Moda & Stil Dövmelerim var diye memlekette garipsiyorlar, garip mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Benim dövmelerim var memlekete geldim herkes garipsiyor neden Dövmelerim var diye memlekette garipsiyorlar, garip mi? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Bende 2008 yılında apaçi ensesi bıraktım diye eve almamışlardı. Türk toplumunda normal hareketler bunlar. 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Bir kadına nedense asla dövme yakıştıramıyorum. O pürüzsüz güzel tenine döğme yapıp ne geçiyor insanların eline 0 0 Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl ülkemizin her yerinde farklı görüşler düşünceler mevcut herkes normal karşılayamayabiliyor dövmeli birini çok gören bir çevrede değilsen garipsenmesi normal 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Memleketinde görmedikleri için ama şıkmış dövmeler :-) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Antepliyim Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Antebin kızları güzel diyolar doğrumu 😊 Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Neden ki? Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı. Doğudaysan bunun normal olduğunu zaten bilmelisin. Herkes sevecek diye birsey de yok ayrıca... 1 0 Yorumla
mylcky21 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Genelde eski topraklar sevmez dövmeyi ondan olabilir 0 0 Yorumla
Parçalayıcı Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bacağının diz altı dolgunluğu muhteşem daha yukarılar nasıldır acaba? 0 0 Yorumla
Ruuzgar_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Garip duruyor çok güzel olmamış dövmeler kapatmak için çizme giy ama yazın naparsın bilemem 0 0 Yorumla
theemavi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bilmem gayet hoş duruyor , bence memlekettekilerin ne dediğine fazla kafana takma 0 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Sen kendine yakıştırıyorsan takacak bir şey yok. İşine bak önüne bak 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Millete nebyahu senin hayatın senin vücudun boş ver sen bak hayatına. 0 0 Yorumla
99bondagegirl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dövmelerin güzel bence garipsemelerinin sebebi yobazlıktandır 0 0 Yorumla
Gladyatorx Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Garipsemem. Fakat sevmiyorum dövme. Özellikle kalça ve göbek bölgelerinde ise. 0 0 Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Alışkın değiller demek ki yadırgıyorlar Bi ton laf demişlerdir falan canın kızı falan filan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ay bi de çicek dövmesiymiş benim yılan ve haç işaretini görseler kal krizi geçirirler heralde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sildir gitsin. Yaşlı nene olunca torunların ne ne bu halin nedir diyecekler. 0 0 Yorumla
tolghuan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl sadece bacaktaysa pek dikkat cekmezki zaten neyini garipsiyorlarki 0 0 Yorumla
Xlost Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Yok kanka memlekette dövme yaptırmayanı dövüyorlar artık 2 1 Yorumla Çileks01 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
cansusonsuz891 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Senin kendi tercihin. Kimseyi ilgilendirmez. Kulak takmana değmez. Boş ver gayet güzel ve sana yakışmış dövmelerin. 0 0 Yorumla
KutsalKaseKılıfı Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl yalnız dövmelerini kim yaptıysa söyle mesleği bıraksın 0 0 Yorumla
bahadırrr-follojii Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Offff bacakların çok güzel nerdeyse öpçektim ekranı 😂 0 0 Yorumla
Işıksızz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Müslümanlar saldırı yapabilir dikkatli ol adamlar tam yobaz barbar çapulcu 0 0 Yorumla
Mrt_gg Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl İğrenç olduğu içindir bence çok aradin mi bunlari 2 0 Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çokta güzel duruyor memleket neresi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gaziantep Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl Bişe sorabilir miyim Yorumla Soran +1 yıl Buyur Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl Burada sormasam msjd…. Sorsam Yorumla
signorprincipee Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Köyde ki insanlar yapar genelde böyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gaziantepliyim herkes böyle Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Sen bile zor görüyon millet nasıl görmüş 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Kakahahahaha Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. Çünkü Bursı Türkiye de ondan 0 0 Yorumla
SlimShadyisBack Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ülkedeki ilk ve tek dövmeli sen değilsin. 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kultur farkı kabullenememe farklılıktan korkma 0 0 Yorumla
Esmaacanan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Dövme kabul etmeyen milletiz ondan olsa gerek 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alışık olmadıklarından. Kötü durmuyor 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Moda & Stil konusunda 516 cevap paylaştı. Bilmem güzel duruyor Ama. 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 590 cevap paylaştı. Amann ne yapcan boş ver 0 0 Yorumla
Cacana Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl orada kımsede yokmuymus dovmee 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gaziantep deyim Yorumla Cacana +1 yıl Hmm anladım demekkı o bolgede garıp geliyo yaptırmak Yorumla Cacana +1 yıl Ama guzelmıs dovme 👌 Yorumla
Sütümüiçtimgeldim Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Konyalıysan normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gaziantep Yorumla Sütümüiçtimgeldim +1 yıl Antepte yobaz. Lahmacun dövmesi yaptırsaydın alkışlarlardı Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 595 cevap paylaştı. Çok güzel ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Bende 2008 yılında apaçi ensesi bıraktım diye eve almamışlardı. Türk toplumunda normal hareketler bunlar.
