Doğal kirpik uzatma yöntemi biliyor musunuz? Ve denediniz mi?
Cevabın nedir?
+1 yılben kipriklerime herhangi bir kiprik uzatma yöntemi denemedim ama okula giderken erken uyanınca göz altlarım şişiyordu biraz ve bazen sulu buz kalıpları bazen papatya sulu buz kalıpları falan kullanıyordum ve alt kipriklerimede değdiği için alt kipriklerimi epey uzatıyordu soğuk hüçreleri canlandırdığı için uzatır papatyalı olursa besler ben arada bir fazla uzayınca makasla uçlarından kesiyordum hatta o deree etkili ayrıca mascara kullanabilirsin mor mascara lacivert mascara gözlerine ve kipriklerine derinlik güzellik kazandırır yeşil mascara kiprikleri kısa gösterir ama akşamları uyumadan önce makyajını mutlaka temizlemelisin kipriklerine ve cildine zarar verir fazla kalırsa ve yatmadan yaklaşık 10 dk önce kipriklerine kiprik bakım yağı sürmelisin onların özel fırçası oluyor ve böyleve gözlerine kaçırmadan sürersin gözlere kaçırmak bir süre buğulu görmene neden olur ve zarar verir çünkü hadi size bol uzun kiprikli günler :)
83 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler canım:)
- +1 yıl
rica ederim :)
- +1 yıl
Kıptık ne ya kirpik.
En İyi Cevaplar
Ben sana diyim bana dua edeceksin. Ben ilk kirpiklerimi kirpik makasiyla kiviriyorum sonrada hint yagi süruyorum. Yatmadan once her aksam yap. 3 hafta sonra eTkisini goreceksin. Dogal uzun ve kivrik kirpigin oluyo. hint uagi ve badem yagini karistirma onuda denedim gecen sene olmadi. badem yaginida tek denedim ama en iyisi ilk dedigim. hadi kolay gelsin:D
22 Yorumla
Soran+1 yıl. d ay çok teşekkürler denicm bunu ben. d
- +1 yıl
Soran kişü deneyip bir sonuç aldın mı bide hangisini denedin
bir rivayete göre çeke çeke uzuyorlarmış.
62 Yorumla
Soran+1 yıl. d rivayet işte
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
4Cevap
+1 yılher gece badm yagı sür uyu sabah yıka bu şekilde uzattım ben denenmiş ve güzel sonuç alınmıştır halende her gece aralıksız uygularım hemen uzamasnı bekleme 3 hafta snra felan ıyıce kendını blli edıyo ben kullanalı 1 ay oldu gözle görülür bir uzama var herkes dıyo nası uzattın sende dene :)
40 Yorumlabir krem var 10 günün sonunda uzatıyor diye duymuştum kullandım uzadı ama uçları sarı gibi hiç belli olmuyor badem yağınıda duymuştum hint yağı ile karıstırılıp pamuk yardımıyla diplerden uçlara doğru sürmen gerek ya da boş bir rimel şişesine katıp fırca yardımıylada yapabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm teşekkürler:)
+1 yılbiliyorum aktardan badem yağı ve hint yağı aldım ikisi 10 tl etti snra bitane boş sisede bir tatlı kaşığı badem bir ttlı kaşığıda hint yağını karıştırdım hergece onu kökten uca doğru surdum 1hafta falan kullandım gözle görülür fark oldu fakat internette 2 hafta yazıyodu :))
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. dd
+1 yılher gece yatmadan vazelin sur nemlendirici etkisi yapıyor elinle azıcık al kirpik diplerine sur iyice uclarına falanda sonra masaj yap yani parmaklarınla yavas yavas dokun kan akısını kızlandırıyor yıkamadan yatıp uyuyabilirsin bir ara yapıyodum 3-4 gun yaptım sonrasında yapmayı unuttum 2 hafta falan yapıp gozlemliycektim guya ama yinede azda olsa ise yaramıstı bari belli degildi tabi kullanmayı bırakmamak lazım
01 Yorumla- 9 ay
Gül kokulu simmer isimli bir vazelin sürdüm bir şey olur mu ya
badem yağı hint yağı iyi geliyo ama çok bişey bekleme bide gözüne falan kaçıyo pek iyi bir yöntem değil yani bide çay sür kirpik diplerine
21 Yorumla- +1 yıl
Cay napıyor
doğal demişsin ama L'action diye bir markanın kirpik uzatıcı/gürleştirici bir şeyi var gratislerde satılıyor. bir dene istersen 1 haftadır kullanıyorum etkili 18 lira
bitince de kutusunun içine badem yağı doldurucam02 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki çook teşekkürler 😊
- +1 yıl
O zamanlar yıl 2015 şimdi 18 TL ye simit bile alınmaz ya
+1 yılŞeffaf bir rimel al onu boşalt güzelce yıka ve içine badem yağı koy. Her gün düzenli olarak badem yağını kirpiklerine rimel sürer gibi sür. Ama gözüne değdirmemeye dikkat et çünkü bulanık falan görüyorusun kısa süreli.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler. d
+1 yılBen eczane den 100ml badem yaği almiştim üc hafta önce ve aldiğim günden beri her gece uyumadan önce eski bir rimel fircasiyla (temizlenmis firca) kipriklerime ve kaşlarima sürüyorum ve üc haftada faydasini gösterdi kipriklerim hem coğaldi hemde daha uzadı kaşlarimda gürleşti ☺
00 YorumlaHee akşam uyumadan badem yağı sürerek uyursan 3 ayda çok uzadklarni görürsün
Çünkü kendilerini 3 ayda bir yeniliyor lar bizzat kendim denedim aksatmamak önemli aynı zamanda kullandığın rimel in içine de mutlaka biraz damla t00 Yorumlateyzemin kirpikleri dökülmüştü sarımsapı ortadan ikiye kesip diplerine aklına gekdikçe sürmüştü (dikaktli sürmek gerek gözün içine değmemeli) 4 ay sonra kırpıkleri yeniden çıkıp aşırı uzun oldu.
