Kimse kimseye karışamaz tabii ama Allah'ın emanet ettiği bedeni kötüye kullanmak günaha girer. İster madde kullanıp bedeni deforme etmek, ister erkekleri günaha çekmek olsun. Terazinin hangi tarafında olacağınız size kalmış. Amel defterimiz ayrı. Kimse kimseye karışamaz.
Kesinlikle ama bunu kadınlar sağlıyor erkeklere bu hakkı veriyorlar birey olma haklarının başka hem cinsleri için ihlal edilmesine seyirci kalıyorlar. Kendileri giyemekdilleri için başkasının gitmesine laf ediyorlar
Benim sinir olduğum nokta bazı kadınlar kilolu onların orasına burasina çok bakıyorlar yazık yani rahatsız oluyorlar bakmamalari lazım ben zayıfım istediğim giyiyorum ama onların öyle avantajı yok
0
12 Yorumla
Cevap sahibi
3 gü
Ama nedense sana gıcık oldum edepli giyineceksin kimse senin iğrenç vücudunu görmek zorunda değil
Giyinebilirsin tabii ki de karışanlar kendine güvenmiyor ve her erkeği kendi gibi bakacak sandıkları için böyle düşünüyorlar tamamen yanımdaki giyinmesin ama giyinenlere bakarım mantığı hakim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kimse kimseye karışamaz tabii ama Allah'ın emanet ettiği bedeni kötüye kullanmak günaha girer. İster madde kullanıp bedeni deforme etmek, ister erkekleri günaha çekmek olsun. Terazinin hangi tarafında olacağınız size kalmış. Amel defterimiz ayrı. Kimse kimseye karışamaz.
Çok haklısınnn tabii ki çıplak giyinmek uygun olmaz ama açık giyinebilirsin.. Kimse kismenin giyimine karışamaz.. Keşke bunu herkes anlasa keşkee
Ama sen yine de sana karışanları kafaya takma, hiç ciddiye bile alma... Ben öyle yapıyorum böyle de gayet mutluyum 😌🌸
insanlar hala millet ne der korkusuyla giyinemiyor. yahu banane milletten? elalem neler neler yapıyor açık giyinmek masum kalır
Kim nasıl mutluysa öyle giyinsin dediğin gibi çok fazla dekolte ya da kısa giyinmemek şartıyla
Kesinlikle ama bunu kadınlar sağlıyor erkeklere bu hakkı veriyorlar birey olma haklarının başka hem cinsleri için ihlal edilmesine seyirci kalıyorlar. Kendileri giyemekdilleri için başkasının gitmesine laf ediyorlar
Profil fotoğrafı sana aitse giyim tarzın güzel ancak bu arada karışan evet baya kişi var
Ya burada bile hemcinsimde ml erkegide ml
Benim sinir olduğum nokta bazı kadınlar kilolu onların orasına burasina çok bakıyorlar yazık yani rahatsız oluyorlar bakmamalari lazım ben zayıfım istediğim giyiyorum ama onların öyle avantajı yok
Ama nedense sana gıcık oldum edepli giyineceksin kimse senin iğrenç vücudunu görmek zorunda değil
Ya SG kıskanç embesil seni
Ya kes sesini senden çekici vücudum var senden de boyluyum kqsar seni kızım senden çok var
Ya bak bak laflara bak baya bekledin dimi bunun için gizliden çık bakalım maymun seni hahha
Ayyy özele geleyim tatlım bakalım öyle burada hava atmakla olmaz kozlarimizi özelde paylaşalım ne dersin
Gel kız söz yemicem seni bekliyorum çabuk
Maymun olan belli tipinden belli senin ne kadar maymun olduğun hahahahaha surattan kaybetmişsin bedenini sergiliyorsun ezik
Korkma seni çok yemem ezmem kız
Aa gel hadi özele geliyordun ağaç oldum hadi bekliyorum aşko
Ayyy bekle hayatım geliyorum merak etme
Ee haydii çabuk biraz
Ağaç oldum aşko o kadar özgüvenin var dimi mesaj atabilecek kadar
kralı kaksın gelsin ben eşimede sevgilimede karısırım
Giyinebilirsin tabii ki de karışanlar kendine güvenmiyor ve her erkeği kendi gibi bakacak sandıkları için böyle düşünüyorlar tamamen yanımdaki giyinmesin ama giyinenlere bakarım mantığı hakim
Bende sevmem ınsan yakıstıgını gıymelı
size kimse karışamaz
İstediğin gibi gez bize ne
Kes lan kaybol sorumdan ml
Ne gübre olduğun belli zaten görünüyor
Kesilmişi var istersen hazır 😅😅
Birde konuşabilse neler anlatıcak asalk seni
@malesefeylul 😅😅
@Hafizehnm 😅😅
Hekjes işine bakmalı
Benide sinir ediyor bu durum ama kafaya takmıyorum
Keşke bende takmasam