Fit olan , tüy yumağı olmayıp alınmış olması şartı ile bence yakışıyor. Hiçte feminen bir görüntü olmayacaktır. Hele birde duruşunu oturmasını kalkmasını biliyorsa.
12 Yorumla- +1 yıl
Hocam çok kaliteli yorumunuz için teşekkür ederim, gerçekten hiç birinin veremediği düzeyde bir cevap verdiniz. Bir iki kumaş parçasıyla birilerini yargılayabilmek çok kolay geliyor insanlara. Herkesin kendi tercihidir, saygı duymak lazım.
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) Küpe içinde bir zamanlar aynı ötekileştirmeler , karşı cinse benzedi demeler yaşandı. Sonunda bunu söyleyenlerin çocukları övüne övüne takıyor. Hatta anne baba birlikte çocuklarına küpe bakmaya bile gidiyorlar :) Ben herzaman taşımasını bilme tarafına bakıyorum. Bir çuvalın bile içinde son derece elit görünebilirsiniz.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılGörseldeki mankene yakışmış ama böyle giyinen bir erkekle olur muydum hiç sanmıyorum.. Ayrıca halkımızda genel olarak göbek büyük ve kıllı olduğu için böyle duracağını düşünmüyorum, itici..
13 Yorumla- +1 yıl
Haklılık payın var. Öyleleri bunu düşünmemeli bile, gözlerimizi kanatacak cinsten bir görüntü kirliliği olurdu.
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef.. O yüzden herkes giymemeli :D
- +1 yıl
Bence de.
- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir hoş duruyor
12 Yorumla- +1 yıl
Teşkür teşkür ouuuu yeeaahh mxjdj
- +1 yıl
Ne demek canım 😬🥳🖤
zaten vardi
johnny depp, 1984
su oglanin onda biri kadar olamayan erkeklerin lon olom orkok korop goymoz demesine guldum guzel bir gun oluyor
26 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha helal olsun EİG seçeceğim bunu.
- +1 yıl
Hangi filmiydi bu
- +1 yıl
Iyi doğramıştı Freddy abimiz😃
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİsteyen giyebilir
10 Yorumla
+1 yılBunu kıllı göbekli erkeklerin giyeceğini hesap edersek iğrenç ötesi tiksinc bi durum. Hicbir erkeğe yakismayacak olsada baklavali erkeklerin baklavalari durumu biraz kurtarabilir tabi ne kadar kurtarırsa artik
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru.
- +1 yıl
Tarkan giyerse az kıllıda olsa böyle demezsin :)
- +1 yıl
Kusura bak da göbeği ormana dönmüş yağ tulumbalariyla, göbeğinde baklava açan adamin bırak da farki olsun yani. Oda biraz kurtarır dedik. Ama konumuz yinede Tarkan değil jsjsjsjjs
Gün geçmiyor ki yeni bir saçmalıkla daha karşılaşmayalım.
Crop sadece kadınlara yakışıyor. Erkekler sakın ama sakın giymesin lütfen.
20 Yorumla
+1 yılbu güzelmiş beğendim ince belli ve düz karınlı ya da hafif baklavaları olan birinde güzel durur
11 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum, aksi takdirde yakışması mümkün değil zaten.
- Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma bence erkekler kadın gibi benzetilmemeli erkekler göbeği açık olmuyor herşeyin bir adamı var ne kadar saçmalık şeyler yapıyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Bluz al kes al sana crop para vermeye değmez bir nesil kerimcan durmaz gibi yetişmemeli.
- +1 yıl
Bence o sırf kılık kıyafetle olacak iş değil ama yine de katılıyorum Kerimcan Durmaz gibi bir nesil yetişmesin.
+1 yılŞunu bırak giymeyi, acaba bana yakışır mı diye düşünmem bile. Bazı şeyleri abartmamak lazım bana göre.
11 Yorumla- +1 yıl
Kendinde beğenmeyebilirsin, bu gayet normal, aynı şey kızlar için de geçerli.
Ne kadar zamandır bunun gelmesini bekliyordum. Kızlar giyiyorsa erkekler neden giymesin yani. Cidden ülkedeki ve hatta bazı ülkelerdeki kalıplaştırılmış sözlerden bıktım. Her insan istediğini yapmakta özgürdür. Erkekler istediğini giyer ve kimse "erkek adam bu gitmez" diyemez ona. Kadınlar içinde aynı şekilde. Tabi abartılmadığı sürece.