01 Yorumla
Soran+1 yılSarımsak biraz zor olur ya
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../a17672-goz-bakimina-dair
Bu konuyla alakalı bir şeyler karaladım az önce. Göz at istersen :)00 Yorumla
+1 yılBenim kendimin kullandığı bir yöntemden bahsedim ; öncelikle gül suy limon maden suyu ile temizle yüzünü gözünü. Sonrasında ise küçük bir cam şişenin içerisine. Alovere jeli biraz balık yağı biraz vazelin biraz da kemik iliği yağı hint yağı badem yağı e vitamini yağı koy. Biraz da zeytin yağı. Fındık yağı sarımsak yağı az miktar da, hepsi bu kadar 😊🙏 ama var ya. Mükemmel bir etki bu serum. kesin dene üşenme.!
01 Yorumla
+1 yılKesinlikle hint yagi cok iyi bu konuda bn denemistim uzatmisti amabirakmistim sonra kesinlikle tavsiye ederim duzenli kullanumda etkli sonuclar alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılGeceleri uyumadan önce hint ve badem yağını karıştırıp kirpiklerine sür yaklaşık üç hafta sonra farkı göreceksin :)
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılBadem yağı canım geceleri makyajını temızledıkten sonra yuzunu yıka ve kulak çubuğu yardımı ıle gozlerıne kacırmadan badem yagı sur her gece uygula bunu farkı göreceksın :)
00 Yorumla eski bir rimel kutusunu iyice ama iyice temizleyip içine baden yağı koymak ama hiç rimel topağı kalmayacak
10 Yorumla
+1 yılBadem yagi. Bitmis rimelin varsa fircasini temizleyip badem yagini rimel gibi kirpiklerine surebikirsin. Denedim onayladim :)
00 Yorumla
+1 yılKirpik için serumlar var bir de badem yağı uygulayabilirsin. Esmersen taşırma, tüylenme yapıyor bazen
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler:)
+1 yılPamugu badem yagina batur sur adiri derecede uzuyo fark hemen belli oluyo
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm teşekkürler canım:)
+1 yılZeytinyagini pamukla sur bn denedim uzatyr wala hemde 2 günde
50 Yorumla
+1 yılKucukken makasla kesmişim ve şu an cleopatra gibi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyo ya. d ahhah. d
- +1 yıl
Ndnnnnjdbbdjdmmd
+1 yılBadem yağı-hint yağı --vazelin :) kullanıyorum işe yarıyo :)) uzun vadede tabi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar mesela süresi
+1 yılBadem yagini kullanmadigin bir rimel fircasiyla kirpiklerine uygulayabilirsin ise yariyor. Ayrica bunun icin sac ve kirpik uzatici serumlar satiliyor. Eczanelerden bulabilirsin.
10 YorumlaKirpik cikarmak istiyorsun o zaman bugday yagi. uzatmak istiyorsun badem yagi kesinlikle etkili. ben kullandim ve memnunum bugday yagindan.
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm teşekkürler. d
Benim kirpiklerim çok uzundur Esra bilgiç demişsin onunki kadar hatta dahada uzun ama aileden gelen bir şey. Bir ara döküldü badem yağı sürdüm işe yaradı denemelisin
00 YorumlaBitmis rimelini yika badem yagi koy. Geceleri sur yat sonra gel bana tesekkur et (:
21 Yorumla- +1 yıl
Gozune kacmiomu
Hint ve badem yagini karıştırıp gözüne gelmeyecek şekilde gece uyumadan önce kirpiklerine sur arkadaşım denemişti cokta güzel uzadı
23 Yorumla- +1 yıl
ne kadar sürer peki
Argan yagi ile uzar ben denedim ve cok yardimi oldu
00 Yorumla
+1 yılAttara gittim bir karışım aldım uyguluyorum, git sor bir attara
00 Yorumla
+1 yılBir serum vardı ama dogal dedigin icin badem yagı ise yarıyor
00 Yorumla
+1 yılLumigan goz damlasini arastir. Internette cok güzel yorumlar var.
