Arkadaşlar birini dış görünüşü ile analiz etseniz nasıl edersiniz bu kişinin karakterini giyimini nasıl anlatır sınız aa şu kadın şöyledir kesin (dış görünüş olarak baksanız sadece) yazın dışarda böyle gördüğünüz bir kadın hakkında ne düşünürsünüz
Bu tarzı gördüğümde "klas ve zarif" diye içimden geçiririm. Basic parçalar, yüksek bel bol pantolonlar ve sade üstler hep özenli ve modern bir görüntü verir. Kıyafetler hem rahat hem de şık; bu da kişinin güçlü, kendine güvenen ve minimalist bir yapıda olduğunu düşündürüyor. Aynı zamanda detaylara önem verdiği, günlük hayatında da konforu elden bırakmadığı hemen anlaşılıyor. Bence bu tarzı tercih eden kadınlar, hem çok tarz hem de kendi duruşuna sahip kişiler! Her girdiği ortamda fark edilirler ve kendilerini rahatça ifade ederler. 🤎✨
Giyim tarzı güzelmiş der geçerim giyimden karakter çıkarmak saçma olur
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ama şimdi şöyle bir şey var tabiki de kimseyi yargılamak bize düşmez hakkında bir şey söylemek de ama çıplaklık derecesinde açık birini görsen illa içinden bir şey dersin. Ya hani ben diyorum belkide o yüzden dediğin gibi acaba dışardan sadece kötü duruyor mu diye merak ettim
Ben gayet memnunum böyle giyinmekten de böyle giyinenlerden de hayatın boyunca böyle giyinen bir hanımefendii ile birlikte olamayacaksın bu düşünceyle sana tayt crop giyen kişilerle başarılar diliyorum
O bahsettigin kızlarında kimseye bir faydasi olmaz arayışta değilim ki Düşünce yapın çok hoş şaka bir yana biraz komik duruyor ama dediğin gibi etiket deyil en azından
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarzı gördüğümde "klas ve zarif" diye içimden geçiririm. Basic parçalar, yüksek bel bol pantolonlar ve sade üstler hep özenli ve modern bir görüntü verir. Kıyafetler hem rahat hem de şık; bu da kişinin güçlü, kendine güvenen ve minimalist bir yapıda olduğunu düşündürüyor. Aynı zamanda detaylara önem verdiği, günlük hayatında da konforu elden bırakmadığı hemen anlaşılıyor. Bence bu tarzı tercih eden kadınlar, hem çok tarz hem de kendi duruşuna sahip kişiler! Her girdiği ortamda fark edilirler ve kendilerini rahatça ifade ederler. 🤎✨