30 YorumlaHediye edin giyerim. Kıyafetin cinsiyeti olmaz, olmamalıdır.
Unisex denen kıyafet modeli ve tuvaletler artık insanları cinsiyetlerine göre değil insan olma düzeyine göre ayırmak gerektiğinin göstergesi bence...114 Yorumla- +1 yıl
Yani dalgasına sormuştum zaten ama resimdeki uzun zaten yüksek bel kotla erkekler giyebilir ama göğüsün altında (kısa crobu anlatmaya çalıştım) erkeklere yakışmaz bence zaten çok açık giyinmeyi kimseye yakıştırmıyorum zaten bir süre sonra sanki insanlara bir şey göstermeye çalışıyormuş gibi geliyor
+1 yılYok daha neler hadi biz kızların güzel incecik beli var gösterecek.😂 erkekler kıllı göbeklerini mi açacak 🤮
18 Yorumla- +1 yıl
Aynen kıllı bir kol bile gördüm mü irrite oluyorum. Öylesi iyice gözleri kanatırdı.
- +1 yıl
Aynen dkdjdhd
- +1 yıl
kanka tum kizlar 90 60 90 mi ya beli cok kalin veya kilolu kizlar da crop giyiyor (ki bunda sorun gormuyorum) ona da karis o zaman
- +1 yıl
Knk yinede erkeklerinki gibi kıllı vs. Değil kendi adıma konuşayım çok şükür değilim
- +1 yıl
kili olanlar da var + bazi erkeklerin senden benden daha az kili cikiyor genelleme yapma kankam
- +1 yıl
Tamam knkcm giysinler mi. çok mu güzel görünecek hı? Sldjdjd
- +1 yıl
kanka tc erkeklerinde bir iki tane gordum cok hos gelmedi gozume ama yabancilarda giyen iki uc adam var bi gorsen uf
- +1 yıl
Hadi ya 😂
Erkeklere özel birşeyin çıkmayıp kızlarda olan erkeğe de moda olması **
11 Yorumla- +1 yıl
Hakikaten öyle. Moda anlamında değerimiz yok. Hep kadınlar rağbet görüyor bu konuda.
Gayet seksi olabilir sonuçta kıyafet sadece 1 parça kumaştan ibaret
11 Yorumla- +1 yıl
Kendine yakıştıran giysin tabii, haklısın. Ayrıca dediğin gibi, alt tarafı bir kumaş parçasından ibaret, çoğu insan buna fazla anlam yüklüyor, iş erkekliğe kadar iniyor çok anlamsızca.
Bi kaç erkek hariç cropu hiç yakıştırmıyorum , itici duruyor.
18 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah kimmiş onlar? 🤔
- +1 yıl
Niye o da erkek ama
- +1 yıl
Yani, sırf babyface ve koreli diye mı yakıştırıyorsun?
- +1 yıl
Enteresan 🤷♂️
+1 yılNe kadar kıskanç bu erkekler de! Hiçbir şeyden eksik kalmıyorlar😳
17 Yorumla- +1 yıl
Bizim giydiklerimizi bile giyebiliyorsunuz toplum bazında, kimsenin laf ettiği de yok. Bu haksızlık değil de ne, bize özgü bir şey kalmadı.
- +1 yıl
Alın tamam sizin olsun crop
- +1 yıl
Sakin ol şampiyon böyle bir iddiamız yok bizim. Herkes kendine yakıştırdığını giysin sadece.
- +1 yıl
Asıl siz sakin olun ya öylesine yazmıştım 😅
- +1 yıl
Kendi adıma sakinim ben 😂
- +1 yıl
Aşırı belli oluyor 😂
+1 yılBir seyden de geri kalsinlar a.. q killi göbek görmek istemiyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
Kılsız olsa fikrin değişir miydi?
