Moda & Stil Online alışveriş mi mağaza mı? imesiñ Takip Et Xper 7 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Deneyip görmek açısından mağaza tabi ama fiyat performans açısından belki de online seçenekler ya sizce? Online alışveriş mi mağaza mı? Cevapla Alışveriş Soruları Fiyat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. ikisi de olabilir 1 0 Yorumla
Youngboss1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 101% 1 yıl Mağaza’lardan alışveriş yaparım, üstümde nasıl durduğunu görmem lazım 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Online genelde ben mağazadan pek almıyorum kendimi bildiğim için tam oluyor hepsi sorun yaşamadım bu zamana kadar 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Mağaza tercih ederim yaa, uğrasmak istemem çünkü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ikisi de olabilir
Mağaza’lardan alışveriş yaparım, üstümde nasıl durduğunu görmem lazım
Online genelde ben mağazadan pek almıyorum kendimi bildiğim için tam oluyor hepsi sorun yaşamadım bu zamana kadar
Mağaza da yoksa online mecburen 🙃
İkisine de bayılıyorum yerine göre.
Mağaza tercih ederim yaa, uğrasmak istemem çünkü
Online daha iyi bence
Mağza
Genelde mağaza
Magaza