01 Yorumla- +1 yıl
Lumigan, göz tansiyonu hastalari için veriliyor..
Karaciğer için riskli bir damla sürekli kullanimda karacigerinizi.. maalesef.
Ama kas ve kirpik cikarip uzatmada basarili. Ayrica bu etki aslinda ilacin yan etkisi olarak belirtilirken biz hedef olarak onu aliyoruz:)
En guzeli sarımsakyagi hint yağı ve TATLIbademyagidir...:)
+1 yılBadem yağı kullan, uzuyor.
Ama bırakırsan dökülüp eski halini alıyor.02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kullanmalıyım
- +1 yıl
kulak çubuğunu badem yağına batır ve sür, her gece.
3 Hafta sonra fark edeceksin
Hint yağı ile badem yağını karıştırıp sürünce kesinlikle çok hızlı ve gür büyüyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. d denedin mi
badem yağı ya da argan iyi geliyor-muş ama denemedim zaten uzun kirpiklerim :)
10 Yorumla
+1 yılHint ve badem yağını karıştırıp her akşam sürüyorum ben
01 Yorumla
Soran+1 yılİşe yarıyor mu. d
+1 yılBiten rimelimin içine badem yağı koydum geceleri sürüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşe yarıyo mu
+1 yılacı badem yağı gözleri çok yakar dikkat etmelisin ve kulak çöpüyle sürmelisin sürersen eğer
10 YorumlaZeytinyağı vazelin badem yağı ya da arkadaşım kesiyormuş uzun çok hoş gözüküyor
00 Yorumla
+1 yılBadem yagi tek başına pek biseye yaramiyo bende cok denedim a olmadidi
00 Yorumlabence hiç uğraşma sadece rimeli sürerken diplerden yukarıya kıvırarak sür bir sure sonra çok güzel şekil alıyor
00 YorumlaTatli badem ve argan yagini karistirip surebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. d
Bizde genegercek yagi var. Turkce adi ne tam bilmirem. O hem uzadir hem hecm verir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm. d badem yağı olabilir
+1 yılİlerde ipek kirpik duşunuyrm. saçtan sonra bide onnla ığrasmm
00 YorumlaHer aksam ytmdan badem yagi suruyom hm uzatiyor hm gür ypiyor
00 YorumlaBadem ve hint yağı karışımı kullanabilirsin 15 gün düzenli olarak kullanırsan farkı görebilirsin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Denemedimde inanasım gelmiyorr bilmiyorum sen denedin mi
00 Yorumla
+1 yılBadem Yağı kullan canım ben faydasını görüyorum :))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen tatlı badem yağı ve zeytinyağını karışımını kullanıyorum 2 hafta oldu kullanalı şimdiden uzamaya başladı 😇
22 Yorumla- +1 yıl
Gozune kacmiomu yakmiomu nasil suruon
- +1 yıl
@sjskdgjshdj ordamısınz
+1 yılTabi ki badem yağı. Her gece yatmadan kirpik diplerine ve kirpiğe sürüldüğünde kısa zamanda fark yaratıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler:))
ben kestim bir kere biraz zor uzuyor ama daha gür ve daha uzun çıkıyor :)
cesaret ister biraz00 Yorumla
+1 yılMaskara fırçasını iyice temizledikten sonra badem yağını onunla birlikte sür faydasını göreceksin.
04 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisin hiç duymamıştım
- +1 yıl
Evet :) @askperest26
- +1 yıl
Teşekkürler ;)
- +1 yıl
Rica ederim :) @askperest26
+1 yılbirbirilerine yapışabiliyorlar. Su ile aşağıya doğru mascara gibi hareket ettir.
Kolay gelsiiin :301 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. d
+1 yılbitmek üzere olan bir rimelinin içine birkaç damla badem yağı birkaç damla da zeytinyağı koy. 1 aya bu iş tamamdır :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKirpiklerim gozumun icine giriyor kirpiklerimin dokulmesi icin ne yaomaliyim
01 Yorumla
Soran+1 yılKes. d
+1 yılAllaha şükür benim upuzun kirpiklerim var o kadar uzunki kesiyorum ara sıra :D ĞAWŞSÖZLİQŞZĞSLAĞZÖZŞ
00 Yorumla
+1 yılGerçekten badem yağı en iyisi diyeblırm işe yarıyor ama düzenli kullan :*
00 Yorumla
+1 yılDenedim cay ve turk kahvesini deneyebilirsiniz
00 YorumlaKaş ve kirpik yağları var deneyebilirsin :)
00 YorumlaEeose kirpik serumu kullan :)
00 Yorumla
+1 yılKakao yağı ve hint yağı kürü
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?