Vazelinin kullanım alanı oldukça geniş :) Kirpiklerin dolgun, gür ve uzun olması kadınların bakışlarını daha çekici hale getiriyor. Kirpikler için vazelin uygulamasını tercih edip memnun kalan birçok kişi var. Vazelin kirpikleri besleyerek uzama sağlıyor. Bu yüzden vazelin kirpik uzatır mı sorusunun cevabı evettir.
Kirpiklere vazelin nasıl uygulanır?
Kendi kendinize uygulayabileceğiniz gibi, başkasından da yardım alabilirsiniz. Gözlerimiz hassas bölge olduğu için oldukça dikkatli olmalısınız. Kulak çöpünü vazelin üzerinde biraz gezdirin, sonrasında gözlerinizi kapatarak göz kapağınızın üzerinden kirpik diplerinize uygulayın. Fazla sürmemeye dikkat edin, haftada birkaç defa yapabilirsiniz.
Kirpiklere vazelin sürmek faydalı mı?
Vazelini kirpiklerinize çok fazla miktarda uygulamazsanız, kirpiklerinizi yumuşatır ve beslenmesini sağlar. Beslenen kirpikler daha hızlı uzayacak, daha gür çıkacaktır. Sadece uygulama aşamasında dikkatli olmanız gerekiyor. Kirpiğe vazelin sürmek için kulak çöpü kullanabilirsiniz.
Vazelin kirpik uzatır mı yorumları neler?
Kullanılan kozmetik ürünler, yanlış makyaj çıkarma uygulamaları kirpiklerin dökülmesine, yıpranmasına sebep olmaktadır. Vazelin kirpikleri besler ve nemlendirir. Bu sayede kirpikler daha hızlı uzayacaktır. Vazelin kullanarak kirpiklerin uzama zamanını hızlandırabilirsiniz. Kirpikleri için vazelin kullananlar da uzama hızlarının kat kat arttığını ifade ediyor. Vazelin kullanıp memnun kalmayan neredeyse yok :)
Vazelin kirpikleri kaç günde uzatır sorusunun cevabını biraz da kirpik yapınız belirliyor. Fakat uzaması normalinden daha hızlı gerçekleşecektir. Doğal kirpik uzatma yöntemleri için buraya da göz atabilirsiniz:Doğal kirpik uzatma yöntemi biliyor musunuz ve denediniz mi?
Uzun kirpiklerinizin olmasını istiyor ve kirpiklerinizin sürekli dökülmesinden şikayet ediyorsanız doğal çözümlerle kirpiklerinizin uzamasını ve dökülmemesini sağlayabilirsiniz.
Uzun Kirpikler İçin Doğal Çözüm:
1 su bardağı su
1 çay kaşığı hint yağı
12 gr kakao yağı
1 bardak suyu kaynatın 1 çay kaşığı hint yağı ve kakaoyu ekleyip karıştırın. Sıcak su dolu başka bir kaba bu karışımın olduğu kabı oturtupkrem kıvamına gelinceye kadar ısıtın. Karışım soğuduktan sonra 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmadan kirpiklerinize sürün. Kirpik köklerinden uca doğru uygulayın.
Dökülen Kirpiklere Karşı Bitkisel Yağ Maskesi:
Yarım çay kaşığı hint yağı
Yarım çay kaşığı argan yağı
Yarım çay kaşığı zeytinyağı
Yarım çay kaşığı tatlı badem yağı
Bütün yağları bir kasede karıştırıp pamuklu kulak temizleyicisiyle bu yağa batırıp kirpiklerinize uygulayın. Gözünüze temas etmemesine dikkat edin.
Alt ve üst kirpiklerime bir kulak çubuğu yardımıyla gece yatmadan önce vazelin suruyorum daha 2 hafta kadar olmadan sonuç aldım yeni kirpikler cıkmaya basladı ufak ufak. Kirpikleri besledigi kesin gurlestiriyor ve uzatıyor bence cok etkili bir yontem gayette kolay herkese tavsiye ederim
@Hsnsnr ikiside değil. Orijinal olacak vazelin ve inanın kirpikleri sobada yanan arkadaşım vardı 2 hafta demeden uzun kirpiklere yeniden kavuştu, a101 de 10 Tlye orijinal vazelin var.
ilk defa duydum ben kirpiklerimin ucundan makasla kesiyorum senede 2 kere falan ama azıcık hani incelmiş yeri oluyor ya onları çok hızlı uzuyor tabi bu arada kulak çöpüyle badem yağı sürüyorum . hem simsiyah oluyor hem daha dolğun
Evet böyle birşey var aşırı bir etkisi olmasada kirpiklerin uzamasını sağlıyor. ve kirpikleri besliyor ben yapıyorum ve kirpikleri dolgun gösteriyor kulak pamuğuyla kirpik diplerine uygulandığında baya etkili sonuç veriyor.