- +1 yıl
Hayir knk crop feminen görünüyor
vucudu güzelse fotodaki gibi tabiki yakışır ama kıllı göbeklilere gitmez
11 Yorumla- +1 yıl
Evet o istisna olabilir.
gözüm alışmadığı için mi bilmiyorum erkeklere yakmıştırmıyorum ben
12 Yorumla- +1 yıl
Hem gözün alışmadığı için, hem de çoğu erkek tiplemesine yakışmayacağı için. Bir erkeğin bu parçayı giymesi için öncelikle genç yaşlarda, manken gibi bir fiziğe ve babyface yakışıklı bir yüzünün olması lazım. En azından düşüncem bu yönde aksi takdirde ben asla yakıştıramam.
Kimşe bizim göbüşümüzün kılına mâruz kalmak zorunda değil. dd
11 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm
+1 yılYani bu cocukta fena olmamış ama model sonucta bunlarda öyle bir vücut varki etek giyse ne güzel dersin. Ama genel giymesinler bence erkekler ya maskulen kalsalar iyi
10 Yorumla
+1 yılZaten artık günümüzde erkekler feminenleşmeye başladı iyice. kadınların beklediği şeyleri erkekler bekler oldu. Bunun giyime yansıması da gayet normal. Bunu da giysinler tam olsun
13 Yorumla- +1 yıl
Kıyafetin cinsiyetle ne alakası var ya, kumaş parçalarına bile cinsiyet biçiyorsunuz.
- +1 yıl
Cinsi ile tabi ki alakası var bir erkek etek ya da büstiyer giyer mi cinsle değilse ne ile alakası var anlamadım
- +1 yıl
Giyer mi giyer kim koymuş bu kuralı?
sanatçılar performans sırasında giyse normal karşılanır, bu fotoğraf çekimi de normal gibi duruyor da. bunu giyip dışarı çıktığımı düşünmek bile tat kaçırıcı biraz :D
10 Yorumla
+1 yılBir bu eksikti zaten, nedir bu erkeklerin kadınlara benzeme çabası anlamadım. Yakında erkeklerde etek, tayt... vs. şeyler de moda olacak gibi. Açıkçası, erkeklere bu tür şeyleri hiç yakıştıramıyorum
10 Yorumla
+1 yılBu çocuğa yakışmış ama yine de garip ve komik olmuş. Göbekli birinin giyindiğini düşünemiyorum. 😊
10 Yorumla
+1 yılbu yeni bir şey değil ki, 80 ler 90 lar da zaten çıkmıştı. altına sadece uzun t shirt giyiliyordu. şahsen ben tercih etmem ama yakıştıran giysin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsiyetsizlestirmeye daha nasıl hızlı yoldan gidebiliriz ya da erkekleri kadinlastirmaya
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmem.
+1 yılAy kız allttan memintolar gözükür ama olmazzz😅😅😅
20 Yorumla
+1 yılOlmadı göbeğe bir de piercing yapsınlar dekolte de versinler djfjf bu ne ya.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEyvahlar olsun :/
50 Yorumla
+1 yılBen pek yakıstıramadım erkeklere ya neden bilmiyorum ama hoş durmuyor
10 Yorumla
+1 yılYakında erkeklere özel sutyenlerde çıkar ve gayet normalmiş gibi paylaşılır
10 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giyer , ama benim yanımdaki erkek giyemez
10 Yorumla
+1 yılSesli guldum. Bunun altına yırtmaçlı pantolon çok guzel olur.😂😂😂
10 Yorumla
+1 yıltatil yörelerinde gider
de şehirde
direk i. bne damgası10 YorumlaKadında iğrenç durduğu kadar erkekte de kötü duruyor.
10 Yorumla
+1 yılYani pek beğenmedim ama isteyen giysin tabi ki
10 YorumlaÇok güzelmiş gay kankama doğum gününde alırım çok sevinir
10 YorumlaYakayı da genişçe keserim, altada bir tane tayt bundan sonra kızlar düşünsün 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDün annem “Şimdiki kızlar ne biçim giyiniyor, bu crop bildiğin iç çamaşırı.” dedi. Kadınlarda bile güzel durmayan kıyafetin erkeklerde de o biçim duracağı aşikar.
