• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Moda & Stil

Dudaklarım çok ince nasıl güzel ve dolgun olur?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
63
Yapay Zekaya Sor
dudaklarim cok ince nasil guzel ve dolgun olur
Güncellemeler
+1 yıl
ince dudak guzelmi sizce
Dudaklarım çok ince nasıl güzel ve dolgun olur?
Dolgu Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Anar Ağakişiev
Anar Ağakişiev Takip Et
Makyaj

• Merhaba çok güzel bir soru oldu. Her kesin merak etdiği ve sorduğu bir soru aslında.

İnce dudakları dolğun göstermek için ne yapmak gerekiyor?

İlk başta dudakları dolgun göteren ve içeriğinde dudak büyütücülüyü olan dudak balsamından kullanmanızı tavsiye ediyorum.
    Bir çok markalarda bula bileceğiniz dudak parlatıcı ve ya dudak büyütme balsamları vardır.

Makyaj zamanı dudağınızı büyütmek için dudak kaleminden yardım alabilirsiniz.
    Dudak kalemi ile dudaklarınızın kontörünün üzerinden geçerek istediğiniz kadar dudağınızı büyük ve daha dolgun gözükmesine yardımcı olabilirsiniz.

Soruya aldığınız cevabdan memnun kalmışsınızdır inşallah
    İyi günler

5
    1 Yorumla
    • 0Butter_fly0
      0Butter_fly0
      +1 yıl

Ama dudak büyütme balsamlari bir kaç saatligine işe yarıyor 🥺

Yorumla
Çok Süper Cevap
  • amethystkalbi
    amethystkalbi Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Eig hemen secmeseydin keske. arti ver bari.

Simdi aci biber surersen kizarip siser. buyuk gozukur.(denemedim)
    Gunde birkac kez dogal bjr balmla nemlendirirsen dudaklarin krem surmedigin zamanlatda bile yumusak ve canli gorunur. ayrica nemlendirmek yaslilikla ortaya cikan dudak incelmesini engeller.
    Peelung sart. balla (petekli daha iyi), tarcini karistir ve yuvarlak hareketlerle ovalayarak tum yuzune dudaklarina sur. bir tasla iki kus vur. dudsklarinda puruzsuzluge ihtiyacu var. boya iceren seyler surme dydagina. Dogal balmi su ana dek sadece oriflame de buldum. indirimsiz 17 tl idi sanirim. mor ceviz tanesi kadar tender care. balm yerine dogal hindistan cevizi yagi alabilirsin. ama sahtecilik cok. yagi oriflame ya da maranki den al. memnunum onlarin yaglarindan. sahtesi cirkinlesririr.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• pitho1287
    pitho1287 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 45%
    +1 yıl

Nereye yetişeceksin? :)) geçen bir yazıda vicks dolgunkaştırıyor diye okumuştum ama dikkat etmezsen yakabilirmiş

7
    4 Yorumla
    • pitho1287
      pitho1287
      +1 yıl

Niye eig seçildiğimi anladım. tek normal cevap veren benmişim :))) teşekkür

Yorumla
    • AskMan69
      AskMan69
      +1 yıl

Denedinmi peki

Yorumla
    • mervecandem
      mervecandem
      +1 yıl

@pitho1287 eczanelerde satılıyor mu bu ve denedin mi.

Yorumla
    • pnraltan
      pnraltan
      +1 yıl

İlk 2-3 dakika için evet sonra geçiyor

Yorumla
  • jarrah87
    jarrah87 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 48%
    +1 yıl

çok takılma bunlara... mesela ben kalın dudaktan çok haz etmem... eğer sıfır dudak değilsen sıkıntı erme ;) küçük makyaj hileleriyle işi çözersin

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

161

Cevap

105

Cevap

• AwfulGirl
    AwfulGirl Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    +1 yıl

Ben dudaklarımı şişkin göstermesi için naneli dudak parlatıcısı kullanıyorum. Dudaklarım olduğundan büyük gözüküyor. Ruj sürmeden önce dudak kalemi ile hafif dışarıdan çerçevelemek de işe yarayan yöntemlerden bir tanesi.

0
    0 Yorumla
  • KardanKadın
    KardanKadın Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 31
    +1 yıl

Naneli dudak balmı dudakları daha dolgun gösteriyor. Ruj sürmeden önce dudak kalemi ile çerçevele. Böylece daha dolgun görünecektir. Rujun üzerine parlak glos sürmek de dudakları daha dolgun gösterir.

