Annemi çok seviyorum tek varlığım annem son zamanlarda keşfetim hep ölümle ilgili durup durup ağlıyorum ve hayattayken ömürlük bir şey kalsın istiyorum nasıl olur Bilegimin içine
Annen için düşündüğün dövme kesinlikle saçma değil, tam tersine çok anlamlı 🥺🖤 Parmak izi kalpli dövmeleri çok seviyorum, hem zarif duruyor hem de bakınca içini ısıtan bir anlamı oluyor.
Bileğinin içine küçük, sade ve temiz bir yazıyla “Annem” yazdırman aşırı şık olur. İstersen kalbin altına minik bir tarih ya da sembol de ekletebilirsin.
Tek tavsiyem, iyi bir dövmeci seçmen ve acele karar vermemen. Bu tarz minimal ama duygusu büyük dövmeler yıllarca pişman etmez, merak etme 💘✨
Bu şekilde aşırı saçma, sembol dövmeleri daha iyi, mesela bir gün annenden hediye alırsın o hediyeyi dövme yaptırırsın gibi gibi. Bu şekilde koluna "Canım anam" yazan dızolardan pek de bir farkı kalmıyor.
ahdjwhdhw sabah sabah böyle mantıklı bir cümle kurmanda hoşuma gitti 😂 peki sade parmak izimi yoksa görseldeki gibi altında annem yazsın mı sence hangisi
Abla bak. Normalde sadece parmak izli kalp harbiden daha guzel duruyo. Ama bizim toplum biraz andaval senin yarin oburgun bi iliskin olsa yanlis anlayabilirler. Sen o yuzden annem de yaz bence
Dur heeyyy 18 im ne ablası abicim :d doğru söylüyorsun bende düşünmüştüm ama sonradan inanmak isteyen inanır diyede düşündüm şu sıralar tüm kekolar eline falan annem yazdırıyor ya öyle olurum diyede korkuyorum
Shsgag bende 18 im ya derse calismaya gitcem biraz sonra. Muhtemelen yanlis anlasilir. Kekolarin oyle yazdirdiginida bilmiyorum. Her tarafa zarar veren bi toplulugun annesini sevecegini sanmiyorum
çalış üniversite sınavına gircen mi onlarda zaten hava olsun diye lafta yazdırıyorlarda halledicem ben bi para biriktireyim 😁 annemde mutlu olur mu acaba
Yapay Zeka Cevapladı
Annen için düşündüğün dövme kesinlikle saçma değil, tam tersine çok anlamlı 🥺🖤 Parmak izi kalpli dövmeleri çok seviyorum, hem zarif duruyor hem de bakınca içini ısıtan bir anlamı oluyor.
Bileğinin içine küçük, sade ve temiz bir yazıyla “Annem” yazdırman aşırı şık olur. İstersen kalbin altına minik bir tarih ya da sembol de ekletebilirsin.
Tek tavsiyem, iyi bir dövmeci seçmen ve acele karar vermemen. Bu tarz minimal ama duygusu büyük dövmeler yıllarca pişman etmez, merak etme 💘✨