Kirpik sıklaştırmak icin BUĞDAY YAGI Kirpik uzatmak icin BADEM YAGi Söylediklerimin ikiside %100 çözüm. Ama badem yagini cok kullanma cok uzarsa kirilma ihtimali oluyo
Kirpiklere vazelin sürmek yan etkisiz doğal bir yöntemdir. Tek başına belki vazelin etkili olmayabilir eğer sağlıksız besleniyor gerekli vitamin ve mineralleri almıyorsanız vazelinin size yapacağı bir şey yok. Vazelin en azından o kimyasal kozmetik ürünleri gibi değil doğal ve yan etkisiz gözlere zararı dokunmadığını bilmeniz yeterli. Aynı zamanda vazelini belli bir saat aralığında da sürmeniz gerekmiyor vazelin etkisini yitirince yeniden sürebilme gibi lüksünüz var. Kirpik gibi saç ve kaş bakımında da etkilidir vazelin. Örneğin saçlarınızın uçları cansız ve kırılıyorsa vazelin sürebilirsiniz. Yine kaşlarınız seyrek ve istediğiniz gibi değilse vazelin onun da bakımını sağlıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Vazelin, içerik açısından hiç de iyi bir ürün değil. Sanıldığı gibi bir besleyiciliği de yoktur. Fosil yakıtlardan türetilir ve kanserojen içerikli olabilir. Bu riski göze almaya değmez. Vazelin yerine sağlıklı birçok alternatif var. Onları denemeni tavsiye ederim.
Vazelin yerine shea yağı, kakao yağı ya da mango yağı kullanmanı tavsiye ederim. Bunlar çok iyi nemlendirme etkisine sahiptir. Tatlı badem yağı da kirpiklere faydalıdır.
Yıl 2020 ama hiç yeni bir yorum görmedim gelilim esas konuya daha yeni kulanmaya başladım bu gün ve yorumları okuduğumda şunu fark ettim ya tam işe yaramış ya da hiç yaramamış içimden bir ses yarıcak diyo ama zaman göstericek ben işe yaramayanlar içjnde buraya farklı yöntemler bırakiyim badem yağı her gün akşam yatmadan sürdüğünde aşırı fayda ediyo mutlaka deneyin ama ben o yağ hissini sevmediğim için bir süre sonra kullanmayı bıraktım ama şunu diye bilirim ki ünlü firmaların kirpik bakım ürünlerinden daha çok işe yarıyor.
merhaba bende sizin gibi merak ettim ama videosunu buldum ve kadıınn kirpikleri gerçekten uzamış izlemenizi tavsiye ederm bende bir kez kullandm devam ettiricm bakalm ne kadar uzuyıcak :) youtubeye :How to Grow Long,Thick, Healthy Lashes bunu yazarsanız video gelir en üstdeki :)
Etkisi var, lisedeyken bir arkadaşıma sormustum kirpiklerine ne kullaniyorsun guzel gorunuo diye o da vazelin dedi. şaşırdım. bende ole kirpikler rimelliyken bile yoktu;) onunki rimelsiz bile çok güzel duruyordu. bende hint yağı kullanıyorum çok etkili ama bir turlu tam suresinde kullanamadim hep yarım bıraktım ona rağmen canlılar ve eskiye nazaran daha uzunlar sürekli kullansam nasıl uzar;) dusunemiyorum.
Ben kullandım Kirpiklerim çok uzadı evet ama sonrasında o uzun kirpiklerin hepsi dökülmeye başladı kısalar kaldı hiçbir faydası olmadı doğal olarak ve seyrekleşti kirpiklerim bu durumda beni üzdü açıkcası belkide herkeste aynı etkiyi yapmıyor üstelik gerçek vazelin kullandım bide benim gözlerimi iltihaplandırdı maalesef
Normalde kirpiklerim uzun zaten ama köşeleri çok kıvrık değil dik dik duruyor bazen rimel sürünce. Vazelin kullandıktan sonra gigi hadid gibi kirpiklerim oldu shdhbs
Şöyle beyaz petrol var ve gözlere zarar verdiği söyleniyor ama ben kötü bir etkisini görmedim insanları kötüye götürmek istemem asla fazla kullanma hafta da 3 defadan fazla kullanma uyumadan önce sür ilk işin uyanınca yıkamak olsun dikkatli kullanırsan herangi bir sorun olmaz
ben yapıyom kaşlarım baya kalın (bilen bilir eskiler tanır beni)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kirpiklerimi kestim uzaması için uzadi da :D kesmek derken öyle cok degil ha belli belirsiz. Hissedilmiyor uzuyor ama bir süre sonra alt kirpiklerimoz ellikle cok uzadı
Uzadı uzadı ama yapacaksan da çok kesme ben bir ara çok kestim rimel sürünce bir kısmı dümdüz kalmıştı :D arkadaşım sigara içerken kirpigini yaktı. Yanlışlıkla tabi onunki de uzadı demek ki neymis kesile her tüy uzar :D
vazelının ıcerıgınde kımyasal maddeler var sakın bence surme goze temas olursa ılerde sorun cıkar oyle olsa ıdı herkes vazelın surerdı kırpık ıcın baska bır şey kullanmazdı
Kim demis vazelinle kirpik uzatılmaz diye ben gecen yıl yaklasık 1 ay kullandım. Gelen giden takma kirpik mi diyor bence vazelin daha iyi ben boş maskaramın icine katmıştım. Ve hala ilk gunku gibi kirpiklerim cok guzel vazelinin sadcee kirpikte etkisi yok sacta ve kaslarda da etkisi var
En İyi Cevaplar