Ben şahsen kendimde beğeniyorum crop üstleri ama doğru kombinledigim zaman kaslı erkeklerde de hoş duruyor bence tabi renkler ve zevkler farklı olabilir bir şey diyemem
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence çok yakışıyor ben çok seviyorum
Bencede
Gardrobumuzu bunlarla doldurmanız lazım aşko
Aynen asko ama kendisi ait bir evim olduğu zaman nasip olur umarım
Kendime ait
İnşallah yaa
Ailenle mi kalıyorsun
Maalesef
Çok zor
Evet :/
Karışıyorlar mi senin hayatına
Birde ben yalnızkene telefonu evde bırakıyorlar sesimi kaydetsin diye geçen gün öyle yaptilar ve yine yalnız kaldığım zamanda yapacak gibiler
Oha çok kötüü, niye böyle sıkı takibe aldilar seni
Asko çok uzun hikaye ya yani anlatmak istesem uzar
Anlatmak istersen yaz tatlım dinlerim
Şimdi nerden başlasam bilmiyorum ablam 17 eylül günü benim telefonuma bakmış ve ınstagramima girmiş oradaki paylaştığım fotoları görmüş ondan sonra ertesi gün böyle bakışı normal değildi yani hiç mutlu değildi ondan sonra annemde yanıma gelip hocaya randevu alalım dedi bu hoca hem psikiyatr hem de dinci yani öyle işte ondan sonra bu hoca ile konuşmam 25 eylül günü oldu 18 eylülde ablam ile babam hastaneye gittiler bende anneminde gideceğini düşünerekten yalnız kalacam diye seviniyordum yani ondan sonra ablam yattığım odaya telefon koydu ses kaydetmesi için ondan sonra bende telefonumun müziğini açtım sesimi kaydetmesin diye yani sonra bende salonlu isaya gittiğimde annem koltuğun yan kısımına oturmuştu ama böyle çömelerek oturdu gizlenmek için bende görünce şok oldum yani ondan sonra bende odama gitmiştim annem de yanıma gelip ben dışarıya çıkıyorum diyip giriş kapısını kapattı ama aslında dışarı çıkmamıştı yani öyle ondan sonra 24 eylül günü de arkadaşımla buluştum makyaj malzemelerimi ve kıyafetlerimin çoğunu vermek için buluştum yani kıyafet olarak 3 tane crop ve 1 tane kilotlu çorap verdim bende kiyafet olarak elbise ile mavi cropum kaldı öyle işte
Isaya demisim odaya olacaktı
Birde hoca meselesi var hoca ile görüntülü konuşma yaptık hoca birkaç soru sordu sonra hoca bende şöyle bir çıkarım yaptı göbek deliğimin 4 parmak altındaki bölgeye anneme masaj yaptırdı ve annemde elini kapatıp benden uzaklaştı ve hoca şey sordu bir çekilme hissettin mi diye bende evet dedim sonra hoca o bölge rahim bölgesi dedi ve orada bir çekilme hissi olursa ileriki zamanlarda kadınlara olan cinsel ilginin azalabilecegini söyledi sonra hoca tabi ileride ne olur bilemeyiz dedi burdaki çekilme olayı şu eğer masaj yapılan bölgede masaj yapan kişi elini kapatıp benden uzaklaşınca çekilme hissi varsa orada kötü enerji olduğu manasina geliyor yani
Kız rahmin mi varmış anlamadım 😮
Hayır yokmuş hocanın bahsettiği bölge kadınlarda rahim bölgesine işaret ediyor yani rahmim yok
Hmm e sizinkilerin içi rahatlamıştır o zaman
Yok aşkım rahatlamadı bence birde hoca benim inanç yönünden zayıf olduğumu söyledi umarım tekrar bu hoca meselesi hortlamaz
Bana dua verdi hoca şirk duası ve isyan duası diye öyle
Dua mi ediyorsun
Etmiyorum ki aşkım saçma sapan şeyler bu dua sürekli soruyorlar evdekiler hocanın dediklerini yapıyor musun diye bende evet diyip geçiyorum
Kız o zaman sen şimdi bir nevi itiraf etmiş oldun durumunu ailene demi yani hepsi biliyor
Evet asko maalesef
Niye maalesef aşkım, iyi işte ne güzel
Yani onların yanında rahat değilim istediğim gibi giyinemiyorum
Zamanla alisirlar belki
Yok sanmıyorum ya ama umarım alışırlar
Daha kötü de kizabilirlerdi
Aynen o da olabilirdi
Böyle yavaş yavaş kabul ederler belki
Keşke nerde o günler
Alisirlar belki ya
Zamanla gorecez bakalım
Ablan falan hiç konuşmadı mi seninle bu konuda?
