Bugün bir kadın gördüm etek giyinmiş kışın soğuk havada, arkadan popo yanağı görünüyor baya bir hemde
Hani sorsan tacizcilere karşıdır kendisi 😀 oysa dışarda çoluğu çocuğu taciz ettiğinin farkında değil.
Bugün bir kadın gördüm etek giyinmiş kışın soğuk havada, arkadan popo yanağı görünüyor baya bir hemde
Hani sorsan tacizcilere karşıdır kendisi 😀 oysa dışarda çoluğu çocuğu taciz ettiğinin farkında değil.
Burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Bu ülke sınırları içinde yaşayan her Türk vatandaşı, özellikle damarlarında akan asil Türk kanı olan her kadın istediği gibi giyinme özgürlüğün sahiptir. Bizler erkek olarak onları bakışlarımızla ve hareketlerimizle rahatsız etmeyerek, onların giyinme özgürlüğüne kavuşturabiliriz. Her kadın güzel ve özeldir. Bizi kimin ne giydiği bağlamaz. Ahlak, edep giyimle değil karakter ve kişilikle tartılır.
Cevap
4Cevap
Yürü mkodumun hıyarı çarşaflıya, engelliye, çocuğa, erkeğe bile yan gözle bakan hıyarlarsınız siz ahlaktan bahsetmeyin vallahi bıktırdınız. Siz misiniz ahlak sahibi kesin sesinizi
Erkeğe bile derken engelli erkeklerin tecavüze uğramama ihtimali yok bu memlekette. Kendinizi normalleştireceksiniz yok canım geçti sizin devriniz
Hayvanlıkları nasıl belli olacak? Tabi ki açarak, ona buna kendini teşhir ederek.
Hiç giyinen köpek gördün mü? Farkı var mı yok mu?
Her giyilen şeye bakacaksınız ohoho siz giyinmeyin diyorsunuz sizde bakmayin kardeşim o zaman allah Allah
Sana ne lan onunki bununki sana ne ızdırabına tükürdüğüm sanaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kadınların istediği gibi giyinme özgürlüğü olduğu gibi, erkeklerin de istediği gibi bakma özgürlüğe sahiptir. Sonuçta özgür ülke.
istekli bi varoş oldugunu düşünüyorum senin
Ne tecavüze tacize uğrayan kadınlara da istekli mi diyorsun sen yani
Çok ayıp tecacize uğrayan kadınlar masumdur böyle düşünme
Her açık giyinen edepsiz mi oluyor 🤔
boş ver ar damari derdi anam.
Açık goymek mi insanı edepsiz yapıyor
Hadi ordan samame
sen ağlıyon?
niye bakiyon amcam
Sende bakma o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?