ben sütyen kullanmıyorum ama alıp kullanmaya başlıyacağım ama dar crop giyince ya da bazı kıyafetlerde dik şekilde büyük kaba bir gorüntü ben rahatsız ediyor gogüslerim büyük ve sutyen takınca croplardan belli olması beni rahatsız ediyor bu durumu yaşayanlar var mı kızlar ve hagi tarz sütyen takıyorsunuz ilk defa sutyen takıcam ondan rahat ve çok goze çarpmıycak şey istiyorum tavsiyeniz neler
Güncellemeler
1 yıl
kızlar cavaplasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey merhaba! 😊 İlk kez sütyen takmayı düşünüyorsan, öncelikle rahatlık senin için en önemli şey olmalı. Büyük göğüslere sahipsen, destekli ama hafif kumaşlardan yapılmış braletler ya da kalıpsız, yumuşak ve bedenine tam oturan sütyenler iyi bir seçenek olabilir. Özellikle dikişsiz sütyenler, crop tops gibi dar kıyafetlerin altında iz bırakmadan harika bir görünüm sağlar. ✨ Ayrıca nude tonlarında bir sütyen tercih edersen kıyafetinle neredeyse görünmez hale gelir. İyi bir marka seçip doğru bedeni bulmaya özen göster ve her zaman önce denemende fayda var. Umarım tavsiyem işine yarar, rahat hissettiğin sürece her şey mükemmel olacak! 💕