1
    0 Yorumla
  • CraVian
    CraVian Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

Seneler evvel Tarkan işin sırrını çözüp acı biberler sür diline dudaklarına diyerek konuyu noktalamıştır. Denemekte yarar var.

https://www.youtube.com/watch?v=NAHRpEqgcL4
    2
    0 Yorumla
  • gültenbüşra
    gültenbüşra Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 54%
    +1 yıl

sana çok etkili bir yöntem vereceğim şimdi bunun sayesinde dudakların muhteşem dolgunluk yumuşaklık ve parlaklık olacak eminim formül için meraklanmışsındır evet anlatıyorum akşam dudaklarına önce bolca zeytinyağı mümkünse sızma zeytinyağı sür sonra diş fırçasıyla dairesel hhareketlerle hafifçee naziçfırçala bu

2
    1 Yorumla
    • gültenbüşra
      gültenbüşra
      +1 yıl

zeytinyağlı dudaklarını nazikçe fırçala banat çocuk fırçasıyla daha iyi onu dudağını ölü derilerden arındırır sonra tekrar zeytinyağı ve bal sür ve uyu sabaha şahane dudaklarla uyanırsın bir gün boyunca da etkisini korur ayrıca parlak dudak balmları kullanabilirsin mesela oriflame very me jojoba dudak balmı gayet iyi içine iki üç damla nane yağı da karıştılırsa güzel olur veya tarçın tozu da sürebilirsin dudağına zeytinyağı sarımsak da etkili çok koyu renk rujlarda kullanma dudak kalemiyle birlikte ruj sür

Yorumla
  • sarhoshatun
    sarhoshatun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Dudağınla aynı renk dudak kalemi al ve kalemin ucu ince ve sivri olsun, mat ruj kullan. Alt dudağına kalem çizerken dudağın ortasına çok kavis yapma daha düz çek da sonra rujla kalemin içini doldur. Alt dudağının ortasına gelen kısma rujun renginde, bir ton açık bir başka rujla dikey gölge yap.
    Rujun üzerine ince bir katman parlatıcı sürerek dolgun ve seksi dudaklara kavuşabilirsin :)

1
    0 Yorumla
  • MiaDems
    MiaDems Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Al canım :) www.kizlarsoruyor.com/.../q2370224-kizlarrrr-dolgun-dudaklara-sahip-olmak-istiyormusunuz-peki-ignesiz

0
    0 Yorumla
  • GoodWoman
    GoodWoman Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Bildiğin diş fırçasını biraz ıslatıp dudadığına sürt ama fazla bastırma bu kan akışını hızlandırır ve dudağını şişiriyo daha sonra dudak kalemiyle dudak çizginin biraz üstünden çizki biraz daha kalın görünsün , bunun yanı sıra bide dudak dolgunlaştırıcı rujlar var ondanda sürdüğünde al sana kalın dudak

0
    0 Yorumla
  • Hilfiger-Denim
    Hilfiger-Denim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

İnce dudak güzeldir diye düşünüyorum. Abartmanın bir anlamı yoktur sanırım.
    Makyaj olarak;
    Hafif göz makyajı sür, gözlere dikkat çekilmesin..
    Dudakları koyu bir renk tonunda uygula ki, yüzünde en dolgulu olan şey sadece dudakların olsun. Yüzüne açık ten rengi (orta düzeyde)/işte tamam. Ama gözlerinde dolgunlunluk istersen de bu söylediklerinin tam tersini yap...
    Bay bay.. =)

0
    0 Yorumla
  • Patiseriii
    Patiseriii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Vicks işe yarıyor diye duydum. bunun dışında anlık dolgunlastirma için dudak kalemini sınırın biraz dışına çekiyosunuz, ardından ruj. bir de alt dudağın orta kısmına biraz da parlatıcı sürdünüz mü dudak dolgun görünür :) Tabi Doğru renkleri kullanmak lazım :-)

0
    0 Yorumla
  • meybii
    meybii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 53%
    +1 yıl

Tarçın sürebilirsin biraz yakıyor ama dolgunlaştırıyor eğer toz tarçın zoruna gidiyorsa tarçın yağını gece uyumadan önce dudaklarına sürebilirsin bununda ise yaradıgını çevremden duymuştum. Birde başka bir arkadaş yazmış ama vicks gercekten cok cabuk etki ediyor ama dudaklarını biraz kurutuyor.

0
    0 Yorumla
  • maviinci
    maviinci Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Ruj surmeden once, alt ve ust dudaginin orta kisimlarina birer cmlik kisimlara acik renk (krem toz pembe vb.) goz kalemi sur. Ve ruj ya da parlatici surdukten sonra bir peceteyi tamamen ac dudaklarinin ustune koy ve bir firca yardimiyla biraz pudra sur.

0
    0 Yorumla
  • art_deco
    art_deco Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 61%
    +1 yıl

Koyu renk ruj ve ona uygun kalem tercih et. dudaginin ortalarina parlatici sur tum dudagina değil . bu daha dolgun gorunsun diye. ayrica dudaklarindan ziyade gozlerini ortaya cikarcak makyaj da yapabilirsin;) illa dudak dikkat cekmek zorunda değil ;)

0
    0 Yorumla
  • tipsizmidilli
    tipsizmidilli Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Bence ince dudak güzel hafif bir kalemle ustunden gec :) mat ruj surme parlak olsun.
    kalın gozukmesini istersende ruju bol bol sur ve parlatici olmasina dikkat et en cokta dudak cizgilerine sur ama bana kalirsa ince dudak cok guzel sadece hafif bir kalemle daha guzel olabilir. Oh be ☺

0
    0 Yorumla
  • nisarella
    nisarella Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

1 çay kaşığı zeytinyağ ile 1 çay kaşığı balı karıştırıp dudaklarına yedirebilirsin bal dudağı dolgunlaştırmaya yardımcı oluyor sonrada ılık suyla yıkayabilirsin ya da eğer çok rahatsız oluyorsan dudaklarının biraz dışından dudak kalemiyle geçip ruj sürersen olduğundan dolgun görünmesini sağlarsın makyaj tekniklerine göz atabilirsin

0
    0 Yorumla
  • MRDALKILIC
    MRDALKILIC Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Dudak Dolgunlaştırıcı Kremler Mevcut / Estetik Operasyonuda. Dolgunluk Sevdanız Yoksa Kremlerle Belli SürelerdeDaha Dolgun Dudaklara Sahip Olabilirsiniz. Fakat Dudaklarınız İnce Değilde Siz Öyle DÜşünüyorsanız Lütfen Kullanmayın Zenci Dudağı Gibi Anatomik Bir Estetiği Olmayacaktır.

1
    0 Yorumla
  • villy
    villy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

Kalıcı dudak dolgusu yaptırabilirsin çok basit yarım saatlik bir işlem ve sonuç gerçekten çok güzel oluyor hem botox gibi yapmacık da değil. Bunun dışında vicks dolgunlaştırıyor diye duydum ama sanırım kalıcı değil.

0
    0 Yorumla
  • DAMLANIZ
    DAMLANIZ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

Biliyorsunuz ki soğukta dudaklar biraz da olsa şişer hatta çok soğuk olunca sırf bu yüzden çatlar. Bende burdan yola çıkarak buz kuplarını 10 dakka falan tutuyorum dudağımda. En az 2 saat gideri var. Sivri biberde kırmızı ve dolgun gorunmesini sağlar

0
    0 Yorumla
  • Mistky
    Mistky Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

Eğer maddi açıdan sıkıntı yoksa dolgu öneririm ancak daha pratik olsun istersen ufak bir dudak kontürü daha dolgun dudaklara sahip olmani sagliycaktir:)

0
    0 Yorumla
  • bilinmeyenbirkisii
    bilinmeyenbirkisii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Doğal yollardan dolgun olması zor. Makyaj hileleri ile yapabilirsin ama yine de belli olur. Bence kesin kalıcı olmasını istiyorsan zararlı olmayan vitamin dudak dolgusu var. Nerdeyse 10 dakikalık süren bir şey. Fakat fiyatı hakkında bir bilgim yok. Belki pahalıdır.

0
    0 Yorumla
  • 13asya
    13asya Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 59%
    +1 yıl

bir yerde okumustum Dis fircasi hem olu derileri atarmis hem de zamanla dolgunluk katarmis dudaga bir de disari cikmadan once aci biber surebilirsin :))

0
    0 Yorumla
  • Wabi-Sabi
    Wabi-Sabi Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 49%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=OlwVGHD8GR8

Bak burada birkaç numara var:)

0
    0 Yorumla
  • barberry
    barberry Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl

makyaj hileleriyle dolgunlastırabilirsin birde dis fırcasıyla dudagı fırcalamakta iyiymiş diye duydum. bana kalırsa kendinle barısık ol eger dudakların sekilsiz degilse ince dudakta guzel durur.

0
    0 Yorumla
  • izmirdenben
    izmirdenben Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

ilaca falan qerek yok bence dudaklarini cerceveleyen bir kalem cek ve dudaklarinin kenarlarina daha koyu ortasina daha acık renkte tabi ki renk uyumlu bir ruj sur parmaqnla daqittiktan snra parlatici sur. d sonuc harika. d. d

0
    0 Yorumla
  • mdnats
    mdnats Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

Vick kesinlikle iyi bir yontem etkisi çok uzun sürmüyor yanında taşıman gerekir veya dudak kalemini çerçevenin dışına sur ve aynı ton rujla üstünden tamamen git

0
    0 Yorumla
  • _Nagihan_
    _Nagihan_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

dudak kalemi hilesi yap ten rengi dudak kaleniyle cerceve yap acik tonda ruj sür aci biber sür baya işe yariyo bide egzersiz yap dudaklarinla sonsuzluk isareti yap bide opucuk yapip one dogru it 5 6 defada bunu yap faydasini gorursun :))

0
    0 Yorumla
  • meraklı900
    meraklı900 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

Bnce tatlı bir görnsu var ince dudagn makyaj yapmayi sevyrsan dudak kalemiyle isin kolay, ama yok ugrasamam dersen dudgna birz bal sür ve dis fircanla hafif fircala

0
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Kafa atsam şişirebilirim dudaklarını :):

https://i.hizliresim.com/MP4Agk.gif

0
    0 Yorumla
  • yasmin1993
    yasmin1993 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

canım hiç heveslenme bırak her şeyin orjinali güzel.. gerekirse rüjla az kalınlaştırırsın.. bence ince hoş... o ney öyle parmak gibi dudak :)

1
    0 Yorumla
  • GizemSimsek
    GizemSimsek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

dudak dolgusu dıye bısey var. ıstedıgın kadar dolgunlastırabılıyosun. mm ayarlaması yapıyolar zaten. dogal ıstıyosan 1mm idael. ınternetten bı bak hem kolayda bı ıslem

0
    0 Yorumla
  • aysglkyaaay
    aysglkyaaay Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 37%
    +1 yıl

Benmde cok ince
    Dışlarına tasırarak kalem sür sonra da
    Likit Mat ruj sür Ama özellikle mat olcak dolgun gösteriyor

0
    0 Yorumla
  • remembrance
    remembrance Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

tarçın yağını kulak çubuğu yardımı ile dudaklarına sür aman dikkat diline değmesin ve biraz bile olsa taşmasın çünkü hem yakıyor hemde dudağının dışına taşarsa oralarda kızarıyor.. ;)

0
    0 Yorumla
  • edamedamm
    edamedamm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Avonda vardi dolgunlastirici ruj kullanmistmm :) hafif karincalanma yapiyor urunun ismini tam hatirlayamadim :/ cift tarafliydi

0
    0 Yorumla
  • Darkthought
    Darkthought Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

İp dudak değilse güzeldir ama yinede bildiklerimi söyleyeyim kalınlaştırmak için visk kullanıyordu Nurgül Yeşilçay. Ayrıca dolgunlaştıran rujlar var ama hiçbiri kalıcı çözüm değil

0
    0 Yorumla
  • pattissssss
    pattissssss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Her gun dudaklarini fircala 5 dakika kadar sonda dudak kalemiyle cizip ruj sür ama mat olsun cidden cok dolgun gozukuyor :)

0
    0 Yorumla
  • yasminxs
    yasminxs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl

Batos diye birşey var duymadin sanırım olmazsa bol bol ısır dudakları i belli bir süre sonra şişer gün içi yeter hergün yap faydası var

0
    0 Yorumla
  • verythin
    verythin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

1 tatli kasigi Kırmızı toz biberi 1 tatlı kaşığı su ile karıştır dudaklarına sur 10 dk beklet sonuç mükemmel:)))

0
    0 Yorumla
  • searose
    searose Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

Uygun makyaj teknikleriyle dolgunlasir. Dudak kalemini dudagn daha büyük ggörünmesini saglayabilirsin. bir de parlaticiyla

0
    0 Yorumla
  • tblisi
    tblisi Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 33%
    +1 yıl

Vallaha daha önce hiç bir kadının dudaklarına o kadar dikkat etmedim, kadınlar bu konuda takıntılı galiba.

0
    0 Yorumla
  • Balibey1
    Balibey1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Bence ince dudaklar çok seksi oluyor zaten ince dudaklı kadınlar çok seksi oluyor. benim için güzel bir seçim olurdu

0
    0 Yorumla
  • busesss
    busesss Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Viks ile tarçın yağı diyolar ama kısa süreli işe yarıyorlar en fazla 1-2 saat uzun süre işe yarayan soruyorsan bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Demir_Taş
    Demir_Taş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

İnce dudak da iyidir, barışık olmak lazım... Ondan da hoşlanaan çıkar... Herşey yolunda olursa kimsenin ince dudaklarına aldırış edeceğini sanma..

0
    0 Yorumla
  • selenasoruyor
    selenasoruyor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

ameliyatsiz daha buyuk gozukecegini sanmiyorum fakat youtube da bunlar hakkinda ufak makyaj hileleri var. ve vicks i bir yildir kullaniyorum fakat 10 dakikadan fazla dolgun gostermiyor.

0
    0 Yorumla
  • BağyanPerest
    BağyanPerest Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Etrafından koyu dudak kalemiyle kontür geç..
    Dudaklrınnın içine çok hafif yaydır ki küt kalmasın. sürdüğün kaleme uygun (Zıt olmayan) ruj sür ve ikisini hafiften karıştır dudaklaını yala sürekli ama ruju yeme :D

0
    0 Yorumla
  • fall88
    fall88 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

mutlaka kalem kullan, dudak çizginin dışına sür ve aynı tonda rujla doldur

4
    0 Yorumla
  • BenSedanızzz
    BenSedanızzz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 91%
    +1 yıl

Dudak çizgilerin bir üstünden kalemle geç ardından ruj sür

0
    0 Yorumla
  • AçılınBenKs_ci
    AçılınBenKs_ci Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

1cclik dolgu 1000 tl mk bırak kalsın... hayat bir gün bize de güler...

0
    0 Yorumla
  • na-noow2
    na-noow2 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 40%
    +1 yıl

estetik yaptıracaksın ama şunu bil ki senden doğacak çocukta ince dudaklı sevimsiz olaccak

1
    0 Yorumla
  • gmzclf
    gmzclf Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 57%
    +1 yıl

dudak kalemi kullanmalısın, daha kalın gösterir. Sonra ruju kullan. göz makyajını da abartma ;)

0
    0 Yorumla
  • orangeberry
    orangeberry Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

Heyy full lips diye bisey gordum knk bulabilir misim bilmiyorum tek seferde 10 kat buyutuyo :D :D

0
    0 Yorumla
  • lilyn
    lilyn Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

lip enhancerlar var ondan al sonra vicks sür diş fırçasıyla fırcala plumber lipstick sür hepsini yapınca baya etki ediyor

0
    0 Yorumla
  • mistikHadesiçe
    mistikHadesiçe Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

dudaklarına tarcın sür
    ve dış fırcası macunla fırcala :)

0
    0 Yorumla
  • pinkland
    pinkland Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

Dudak rengi kalemle duzgunce surersen dolgun duruyor.

0
    0 Yorumla
  • sosyopatprenses
    sosyopatprenses Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 30%
    +1 yıl

silikonlu dudak parlatıcıları ve rujlar var almanı öneririm

0
    0 Yorumla
  • melkeeb
    melkeeb Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Dudak kalemi de kullanabilirsin ancak videolarini izle kotu surmen igrenc goruntulere yol acabilir

0
    0 Yorumla
  • Derecklive
    Derecklive Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 63%
    +1 yıl

Dudaklarını bir diş fırçası ile vazelin kullanarak fırçala (şaka yapmıyorum).

0
    0 Yorumla
  • ArifAKB
    ArifAKB Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 30%
    +1 yıl

Sevgilimin dudaklarıda birazcık ince, O yüzden abartmamak suretiyle ruj sürüyor. :)

0
    0 Yorumla
  • HiredLove
    HiredLove Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

Buzu bastır dudaklarına şişer yanana kadar bastırman lazım ama

0
    1 Yorumla
    • Eliferyyol
      Eliferyyol
      +1 yıl

Şakamı

Yorumla
  • EnesGunes
    EnesGunes Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl

İnce dudak güzeldir fakat diş macunundan biraz dudaklarına sür hem dolgun hem de parlak olur

0
    0 Yorumla
  • sürgün27
    sürgün27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Benim görüşüm insana insan olduğu için değer verilmesi yoksa dudağı güzel ayağı güzel bilmem neresi güzel hep boş şeyler kendi güzelden çabuk uyanılır insanın gönlü güzel olması lazım

1
    0 Yorumla
  • berengngör
    berengngör Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Zeytinyağı ile tarçın sür mükemmel oluyor her dışarı çıkarken sürerim

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (206)
Devamını Gör(251)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Dudaklarım çok ince nasıl güzel ve dolgun olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Dudaklarım ince mi duruyor? 53 cevap verildi
Dudaklarım güzel mi? İnce değil mi? 48 cevap verildi
Dudaklarım elimle hafif kaldırınca çok güzel görünüyor neden böyle? 10 cevap verildi
Dudaklarım çok mu ince? 32 cevap verildi
Dudaklarım ince mi? 59 cevap verildi
Dudaklarımın güzel gözükmesi için ne yapabilirim? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