Anlamıyorum ya neden bir insan sırf tesettürlü diye Sümeyye şakası yapılır aşırı saçma bu espriyi yapanın kendisine saygısı yoktur net siz ne düşünüyorsunuz sadece savunmak istedim adınızın Sümeyye olduğunu düşünün ne kadar kötü hissedersiniz
Buarada ne Sümeyyeyim nede kapalıyım öylesine yazdım
Buarada ne Sümeyyeyim nede kapalıyım öylesine yazdım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
2000 lerden sonra doğan bu Z kuşağı çok tehlikeli, kezbanı sümeyyesi şakiri hep bunların uydurmasıyla meşhur oldu. Yapıcak bir şey yok takmamaya çalış
Sana bir şey diyeyim bende 2000 sonrası doğumluyum ve bu çağdan gerçekten nefret ettim ayrımcılık diye binlerce şey paylaşırlar buraya gelince Kezban soyle böyle
Medya özellikle sosyal medyanın etkisi bunlar, dış görünüşe göre kategorize ediliyor herkes
Rümeysa, hayrunisa vb. bunlar hep cecelist ismidir ama.
Cecelist nedir tam olarak aciklarmisin
Mustafa ceceli hayranı kızlar.
Çok garip
beyin yoksunu aptal veletlerin eğlencesi aşırı zavallılar haklısın
Hayrünnisa (sonuna Nur ekleniyor tercihe göre )
var bide
Bazı zamanlar karşılaştığım bir husustur. Kendileri Gazozcu Nuri’lerden farkları yok.🙃
Mesala nasıl tiplerimi huylarımi neyi hoşuna gitmedi
Konuşma üslupları, kelime dağarcıkları neredeyse 0 olmaları.
Arkadaşımin adı Sümeyye ve konuşma üslubu vs geliştirebilen bir şey adla hiçbir bağlantı kuramiyorum ayrıca arkadaşım 100den fazla kitap bitirmiş çokça munazara tarzı şeylere katıldı yani kısacası Sümeyye ismiyle ne alakası var senin peki konuşma üslubun nasıl düşüncen mesela ne kadar ayrımcı bir düşüncen var o senin hemcinsin adı alev Esra hülya olsaydı ne diyecektin acaba çok merak ediyorum birde sen instagramda ayrımcıliga karsiyim diye story atan kız değilmisin hani şu siyahı beyaz ayrımcılığı için ayağa kalkan kız noldu simdi
Bende başörtülüyüm ve Sümeyye diyen insanlara karşı bunu konuştum.
Siz ise o insanlara söylediğimi zannettiniz. Cümlelerimi tekrar okumanızı tavsiye ederim. Bu hususla bende karşılaştım demek ne demek? Bana da söylendi anlamında.
Virgülüne önemi işte (: neyse lafım size geçerli olmasın o zaman tüm boyle dusunenlere
Keşke daha dikkatli okusaydınız...
Kusura bakmayın burda herkes kötü yorum yapınca gözüm görmedi direk döktüm içimi özur dilerim
Evet farkındayım, onlara gazozcu Nuri dedim zaten.🙃
Böyle bişe işte
Bunu gerçekten komikmi buluyorsun ciddimisin insanları anlamakta güçlük çekiyorum
Hak veriyorum, bazıları her şeyi alaya alıyor çok yazık
Aynen mesela anlamını araştırdım cokda güzel İslamın ilk kadın sehidinin ismi sumeyyeymis
mizah yapilacak yanlari cok oldugu icin insanlarda bunu kullaniyor
Öyle bir espri mi varmış yeni duydum
Sümeyyelere sahip cikalim
Sümeyye de sümeyye xd
Cahil çomar yapar bunu
Katılıyorum çok yazık özellikle şu gen z dedikleri yapıyor bunu bende gen z ye kısmen giriyorum ama asla onlardan değilim şükürler olsun
Boşver takarsan sende oylesindir
Aydın geçinen aptallardan.
Bu sümeyyeler bir harika dostum
Agavsv bunuda beklemiyordum
Sümeyyeler candır gerisi heijan
Hakediyorlar
Neden aciklarmisin fikrini merak ediyorum
Cecelist
Boşver.