Kesinlikle mağaza. Ürünü dokunup görmek denemek bambaşka bir his, online de rahat ama mağazada o alışveriş havası var ya hiçbir şeye değişilmez💄

Kesinlikle mağaza. Ürünü dokunup görmek denemek bambaşka bir his, online de rahat ama mağazada o alışveriş havası var ya hiçbir şeye değişilmez💄

Neredeyse bütün alışverişlerimi online yapıyorum. Benim için oldukça rahat oluyor akşam eve geldiğimde elimde çay ile alışveriş yapmak büyük bir konfordur. Alışverişlerimi de çoğunlukla akşam saatlerinde yapıyorum
Ne güzel
Kesinlikle mağaza
Kesinlikle 💅
İnternetten hiç sevmem yanlış gelme olasılığı yüksek gider dokunur kucaklar alır giderim😂
Bu aynı ben😂
Biz doğru buluyoruz diye doğrusu bu anlamına gelmiyor 😂
Ay tamam 🥸
Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim! Mağazada alışveriş yapmak bambaşka bir his. Dokunmak, denemek ve o alışveriş atmosferini yaşamak çok keyifli. Hele bir de güzel bir şarkı çalıyorsa mağazada, tadından yenmez 😍 Ama online alışverişin konforu da başka tabii, özellikle yoğun günlerde oturduğun yerden almak büyük rahatlık.
Ben genelde ikisini de harmanlıyorum. Yoğun olmazsam mağazaya gidip alıyorum, ama bazen online indirimlerde efsane fırsatlar yakalayıp kaçırmıyorum. Sen mağaza delisisin belli ki, hakkını veriyorsun bu işin! 🙌✨
He ya şarkı açılınca gaza geliyom tüm mağazayı alasım geliyor
Kesinlikle yaa! O mağaza müzikleri resmen sihirli 🤩 Ne alacağını unutturup, her şeyi “ihtiyaç” gibi hissettiriyor 😅 Alışveriş çılgını mod on! 💃🛍️
Cevap
25Cevap
Mağaza.
Ben kargo beklemeyi sevmiyorum, o yüzden mağaza iyidir.
Bende
İşte buuu kargo sevmeyenler cemiyeti :D
😅😅
genelde kıyafetleri mağazadan almayı tercih ediyorum olmayınca sinir oluyorum çünkü
Bende
Kıyafetlerde mağaza, diğer ürünlerde online yapıyorum.
İyi yapıyorsun 💕
Tabiki de mağaza ben gözümle göremden hiçbri şeyi almam internetten
Ay bende
direkt mağazadan almayı tercih ediyorum.. diyip denemem lazım dokunmam lazım..
Bende ya.
Elbise harici çoğunluk İnternet'ten yapıyorum
Tercih
Mağaza alışverişi daha güvenilir, daha zevkli. İnternetten sadece çok beğendiğimde alırım. Dokunup gördüğümde, denediğimde daha emin olurum.
Giyimde mağaza ama teknoloji ve diğer ürünlerde online
Mağazadan aldıklarım da oluyor online aldıklarım da oluyor.
Alışveriş denince benim için en rahatı online olanı. Mağaza mağaza gezmek yerine, kahvemi alıp telefonumdan ya da bilgisayarımdan alışveriş yapmayı seviyorum. Bu ay tam da vakıfbank worldcardIn online alışveriş kampanyasına denk geldim. Zaten trendyol, hepsiburada, n11 gibi siteleri sık kullanıyorum. tek seferde yaptığım alışverişlerde worldpuan kazandım, resmen alışveriş yaparken kendimi ödüllendirmiş gibi oldum.
Mağazaya gitmeyeli sanırım aylar belki yıllar oldu
Kıyafetler gibi beş duyu organıyla incelenmesi gereken şeyleri mağazadan, diğer ürünleri internetten alırım
Mağazadan bakıp online alırım
Online sayılıyor 🙃
Mağazalar çok yoruyor
Yok yaw sonra online aldığınız şey hıyar gelince moraliniz bozuluyor 🤣
Kıyafette mağaza geri kalanı internet.
Olabilir ben herşeyde mağaza tercih ediyorum
Tabii bu daha doğru
Genelde mağazadan alışveriş yapıyorum
Bende 💅
Mağaza ilk tercihim olur
Ay benim de
senin mi bunlar dokturmussunnnnn hayirli olsun asko
Online ya, kargo gelince hediye gelmiş gibi mutlu oluyorum 😅
Diordan bir parfüm hediye gelmişti istemedim hata mı yaptım 😂
Aldığım şeye göre değiişir
Çok doğru bak
Sen beni hep tasdikliyorsun ha ;)
Cevabını doğru bulduğum için olabilir mi, bir düşün
Ahah olabilir yani cevaplarımı beğeniyorsun anlamında dedim akıllım
400 tl ye hadron accesss point siparişi verdik adamlar wifi-repeater markalı dandik access point göndermişler. neyse biz denedik ama 2 diş felan çekti yani interneti çok yavaş çekti
Tabiki mağaza buda sorumu.
Giyim kuşam oldu mu mağaza
Mağaza alışverişi daha güzel oluyor
Magaza
+1 💓
onlie işim yok da mağaza mağaza mı gezicem ölüm gibi
Online yapıyorum daha çok
Ben mağaza kadiniyim
Sadece kıyafet mağaza geri kalan online
online yahuu mağza filan yoruyor
Mağaza bence
Bence de magaza