Moda & Stil 2 ay Kaynanamlar benim açık giyinmemi neden bu kadar dert ediyor, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben bu arada sadece kocam yanımdayken açık giyiniyorum, o yanımda olmayınca asla açık giyinmem. Ona rağmen dedikodumu yapmışlar, ben şimdi ne yapayım ya Kaynanamlar benim açık giyinmemi neden bu kadar dert ediyor, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 2 ay Dedikodusunu yaptığı açık dediğin şey de normaldir diye düşünüyorum 1 3 Yorumla Soran 2 ay Evet ya normal Yorumla Cevap sahibi 2 ay Neye laf ediyor peki yani eşinin yanında ne kadar açık olabiliyorsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay Eşin destek veriyor mu ve ne diyor anne Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 560 cevap paylaştı. Yani açıktan bahsettiğin neden mesela hani etek Boyun ne kadar kısa ya da meme dekoltesi ne kadar açıyorsun ya da göbeğini mi açıyorsun mesela 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Açıktan kastın nedir?Ayrıca kaynanan bence kendi işine baksın. KArı koca arasında açık olmanın nesi var? Kocana mı kapanacan? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dedikodusunu yaptığı açık dediğin şey de normaldir diye düşünüyorum
Evet ya normal
Neye laf ediyor peki yani eşinin yanında ne kadar açık olabiliyorsun
Eşin destek veriyor mu ve ne diyor anne
Yani açıktan bahsettiğin neden mesela hani etek Boyun ne kadar kısa ya da meme dekoltesi ne kadar açıyorsun ya da göbeğini mi açıyorsun mesela
Açıktan kastın nedir?
Ayrıca kaynanan bence kendi işine baksın. KArı koca arasında açık olmanın nesi var? Kocana mı kapanacan?
Kaynanan kaç yaşındaydı