Bir kadına nedense asla dövme yakıştıramıyorum. O pürüzsüz güzel tenine döğme yapıp ne geçiyor insanların eline
ülkemizin her yerinde farklı görüşler düşünceler mevcut herkes normal karşılayamayabiliyor dövmeli birini çok gören bir çevrede değilsen garipsenmesi normal
Memleketinde görmedikleri için ama şıkmış dövmeler :-)
Antepliyim
Antebin kızları güzel diyolar doğrumu 😊
Sanmıyorum
Neden ki?
Doğudaysan bunun normal olduğunu zaten bilmelisin. Herkes sevecek diye birsey de yok ayrıca...
Genelde eski topraklar sevmez dövmeyi ondan olabilir
Bacağının diz altı dolgunluğu muhteşem daha yukarılar nasıldır acaba?
Garip duruyor çok güzel olmamış dövmeler kapatmak için çizme giy ama yazın naparsın bilemem
bilmem gayet hoş duruyor , bence memlekettekilerin ne dediğine fazla kafana takma
Sen kendine yakıştırıyorsan takacak bir şey yok. İşine bak önüne bak
Millete nebyahu senin hayatın senin vücudun boş ver sen bak hayatına.
Dövmelerin güzel bence garipsemelerinin sebebi yobazlıktandır
Garipsemem. Fakat sevmiyorum dövme. Özellikle kalça ve göbek bölgelerinde ise.
Alışkın değiller demek ki yadırgıyorlar Bi ton laf demişlerdir falan canın kızı falan filan
ay bi de çicek dövmesiymiş benim yılan ve haç işaretini görseler kal krizi geçirirler heralde
Sildir gitsin. Yaşlı nene olunca torunların ne ne bu halin nedir diyecekler.
O güllerden bir tane de göğsünün üzerinde güzel durur
sadece bacaktaysa pek dikkat cekmezki zaten neyini garipsiyorlarki
Yok kanka memlekette dövme yaptırmayanı dövüyorlar artık
🤣🤣🤣
Senin kendi tercihin. Kimseyi ilgilendirmez. Kulak takmana değmez. Boş ver gayet güzel ve sana yakışmış dövmelerin.
yalnız dövmelerini kim yaptıysa söyle mesleği bıraksın
Offff bacakların çok güzel nerdeyse öpçektim ekranı 😂
Müslümanlar saldırı yapabilir dikkatli ol adamlar tam yobaz barbar çapulcu
İğrenç olduğu içindir bence çok aradin mi bunlari
Çokta güzel duruyor memleket neresi?
Gaziantep
Bişe sorabilir miyim
Buyur
Burada sormasam msjd…. Sorsam
Köyde ki insanlar yapar genelde böyle
Gaziantepliyim herkes böyle
Sen bile zor görüyon millet nasıl görmüş
Kakahahahaha
Guzel olmadigi icindir.
Çünkü Bursı Türkiye de ondan
Dövmelerin olduğu için
Memleket öyle garipserler.
Ülkedeki ilk ve tek dövmeli sen değilsin.
Dövmenin yerine bak shdkdj
Roberto carlos gibisin maşallah
Kultur farkı kabullenememe farklılıktan korkma
Neden garipsemesinler
Taşra orası
salla... dövdürmeye devam
Dövme kabul etmeyen milletiz ondan olsa gerek
Alışık olmadıklarından. Kötü durmuyor
Ülke cahil dolu ondan olabilir mi acaba.
Memlekette neyi kötülemiyorlar ki normaldir.
Bilmem güzel duruyor Ama.
Gayet yakışmış uzaklaş memleketinden
kimseyi ilgilendirmez..
Amann ne yapcan boş ver
kac kilosn ve dovmeler kötü
Bacağa bak çok kalın değil mi
orada kımsede yokmuymus dovmee
Gaziantep deyim
Hmm anladım demekkı o bolgede garıp geliyo yaptırmak
Ama guzelmıs dovme 👌
Konyalıysan normal
Gaziantep