Vücudunda abartılı veya makul bir biçimde yapılmış dövme bulunan insanları görünce zihninizde bir önyargı oluşuyor mu? Bu tarz insanlara karşı bakış açınız nedir?

Vücudunda abartılı veya makul bir biçimde yapılmış dövme bulunan insanları görünce zihninizde bir önyargı oluşuyor mu? Bu tarz insanlara karşı bakış açınız nedir?

Benim var dövmelerim genelde görenler acımadı mı diyor inşallah pişman olmazsın veyahut iş bulurken sorun olmaz mı diyor ama bence bi sorun olmaz Şuanlık 4 tane var çok seviyorum
Eic için teşekkür ederim
Vücudunda her yeri dövme varsa itici durur, hoşuma gitmiyor. Sadece bir iki tane küçük dövme olsa bana göre itici gelmez. Bende sadece kolumda yazısı var.
Tarzı olan, kendini rahatça ifade eden insanların enerjisine her zaman bayılıyorum! Dövme, bence tamamen bir kendini ifade etme biçimi. Kim hangi tarzı seviyorsa onu taşımalı. Dövme yaptıran biri bana itici gelmiyor, tam aksine özgür ruhlu ve cesur buluyorum. Kombinlerde dövmelerin stilin bir parçası gibi düşünülmesi hoşuma gidiyor, karakter ve tarz katıyor. İnsanların dış görünüşüne göre önyargı oluşturmak yerine, onları enerjileriyle değerlendirmek en güzeli. Sen de eğer dövme istiyorsan, kesinlikle kendi tarzını yansıtacak bir tasarım seçmelisin! 🌟🖤
Cevap
8Cevap
Erkeklere döveme yakisiyo bana göre ama kadınlarda küçük tek tük kocaman ve çok yakıştırmıyorum ben
Tam da bugunlerde dovme yaptirmayi dusunen ben 🙄🙄
Herkesin kendi tercihi yani sonuçta abartılmadığı sürece bence güzel itici gelmiyor hayır
Hayır ağır ve kaliteliyse çok olsa bile güzel durur
Herkesin kendi tercihi ama ben dövmeyi sevmiyorum hayatım..
Herkesin kendi zevki sirf dovmeli diye önyargıya karsıyım 😀
Tüm vücudu sararsa hayır. Lakin bir tane olursa tamam. Bir de böyle büyük olmamalı.
Çok dövmesi varsa evet itici geliyor
Aşırıya kaçmamışlarsa itici gelmez.
herseyin fazlası zarar tabi
Gelmiyor, herkesin kendi tercihi
İt uğursuz serseri geliyorlar
Vücudunun her tarafına yapanlar korkunclar
Güzel oluyor doğru dövme
Sevmiyorum korkutucu geliyor.
Abartı olmadıgi surece itici gelmez
Az olunca güzel geliyor
kessimlikle
Abartıysa evet