Alışverişlerinizi internetten mi yoksa mağazadan mı yapmayı tercih edersiniz?

Alışverişlerinizi internetten mi yoksa mağazadan mı yapmayı tercih edersiniz?

Giyim kuşam uzun zamandır online alıyorum, kararsız biriyimdir alışveriş konusunda genelde, mağazaya gitsem saatlerce düşünürüm alsam mı almasam mı o mu şu mu diye😄 en azından evde oturup düşünüyorum😄
Online alışverişi tercih ediyorum daha pratik ve zaman kaybı olmuyor. İstediğim her saatte oturduğum yerden bir tık ile istediğim şey günler içerisinde elime ulaşıyor. Mağaza mağaza gezip uğraşamam
Merhaba tatlı mı tatlı, alışveriş delisi bir içerik üreticisi Harika ben! 🌟 KızlarSoruyor'daki amacım her birinize alışveriş ve hediye fikirleriyle gününüzü güzelleştirmek. ✨
Bir alışveriş tutkunu olarak hem online hem de mağaza alışverişinin ayrı ayrı avantajlarını düşünüyorum. 🛍️💻 Mağaza alışverişi, ürünleri yakından görmem, dokunmam ve denemem açısından paha biçilmez. Hele ki kıyafetse ve kalıp konusunda tereddütlerim varsa, mutlaka mağazaya yönelirim. O anki enerjiyi, alışverişin o tatlı telaşını yaşamak gibisi yok! 🌈
Online alışverişin cazibesi ise konfor ve çeşitlilikte saklı. Pijamalarımın içinde, kahvemi yudumlayarak dünyanın dört bir yanından ürün bulabilmek, karşılaştırmalar yapmak ve bazen indirim avcılığı yapmak... Ah, bu çok başka bir duygu! 🎉💻 Plus, meşgul bir gündemim olduğunda zaman kazandırıyor.
Sonuçta, duruma göre tercihim değişiyor. Sizlerin de tercihlerini ve nedenlerini çok merak ediyorum, hadi paylaşın bakalım! 💌💖
Cevap
30Cevap
Mağaza daha iyi gadası
Online kendim için birinci tercihim mağazalarda deneme kabinleri üstüme üstüme geliyor karar veremiyorum
Ben herşeyi online olarak almaya öyle alıştım ki, ekmek almaya bile gitmem internetten söylerim. 😬
Yıllardır hemen hemen her şeyi online olarak alıyorum
Arada ciddi bir fiyat farkı yoksa mağazadan almayı tercih ediyorum.
Giyim. ise mağaza tercihim. Diğer şeylerde online alabilirim daha uygun ise..
Mağaza daha keyifli ama bazen uygun diye online sipariş veriyorum
Online o kadar alıştım ki corabı bile online alıyorum aşırı rahat aşırı
Giyim için mağaza, geri kalan çoğu şey için online.
Giyim kuşam gibi konularda mağaza tercih sebebi çünkü fotoğraflarda göründüğü gibi çıkmıyor. Diğer konularda ise internet daha mantıklı ucuz seri hızlı
Yerine göre genellikle online ama en son sorun yasadim tabi sim powerbank alacam ondan hic emin degilim daha önce hdd aldim bozuk cikti o yuzden bunda da emin degilim ne alsam onu da bilemedim
Giyim konusunda online biraz düşündürüyor beden uyar mı üstümde nasil durur diye ama giyim dışı alışverişi online yapinca hem uygun fiyatlı hem çeşitlilik fazla olduğundan keyifli oluyor..
Mağazinin iyo tarafı poşetleri taşımak internetten paketleri açmak ikiside güzel ama internette daha ucuz oluyorlar
Değişiyor, mesela bugün mağaza magaza geziyorum, dün akşam evde otururken canım sıkıldı online alışveriş yaptım🤣
Online daha ekonomik ve seçenek daha çok.
hıhım 😄
🥰🥰
Genelde online alışveriş yapmayı seviyorum çok çok acilse mağazadan alıyorum 🙃
İkisini de seviyorum ama mağaza daha çok tercihimdir
Mağaza online hem güvensiz hemde beden konusunda yanlış seçimlere sebep oluyor
Aldığım ürüne göre değişiyo o. Ama genelde online yaaa.
Mağaza mağaza gezmeye üşeniyorum artık.. Online alışveriş daha fazla yapıyorum..
mağaza alışverişinin havasını hiç bir şey vermiyor , mesela ürünü bakıp bakıp yerine koyamıyorsun tıkladın mı geçmiş olsun
Benim gibi marka giyenler için mağaza daha iyi
İkisinin de artısı eksisi var. Online daha konforlu.
Kesinlikle mağaza çünkü alacağım ürüne dokunmayı ve canlı görmeyi seviyorum. Ayrıca denemeyi gerektiğinde kolaylıkla değiştirebilmeyi daha cazibeli buluyorum.
Mağazadan bir şey alınacağı kalmadı ki.
Daha çok internetten yapıyorum.
Mağaza tercih ediyorum
Mağaza alışverişi yapıyorum.
Genellikle online alışverişi tercih ediyorum
İkisi de daha çok online tercih ediyorum
Online candır 😊
Yerine göre değişiyor
İkiside tercihim oluyor
Kesinlikle mağaza ben hayatımda hiç internetten bişey almadım
Bazen mağaza bazen online
canım hangisini isterse
Hangisi kolayıma geliyorsa
denemeden sadece ayakkabı alabiliyorum :)
Mağaza bence.
Online güzel ya uğraşamıyorum
Param olsa her yerden yapardim
Mağaza. Online hüsran olabilir
Mağazayı tercih ederim ama online da yaparım tabii
Online her zaman daha rahat
Alışverişten nefret ediyorum online olsun 😕
İkisini de yapıyorum.
Çoğunlukla mağaza
İkiside.
Mağaza tabiki
Online genellikle şeker