AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
nane yağı şu yağı bu yağı hiç işe yaramıyor boşuna uğraşma en etkili yol plastik cerrahiye başvurmak ama o zamanda dolgun dudağın mı olur yoksa dudağını alıp yerine 10 kilo et mi koyarlar orasını bilemicem
Diş fırçasıyla fırçala vazelin sür sonrada vicks benim dolgundu daha dolgun bunları yaptım
İnce dudak güzel diye bişe söylemeyemem ama ince dudaklı oluota çok güzel olan insanlar var sanada yakışıyodur belki
Yav belki bu haliyle güzeldir. .. bırak öyle kalsın... kimse öpmezse ben öperim :)
çok ince ise dudakların dudak kalemi ile dudak çevreni şekilldendirebilirsin ve içini boyarsan dolgun ve güzel bir görünüm ortay çıkar
Cok acık renk rujları tercih et. Ten renginde falan bunlar dolgun gösterir ama renkli olsun istiyorsan cok acık pembe gibi renkler tercih edebilirsin
Botox iy bence cünki 6ay-1 sene sonra gidiyor yani hep kalici degil ya da dövme yaptir dah kalin gözükiyor
Ilık bir suyla ıslattığın diş fırçanı dudağına sürt, aşağı yukarı, yana falan filan. Daha sonra dudak kalemi kullan.
olgunlaştırıcı rujla pek etkili değil bildiğim kadarıyla parlatıcı kullanıyorsan içine 1 2 damla nane yağı damlatırsan reaksiyon oluşturup dolgunlaştırıyormuş. Deneyebilirsin
Arılara günde 2 defa tok karnına ısırt işlem tamamdırr
Valla benmkiler doğal baya da güzel adasdads :D vix mi neydi ondan kullan
Nedir bu kalin dudak sevdasi anlayamiyorum sizi kendinizle barışık olun kötü yaniniz varsa bile şükredin gözleri görmeyen duyamayan tat alamayan birsürü insan var halinize şükredeceginize kalin dudak istiyosunuz yolunuz açık olsun ne diyim ;)
Genetik cınım herkeste benim güzel genlerimden olacak diye bir şey yok ki yahuu
Hiç uğraşma bende seni seven mevsimine değil iklimine gelsin :)
Estetiksiz pek fark olmaz yani eger kalici istiyorsan
dolgu yaptır dicem ancak piyasadaki en iyi dolgunun da kalıcılık süresi dudakta 4-6 ay arası
doktor eli değmeden olmaz. Elindekiyle idare ediceksin.
Süpürge makinasının başlığını çıkar ağzına tut hergün 1 saat yap bunu
Ahahaha aksam aksam güldürdün
hahahhahhaha
bizim arkadaşlar sürekli vazelin sürüp duruyo ayrıyetten dudak kalemleri var ya hani onlarla belirginleştirebilirsin çok işe yarıyo
Aykünmüüü
https://i.hizliresim.com/L20EOz.jpg
İnce dudak güzel değil bence ya dolgun olmasını istiyosan diş macunu sür bir yerde okumuştum ama :D
bence ince dudak güzel değil. dudak kalemi kullanarak dolgun görünmesini sağlayabilirsin.
Bir arkadaşım mentollu rujlardan kullanıyo dene istersen
O dudaklara diyecek bir soz yok harika ve mükemmel bence
Dudaklarını ısır :) dudak kalemini biraz dışa taşırarak sur üstüne ruj sur kalın gorunur :)
bir paket bol tuzlu cekirdegi indir, dudaklarin en az iki kat siser.. bir kac saat idare edersin ;)
İnce dudak cok kotu ya kucuk meme sıkıntı degil , kucuk kalca da sıkıntı değil ama kucuk dudak yurek pareler
bence doldurmaya calisma, dolgun gorunmesi icin dudak kalemi kullan.
