Sözde namus dürüstlükte derler ama dürüst olmazlar. Sanırım"namus" bunlara hiç uğramamış :d
Böylelerini evlilik vaadiyle kandıracaksın , bütün hayallerini , duygularını sömüreceksin ve ansızın tekmeyi basacaksın hak ettikleri bu. ( Fazla gaddarca sanki :d)
Türklükle ne alakası var 🤦🏿♀️Madem adamın bir gün yüzüne vuracağını düşünüyor neden böyle biriyle evleniyor ha evleniyor neden adamı slak yerine koyuyor. Sadece dediği şu şeye katılıyorum kimse kendi yaptığı şeye bakmaz hep karşısındakini yargılamaya kalkar. Belkide ülkecek belimizi doğrultamamamızın en büyük sebebi hep başkası şunu yaptı diye geçinmemiz.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bahane yaw öyle dediğine bakma soru kalktı yoksa dalga geçerek , gülerek yazıyordu. İşine gelmez doğru söylemek
Haksız olduğunu düşünürüm. Bunu sorun edecek biriyle evlenmesin madem. Dürüst davrandığında da namus adı altında hadsizlik yapan da bir o kadar haksızdır.
Ben kimsenin ne yaptığıyla ilgilenmiyorum. Dileyen dilediğini yapsın. Ama bakıyorum ailesi psikopat bunu herkesten iyi biliyor ama gidip ailesinin zıt gördüğü her şeyi yapıyor sonra da ben napacam diye kara kara düşünüyor. Aptallık bu ya. Ya yapma ya da yaptıklarının arkadaşında dur. Sırf evlenince bakire olmayacağı ortaya çıkar da ailesi duyar diye evlenmeyen birini tanıdım. Madem böyle neden evlilik öncesi ilişki yaşıyorsun. Milletin abazasi için kendi hayatını riske atıyorsun