20 Yorumlaok çok saçma olmuş. ama kızlar kendine neden yakıştırıyolar acaba.
11 Yorumla
+1 yılAslında iyi güzel özellikle zayıf ve yakışıklılara yakışabilir de bizde biraz yumuşak muamelesi görür bunu giyen erkek özellikle muhafazakar kesimde...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazı insanlara o kadar çok yakışıyor ki, yeniliklere karşı bu kadar önyargılı olmayın 🤣
20 Yorumla
+1 yılErkeklerin gitgide testosteronu düşüyor, yumuşuyor ve kıyafetler ile de yumuşatılıyor.
Yapacak farklı bir şey kalmadı artık bunu yapıyorlar00 YorumlaYurt dışın da sporcu karın kasları adonisleri yerin de beli güzel erkekler kullanıyor ne var bunda? Bence görsel şölen ben bayılıyorum 😅
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. umarım hiçbir hemcinsim böyle boktan, kadınsılığa özendiren kıyafetler giymez
10 YorumlaAllah belasını versin bu batınında kuzeyinde orta doğudaki araplarında uzak doğudaki cücelerinde
11 Yorumla- +1 yıl
🇹🇷🇦🇿🇰🇬🇲🇳🇹🇲🇺🇿🇰🇿 NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
+1 yılBen evde kendimce bi tişörtümü kıvırdım içten giydim şimdi gayet güzel oldu zayıf ve uzun boyluyum ondan sanırsam 😄😄😄
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an garipsiyor olsak bile belki ilerde yakinimizdakilerde giyer. ( İnşallah giymezler.) zamanla düşüncelerinize değişiyor. (Karın kasları varsa arada yanımda giysin ama.)
00 Yorumla
+1 yılBenim kıllı göbeğime yakışacağını hiç düşünmüyorum.
00 YorumlaBence giyilmez ama giyene de laf etmemek gerek herkesin kendi zevki
00 Yorumla
+1 yılerkekleri kadınlaştırma çabalarına artık bir dur demek gerekmiyor mu?
00 Yorumlaİ*nelerle Dolu Bu Diyarda Croplarla Dolanan Erkekleri Görmek Artık Sıradan :/
00 YorumlaModa & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Ay hayır ya bunu giyen gerçek manada erkek olamaz🤮
00 Yorumla
+1 yılBu ne oğlum ya bu ne aw ya iyice suyunu çıkardılar bu nedir ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe olur bu bir rüya olsun. Eğer giyen varsa tespit edilsin. Askere gelmesinler üniformayi makasla keser öyle giyerler🙂
10 Yorumla
+1 yılBizim kıyafetlerimizi çalman ya
13 Yorumla- +1 yıl
Valla siz bizim takım elbiseyi çalarken güzel oluyor 😂
- +1 yıl
Ne alaka uyuyor sizinkiler bizimkilerin sizin vücudunuza uyduğu mu var
- +1 yıl
Çok alaka. Benim nezdimde uymuyor, maskülen gösteriyor sizi, hele oversize giyinen var onlar tam emanet gibi duruyor.
+1 yılguzel bi taytla iyi kombin olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Aman diyeyim daha bu millet öyle bir manzara görmeye hazır değil şu yorumlara baksana sjsjsjsj. Tayt giyen erkeklerin erkekliklerini sorgulayan insan müsveddeleri varken zor.
Bence iğrenç zaten hala dar pantolonla görmeye alışamadım birde crop giyinseler bu beni irite eder tabi bu benim fikrim hoşuna giden kızlarda olabilir
10 Yorumla
+1 yılKızlar hazır olun kıllı yağlı göbeğimi görmeye...
13 Yorumla- +1 yıl
Iyyyy deme öyle ya 😂
- +1 yıl
Kes...
- +1 yıl
Yorumun kadar kalitesizleştin şimdi işte seni kalitesiz insan müsveddesi.
+1 yılerkek adam crop giyer mi ya
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Sohbetiniz güldürdü, Allah da sizi güldürsün 😆
- Moda & Stil konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılHoş duruyor olabilir ama göbekli kişiler de degil
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın, iğrenç bir görüntü ortaya çıkardı. Kaldı ki kilolu kadınlar bile giyiyor, zannediyorlar ki yakışıyor.
- +1 yıl
Aynen valla
Allahım nolur dışarda giymiş birini görmem nolur
13 Yorumla- +1 yıl
Böyle manken babyface biri giyse yine böyle düşünür müydün?
- +1 yıl
Diyorsun 😮
- Devamını Gör (144)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler