arkadaşlar elime paslı galiba emin olamıyorum ama bı dikiş iğnesi batti fazla derine gitmedi iki damla kan aktı sonra durdu sonra. Su an da hafif hafif agriyo ve çizik gibi iz oluştu bastırınca acıyor sizce tetanoz olmali mıyım
ben yine de gidicem galiba ya genel yorumlar çok kötü o yüzden aslında önceleri de çok kez oldu ama genelde takmadım gerçi taksam bile aşı olalı çok geçmemiş o zamanlarda ama bu kez 10 yıllık sürecin son kısmında olunca bi tereddüt ettim
bu arada konudan bağımsız ne kadar maaş alıyorsunuz ya uzman maaşları baya var diyorlar duyumlar doğru mu eşe dosta diyeyim ona gore basvursun işsiz cevremdekiler komple
abooo naptın be tetanozdan ölmesem de bu bilgi beni öldürür atanamayan öğretmenim ben yeni mezun atanirsam bile max 3 alırım ki onun için kopek gibi ders çalışıyorum sanırım uğruna yaşayacağım pek de bi hayat yokmuş 😂
O zaman terziler hep aşı olurlardı ayrıca paslı mikrop içeren veya herhangi bilinmeyen bir maddenin değmesi sonucu o metal olan şeyler için tetanoz aşını yaparlar sıradan bir iğne için gerek yok
anladım mantıklı aslında ama iğne paslı gibiydi zaten niye onu kullanmaya devam ettiysem başta aklıma gelmişti aklıma gelen başıma geldi şu an da bunu düşünüyorum ve uyuyamiyorum 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tetanoz aşısı yaptır benim bir arkadaşım ince tel girdi parmağına aynı senin gibi birşey olmaz dedi Tetanozdan gitti
cidden mi ya şu an hiç uyuyamicam galiba 😂
Şaka be kızım bişey olmaz korkma
valla hiç komik değil on saat ölür müyüm diye düşünüyorum ben kdkdkdkdkd
Ama sen yinede yarın sabah git aşı vurdur ne olur ne olmaz
öyle düşünüyorum
😊😊😊
Git bir göster ne olur ne olmaz
galiba öyle yapicam pervasiz bi insanlen pinpirikli birine dönüştüm ya😂
Ol bence her ihtimale karşı djdjd
ne zaman battı?
bugün öğlen ama o saatlerde bi sıkıntı yoktu
yarın sabahtan git acile tetanoz ol
tamam sağolun olayım bari ya küçücük bisey ama kafamı kurcaliyo
ol ve rahatla sabahtan git ama öğlene kalma
öğleden sonraya kalır gibi ama faydası olmaz mı ki
kalmasın abi sabah 7 de git acile
Gerek yok
aşı olalı 9 yıl oluyo neredeyse korona aşısı olmaya az kaldi diye aşı olup olmama konusunda kararsızım yoksa olurum aslında o yüzden soruyorum
Bnce cok derine girmemis
kararsızım 😂ama sağolun görüşünüz için
Sağlık bilgim olduğu için söyledim
ben yine de gidicem galiba ya genel yorumlar çok kötü o yüzden aslında önceleri de çok kez oldu ama genelde takmadım gerçi taksam bile aşı olalı çok geçmemiş o zamanlarda ama bu kez 10 yıllık sürecin son kısmında olunca bi tereddüt ettim
Tabiki içiniz rahat edecekse gidin
galiba öyle edicek anca ben fazla abartıyor olsam bile beş yıllık tetanoz aşısı vurulmuşum olurum en azından sonrakilerde için rahat olur 😄
Aynen orası öyle sağlık bilgimde uzman çavusum ondan var
nasıl yani
Askeri personelim ve sağlık eğitimi ordan aldm
anladım o yüzden biliyorsunuz
Evet yanlış bilgi değil yani
bu arada konudan bağımsız ne kadar maaş alıyorsunuz ya uzman maaşları baya var diyorlar duyumlar doğru mu eşe dosta diyeyim ona gore basvursun işsiz cevremdekiler komple
Ben ankardaym doguda degil 6 bucuk 7 arasi
İstersen dm Yaz sohbet edlm
abooo naptın be tetanozdan ölmesem de bu bilgi beni öldürür atanamayan öğretmenim ben yeni mezun atanirsam bile max 3 alırım ki onun için kopek gibi ders çalışıyorum sanırım uğruna yaşayacağım pek de bi hayat yokmuş 😂
neyse allah kazancını artırsın 😂
Allah herkese cok versin ailemden ayrı yasiyom mecbur ev kirasi yemek elektrik su araba giderim derken yarisi kalmıyor
Dm bekliyom 😊
Orası öyle hayat pahalı baya maalesef ki. Neyse sağolun görüşleriniz için.
Yazarsan sohbet edelm saygılı bir şekilde
Gereklidir
Hayır
nasıl eminsiniz bu kadar merakımdan soruyorum yanlış anlamayın ☺️
O zaman terziler hep aşı olurlardı ayrıca paslı mikrop içeren veya herhangi bilinmeyen bir maddenin değmesi sonucu o metal olan şeyler için tetanoz aşını yaparlar sıradan bir iğne için gerek yok
anladım mantıklı aslında ama iğne paslı gibiydi zaten niye onu kullanmaya devam ettiysem başta aklıma gelmişti aklıma gelen başıma geldi şu an da bunu düşünüyorum ve uyuyamiyorum 😂