1 yılZaten bizim için üretiyorlar kadınlar çalıyor kıyafetleri 😂. Mesela bu crop dediğiniz şey de benim bildiğim ilk erkekler sporda kullansın diye mi ne üretilmiş ama sonrasında kadınlar giymeye başlamış. Topuklu ayakkabı falan da aynı mantıkda zaten
02 Yorumla- 1 yıl
Topuklu ayakkabının hikayesi ne
- 1 yıl
Bildiğim kadarıyla ilk at pisliği gelmesin diye mi ne bulunuyor. Daha sonrasında ise Avrupa ya gelince uzun görünmek için bu şey kişiler giyiyor genelde
En İyi Cevaplar
1 yılSize ne milletin ne giydiğinden ahaha vücut var tip var giyiyorlar :d tipsiz ve göbekli olanlar düşünsün... Ya gerçekten kızlara mini etek giymek yasak diyen yobazlarla aynı kafadasınız pes haha
30 Yorumla
Erkek için yapılabilecek en büyük değişim şort idi ve yapıldı gerisiyle uğraşılmasını doğru bulmuyorum. Oldu olacak boyundan rahatsız erkekler için topuklu ayakkabıyı da normalleştirelim.
00 Yorumla
Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. Az önce yanımdan geçti bir tane. Daha neler göreceğiz acaba? Ahir zaman diye boşuna demiyorlar.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, bak one! Crop yakışır mı yakışmaz mı konusu zaten kişisel tarzına ve özgüvenine bağlı. Ama şu bir gerçek, erkekler de tarzlarını özgürce yansıtmalı artık. Ayrıca, keşke herkes kendini rahat hissettiği gibi giyinse. Bu moda devrimi cesaret ve özgüven ister, senin gibi erkelerin buna cesaret edebilmesi çok güzel. 😊👍 Unutma, stil kendini nasıl ifade ediyorsan o! Kime ne, önemli olan kendini iyi hissetmek ve özgürce giyinmek. Giyin, my friend! 🔥✨
01 Yorumla- 1 yıl
...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,2b cevap paylaştı.
u 1 yılyakışmaz iğrenç
00 Yorumla Crop feminen bir parçadır. Bel kıvrımı ister, zarif bir taşıyış ister. Dediğin gibi bu gidişle bize asker yolu göründü.
40 Yorumla
1 yılBu ve türevleri erkek olamaz.. Başka bir şey bu.. Erkek demeyin şunlara!!!
24 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerin nasıl giyineceğine sen mi karar veriyorsun yobaz kafa?
- 1 yıl
@ElifAy3435 seni o cropla kovalarım, benim ashabımı bozma, def ol burdan..
- 1 yıl
sinirlenme knk
- 1 yıl
Sen kendini anneni cropla kovalarsın ancak sen defol yobaz kafa
1 yılBöyle erkek olmaz olsun!
Bu tarz giyenen, yumuşak yumuşak konuşan bütün bıyıklılar bacımdır, iyice midemi bulandırmaya başladı bu sosyal salklıklar
10 Yorumla
1 yılYakışıp yakışmamasının bir önemi var mı?
Bidon gibi 250 kilo kadın crop taytla geziyor.
Ben destekliyorum götü başı salıp giysin erkeklerde :D04 Yorumla- 1 yıl
😄😄😄 bidon benzetmesi olmadı yalnz
- 1 yıl
Yok tam tersine cuk oturdu :D
- 1 yıl
Üstüme hc alinmadm dim bari
- 1 yıl
O olabilir bir şey diyemem ona..
1 yılKötü duruyor. Bir erkek olarak saç uzun, piercing vs tamam da, bu, benim icin yok yani :) bazı şeyler kadına özgü kalmalı. Yoksa erkekler de iyice kadına benzeyecek :)
04 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@Sevdalı69 o kadar da değil be amca :) isyeyenin istediği şeyi giymesi, inanması, yemesi içmesi vs kendi sorumluluğunda olan bir şeydir. bu yüzden hiçbir zaman dünyanın Sonu gelmedi, gelmez de :) başimıza taş da yağacak mı onu da de bari :)
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 1 yılÜlke olarak buna hazır değiliz...