Sonra icinide ruj ile boya.
sonuc (gorunus) : Guzel dolgun dudak :D
takip ettiğim bir sayfada doğal gibi görünmesi için sadece dudağın en uçlarını ve alt dudağın ortasını biraz geniş çerçevelemek gerektiğini anlatıyordu diğer türlü çerçevenin taştığı çok belli oluyor
Dudağının biraz dışını kalemle çiz ve ruj sür biraz daha kalın durur
benim dudaklarım baya kalın bildiğin Angelina Julie harbi diyorum ısırırsam daha da kabarıyo sende ısırı oyna dolgunlaşır dudak kalemleri de dolgunlaştırıyo. :)
Senin agzin cok buyuk
yooo değil normal kendiliğinden dolgun edebini takın düzgün konuş benle
o dudaklara krem lazım dolgu krem o zaman daha güzel dolgun olurlar
Dudak şişiren balmlar var alıp kullan vicksle falan uğraşma
diş fırçasıyla hafif hafif her gün bir 3-4 dakika fırçala (dikkat bastırmadan!)
Boşver değiştirmeye çalışma olduğun gibi gorun :) bence
Google a yazsaydın keşke. Buradan cevap alamazsın bu tarz sorulardan.
Şu an ki durumu nasıl? Fotoğraf paylaşabilir misin?
Opuserek bir hafta dolgun olur sonra tekrar opusursun
Sapıklık olsun diye söylemedim ben bir hafta zenci dudagiymis gibi geziyorum o yuzden dedim
Sen her halinle güzelsin lütfen böyle şeyleri kafana takıp psikolejinle oynama :) ufak dokunuşlarla dolgu yaptırabilirsin, ya da makyajla.
Üst ve alt kısımlara japon yapıştırıcısı ile dudaklarınızı tutturun. 1 saatten fazla kalmaması şartıyla, belirli günlerde tekrar edin...
Youtube dan videolar izleyebilirsin canim. Makyaj ile cok guzel yontemleri var
Dişlerini fırçaladığın zaman dudağınıda fırçala ölü hücreler falan gitsin ondan sonra yıkaa ve bal sür :)
bio dudak hemen fark edilir bence öyle mutlu olmaya çalış
Hayır kadın dediginin dudagi dolgun kalın olucak ki ısırdın mı daha cok acısı
Şekerle zeytinyağı karıştır peeling yap ve dudak kalemiyle dış çizgilerini belirginleştir ( kaçak kat çıkma büyütücem diye)
Dudak büyütücü balmlar var onlardan al sür 1-2 sene kullan büyür baya en azından benimki büyüdü 🤷🏻♀️🙆🏻♀️
Ten rengi dudak kalemi ile dudak çerçevenin bir tık üstünden çiz içini hafif doldur ve nude tonlarda ruj sür
Naneli lib balmlar var dudakları şişiriyor biraz da olsa fazla bir etki istiyosan dudak kalemini dudağın dışından çerçevele
Doğal yöntemlerle istiyorsan pek bir yolu yok ancak geçici dolgu vs yaptırabilirsin estetik istemiyorsan
iyi günler ben güvenilir bir kozmetik firmasındayım isterseniz sizin için ürünümüz var mesaj atın size detaylı bilgi vereyim
Makyaj hileleri yapabilirsin dudak kalemi kullan mesela. bir de çekicilik kavramı göreceli yani kasma
Makyaj yaparken geçici dolgunluk olarak dudak kalemi surebilirsin evdede yemeklerine acı biber kat ya da direk dudaklarına acı biner sur :)
Elektrikli süpürgeyi al dudaklarına tut ve süpürgeyi çalıştır bir kaç gün bunu yap.
😂şaka yapıyosun
Ciddiyim bir yap 😂
Faydasını görürsün😂
Ya yalan atma sus aklımdan yapmak gecti benimde tövbe 😂
Yap bak pişman olmazsın 😂
Nsbsbsbsbsb 😂he he
Bak yap banada fotoğraf at 😂
Hayır sjsbbsbssb yapmam 😂
Özelden konuşalım mı 😂
Bu yüz hatlarına göre değişiklik gösterir sen nasıl beğeniyosun o önemli gerisini boşver
Şişenin kapağını vakumlarsan da oluyor. Bikaç videoda denk geldim
Dis fırçasıyla hergun fircalarsan dolgunlastigini hissedeceksin vicks suruncede oluyor
Ya allah ne guzel yaratmis hala oranizi buranizi begenmiyonuz
Dudak kalemi lazım rujun renginde olmassa renkli dolgu yaptırman tavsiyemdir
Biraz kenarlarına ten rengi bir kalemle kenarlarından geç sonra rujunu sür
Dudak kalemi kullan birde dudak dolgunlastirici balmlar var onlari kullanabilirsin