Inanç konusunda pek bir şey demedi yonelim konusunda ileride. laf edebilir şimdilik etmiyor gibi ama daha önce şey demişti bu benim ınstagramda kk fotoları gördükten sonra şey sordu cinsel ilişkiye girdin mi diye bende hayır dedim bu arada gerçekten cinsel ilişkiye girmedim öyle
Kız ne güzel işte bişey dememiş
Evet pek bir şey demiyor ama bana olan bakış açısı değişmiyor işte asko seni de sıktıysam kusuruma bakma ama nedense bu yaşadığım olayları biri ya da birilerine anlatmak istiyorum benim icjn kolay seyler degil bu yasadigim seyler aslında dahası da var ama başka bir olay
Yok aşkım anlat ben dinlerim , sana olan bakış açısı nasıl ablanın? Sen nasıl olsun istiyorsun?
Yani en azindan saygı duymasını isterim birde 24 eylül günü arkadaşımla buluşup kıyafetlerimin bir kısmını vermiştim ama eteği vermeyi unutmuştum yani ondan sonra eve gitmiştim 24 eylül gününün akşamı ben eteği yok etmek için evden çıkmıştım o zamanda evdekiler benim giyindiğimi biliyorlardı ve eteği görmesinler diye 24 eylül akşamı siyah kalem eteğimi çöpe attım çünkü saklayacak pek bir yer yoktu o zaman yani eteği çöpe attıktan sonra biraz dışarda gezdim ve gezdikten sonra eve gitmiştim eve girmek isterkene kapıları kitlemisler sonra bende kapının diline çaldım açmıyorlar bir daha bastım açmıyorlar sonra zili basili tuttum anca o şekilde açtılar açtıklarında ablam ile annem sinir küpüydüler artık neye sinir oldularsa artık neyse bende odama gittim namaz kılma rolü yapıyordum o sırada annem odaya girdi wifi kablosunu söktü interneti yasakladı yani ondan sonra da annem de şey demişti sen istesen de istemesen de bu kurallara uyacaksın diye ondan sonra da ablam şey dedi benim için bu yine dışarda o haltlari yer yine diye ve bu laf ile annem zaten sinirli birde ablam yangına körükle gidiyor ondan sonra bende çözüm olarak rol yapmaya karar verdim annemin yanına gidip ben pişmanım falan dedim sonra da annem birilerinden akıl almadin demi dedi bende ne alakası var dedim ondan sonra annem internet yasağını kaldırdı biraz karışık anlattım ama umarım anlamışsındır
Tatlım anlıyorlarda kabullenmek istemiyorlar zor geliyor
Ailem süleymanci birde doğru diyorsun elbette kabullenmek istemiyorlar zor geliyor onlar için
Ablam niye öyle yapmış anlamadim ama
Bende anlamadim şahsen
Daha anlayışlı olmasını beklerdim
maalesef değil
O da mı çok dindar
Evet
Hmm o yüzden o zaman, sen çok yanlış aileye gelmişsin aşkom
Öyle maalesef asko
Gay olana yakışır anca
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!