https://youtu.be/LRNtSQo65yw?si=LlR-cMEvgIGVx08f
Oh, yüoooo/10 Yorumla
1 yılben kendime bile yakıştırmıyorum ne yazık ki:D beli kıvrımlı ince kadınlara yakışıyor ama
10 Yorumla
1 yılGerçekten kırıcısnız sonra da hanzo birine gelip şiddete maruz kalıyorsunuz
00 Yorumla
1 yılHer seyin boku cikti crop neden eksik kalsin dimi 😀
00 Yorumla
1 yılBir erkek olarak görünce midem bulanır, kadınlara güzel duruyor ama erkeklere... Berbat
02 Yorumla- 1 yıl
İnsanların midesini bulandıran milyarlarca insanın içinde bir avuç kalıp milyarlarca insanın hayatına karışan yobazlardır
- 1 yıl
Karışmıyorum ki crop giyen erkeğin bana etkisi bu, erkekte crop görsem gözümü başka yere çeviririm. Yoksa giyen giysin banane, ama soruda fikir sorulmuş bence berbat
1 yılToplara yakışır şu adamı konuşturuyorlar da öl... muyorlar
01 Yorumla- 1 yıl
1 yılbunlar sadece sosyal medyada ya disarida herkes ağırağabey ndnsj
00 Yorumla
1 yılHoff😮💨Sosyal medya çok kötü yolda ilerliyor, çoook.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 442 cevap paylaştı.
1 yılAdam olan böyle bir şey giymek bir yana hayatındaki kadının giymesine bile müsade etmez.
06 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@ElifAy3435 işine bak 👍
- 1 yıl
Sen işine bak
- 1 yıl
@ElifAy3435 Mağaramda memnunum ve sen geldin 👍 şimdi ikile
- 1 yıl
O zaman mağaranda kal insanların giyimine karışma sen ikile yobaz kafa
- 1 yıl
@ElifAy3435 sen benim cevabıma geldin bu bir ikincisi şimdi engeli yedin. Git engelli listemdekilerle kumda oyna.
1 yılErkeklere kadınsı hiç bir şey yakışmıyor nokta.
07 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@ElifAy3435 eğer bu düşüncem beni yobaz kafa yapıyorsa sonuna kadar yobaz kafayım!!! Erkek adam kalmayacak bu gidişle
- 1 yıl
8 milyar insanın içinde siz yobazlar bir avuç böcek gibisiniz O kadar yobazsınız ki kendi kafanız da bir erkek bir kadın modeli yaratmışsınız istiyorsunuz ki tüm insanlar öyle olsun robotlar gibi tek tip olsun...
- 1 yıl
@ElifAy3435 kadınsı bir erkekle olmakta bir tercih tabi saygı duyarım ama sende saygı duymak zorundasın! Üslubun zaten yobazlıktan çıkmış başını almış gidiyor!
- 1 yıl
Senin gibi yobaz olmadığım için insan olduğum için üslubum yobazlıktan çıkmıyor senin gibi yobaz yaratıkların yorumları yobazlıktan çıkıyor...
- 1 yıl
Milyarlarca insana saygı duymayan bir avuç yobaz yaratığa neden saygı duyayım ki yobaz kafa
- 1 yıl
@ElifAy3435 hahahah kudur canım benim senin seviyesiz seviyene inmeyeceğim enerjim bana lazım sen takıl eşcinsel olarak erkeklerle ciao
Bu ne olm bizimkilerde tech hırka Nike Adidas cello gibi takılıyo dbbf
00 Yorumla
1 yılSeviyesiz olan sen ve senin sülalendir Ve ben senin ailende ki eşcinsel erkekler ile takılmıyorum onun bunun çocuğu bir de beni engellemiş yobaz kafa
02 Yorumla- 1 yıl
@tiryakinimtiryakinn
Sen beni crop ile kovalayanazsın ama benim ailem de ki erkekler senin ailende kızları crop ile çok güzel kovalar - 1 yıl
Sen defol onun bunun çocuğu
Gizli Üye(18-24)1 yılBen arada anneminkileri gizlice deniyorum zaten
00 Yorumla
1 yılBaşta slim fit tişört zannettim bu ne be 😂😂 tamam bizde böyle dar giyiniyoruz tişörtü ama gobegimiz açık şekilde giyinmiyoruz evlerden ırak 😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeklere yakışır mı bilmiyorum ama bence adam olana yakışmaz adam olan giymemeli...
