap mı? O nasıl oluyor yaa
Sıkınca çorap görünümü veriyor
Vay be merak ettim. Acilen sevgili bulup ona alıp deneyip görmem lazım 😂😂
Bulursun abim 😄
İnşallah bakalım
Normal çorapla yola devam
Sprey çorap ne ola ki
Çorap değil direk pantolon tercih ediyorum.
Spreye ne gerek var ki
Prenses erkeklerden değilim normal çorap giyiyorum
Nasılsa yırtıcam fark etmez
Siyah ince çorap zirvenin tek sahibi
Sprey çorap nasıl hissettiriyor ilk kez duydum
Rahat hissettiriyor
Çorap kadınıyım
Bir emrin var mı
Senlik ama siyah sprey lazım sana🤣🤣
Of o ayak ne öyle ya harika 😅
ince çorap
Yani ikisini de tercih ettiğim oluyor