02 Yorumla- 1 yıl
Popüler kültürün getirdiği her şeyi de özümsememek lazım bazen giyen giysin de bazı şeyler de erkeğin yaratılışına aykırı. Mağarama dönüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCrop topuklu ayakkabı bunlar ilk kez erkekler tarafından giyilmiştir kadınlar sonradan giymeye başlamıştır iyi araştırın
Bu arada görselden midem bulandı02 Yorumla- 1 yıl
Araştırın derken bilmeyen yk bunu
Cevap sahibi1 yılVar var görüşleri okursan bilmeyenlerin olduğunu anlarsın
1 yılBunlar escinseldir muhtemelen erkek adM boyle giyinmez
19 Yorumla- 1 yıl
biseksüel olarak alınmam lazım mı
- 1 yıl
Hayir gerekmez ama biseksuel de olsan bu tarz seyler den hoslanmazsin genelde haksiz miyim
- 1 yıl
femboysa karşıdaki her şey olur
- 1 yıl
O ne knk bilmiyorum o kadarini
- 1 yıl
nası anlatim aga yaz işte inte
- 1 yıl
- 1 yıl
@ElifAy3435 knk sinirlenme
- 1 yıl
Ben karar vermiyorum testesteron hücremiz karar veriyor sen kac tane delikanlı gördün kadın kıyafeti giyen biz yobaz olabiliriz böyle de mutluyuz onlar da öyle mutluysa giysin
- 1 yıl
Erkek adam böyle yapmaz böyle giymez diye bir yerinizden element uydurmayın
1 yılBen bunu giyersem arkadaşlarım beni gay ilan eder jsjsjsjsjsjsjsjsjss
00 Yorumla
1 yılİyice prenses oldular ha, bunlar reglde oluyordur
00 Yorumla
1 yılyakışmaz bence ama giyen de kendi tercihidir.
00 Yorumla
1 yılYakında plajda erkeklere tanga modası da çıkar
018 Yorumla- 1 yıl
Ahahaha neslinz tükeniyor
- 1 yıl
Benden sonra tükenecekse tukenebilir valla 😂😂😂
- 1 yıl
Üretime gecp cogalmanz lazm
- 1 yıl
Çoğalsakta yeni nesil görüyorsun işte bı iş çıkmaz bunlardan dünya kadınlara kalacak
- 1 yıl
Vallaha.
Sizleri de müzeye kaldrmak lazm 😄 gelecekte tarihi eser olark sergilemek icn 😄😄😝 - 1 yıl
Bence de son nesiliz gerçek erkek olan. Utanıyorum vallahi yeni nesilden umarım düzelirler de yüzüm kara çıkar. Ağır iş yapamazlar inşaat sanayi erkeğin yeridir ama nerde güç kuvvet yok. Sadece spor salonu olmaz ki
- 1 yıl
Mutasyon geçirdi resmen
- 1 yıl
Sorma ya iş yerine geliyor çocuklar olay çıkıyor Alperen koş adamı binadan çıkar diyorum korkuyor abi ben muhattap olmasam olur mu diyor öbürü abi bı adam çok öfkeli senin oraya geliyor diyor oğlum sen güvenlik değil misin niye kovmuyorsun diyorum gene ben gidip def ediyorum olay çıkaranı hep 20 yaş bunlar
- 1 yıl
Cesaretsz korkaklar ya.
Yarn evjne girip karısını kacrmaya kalksan demekki korkudan sesleri cikmick Allah'ım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ - 1 yıl
Öylelerine hiçbir kız erkeğim demez zaten derse yanılır akıllı kız dememeli ya da cuckold olurlar
- 1 yıl
Keşke evlenmeden kendilerini belli etseler etmedkleri icn maalesef böyleler
- 1 yıl
Uzun dönem askerlik muazzam bu yüzden orada hepsi presten geçiyor canını oluyorlar adamın hala kaldıysa ben 15 ay gittik ve yine olsa yine giderim. Erkek sürekli hareket halinde çalışan aktif zor kosullarda becerikli olmalı öyle masa başı ya da evde oturan pisirik oluyor bı saatten sonra dedikoducu oluyor hele kadınlar arasında çalışıyorsa hep östrojen hormonu güçlüdür yok eder testesteronu. Erkek erkek ortamında çalışmalı her daim. Bı çok etken var erkeği yok etmek adına hemcinsim hiçbir zaman rahat olmamalı yoksa ilerde eşinin çantasını taşır peşinde gezer kılıbık kılıbık.
- 1 yıl
Kılıbık olmak o kadr da kötü değil sende abartma ama erillik gidiyor elden
- 1 yıl
İşte sana göre normal olan bana göre olmamalı mesele bu 😉
- 1 yıl
Bana değil hemcinslerine anlat canım bn napm 😄 bn mi bozuyorum sank sizin erkeklignzi
- 1 yıl
Valla ben rahatım tekrar tekrar benim işime geliyor. Hisse değerimiz yüksek kalsın her daim.😂😂😂
- 1 yıl
Ahahah müzeye konulcn die boşa demiyorum bn
- 1 yıl
Haklısın 😃😃😃😃
Gizli Üye(25-29)1 yılYalan söylemiyim Taylandtaki erkeklere baya yakışıyor bı an yönelimi sorgulatiyor lar
02 Yorumla- 1 yıl
Tövbe
Cevap sahibi1 yılValla bak tiktoga filan yaz Tayland femboylari yaz istemeden oluyor😔
1 yılHayır hayır haaayyiiiirrrrrrr 🫣
11 Yorumla- 1 yıl
Hayır :)
1 yılKızlara bile yakışmıyor
10 Yorumla
1 yılPipişim cikicak sanırım yakında
01 YorumlaModa & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. Yok * **na kadar k*yay*m
00 YorumlaModa & Stil konusunda 304 cevap paylaştı. Kötü duruyor erkeklere yakışmıyor😊
00 Yorumla
1 yılTopitopsa yakışır
00 YorumlaBunu göbekli erkek giydiğini düşün 😂🤍
00 Yorumla
1 yılEtekde giysinler.
00 YorumlaHahaha bu iyiydi asker yolu beklersiniz
00 YorumlaBu ne be hiç erkek adama hakışır mı?
00 Yorumla
1 yılsence bu erkek, erkek mi? 😅
00 YorumlaModa & Stil konusunda 528 cevap paylaştı. Bunu giyen kendine erkek demesin
00 YorumlaBide bunu çıkartmayın artık...
00 YorumlaYok yav, iyi görünmüyor...
00 Yorumla
1 yılSaçma saçma şeyler ya
00 Yorumla😂😂😂😂😂 çok yakışır
00 Yorumla
1 yılERKEK olduklarına emin miyiz
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılIyh bu ne beee, iğrenç
00 Yorumla
1 yılBu erkek dediğil o yüzden skntı olmaz
00 Yorumla
1 yılİyyyy... İğrenç bu yaaa 🤮🤮🤮
00 YorumlaÇok kötü görünüyor 😱
00 YorumlaModa & Stil konusunda 890 cevap paylaştı. Soruyu okudum mağarama dönüyorum
00 YorumlaYakışmış ama bunlar erkek değil tabii
00 Yorumla
1 yılŞunlara erkek demesen mi bebeğim
00 Yorumla
1 yılYakışır kaslarını sergilerler.
00 Yorumla
1 yılO olmaz tanga lazım 😅
00 YorumlaModa & Stil konusunda 822 cevap paylaştı. Giyen erkek değildir gay onlar..
00 Yorumla
1 yılBu gozler daha neler gorecek:)) adhxvbjj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılLan ne diyorsunuz ya ,😑
08 Yorumla- 1 yıl
Biz bsi demioz valla
Cevap sahibi1 yılBu saçma soru ne peki
- 1 yıl
E giyenler var. Giyerken sıkıntı yk bn sorunca mı sıkıntı napm
Cevap sahibi1 yılBen güzellemenize sinir oldum sadece
- 1 yıl
Bn güzelleme yapmıyorum saçmalama
Cevap sahibi1 yılErkeklere crop yakışır mı? Diye soru sormanız ne peki, sizce yakışır mı 😒
- 1 yıl
Fotodaki şahıs videoda kızlardan daha çok yakıştığını söylüyor inşallah denk gelirsn instada videoya da görürsün
Cevap sahibi1 yılO m4l onu boş ver ve aman denk gelmeyim böyle saçma videolara.
ben bunlara erkek belki derim de adam demem
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDar kot altına güzel gider
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler