Dalgalı saç tam bir işkence, şekil almıyor, her gün sabah kalkınca şekli bozuluyor vb. Saçımı düzleştirmemin yolları nelerdir?Saçlarımın uçları kıvrılıyor, düzleştirmenin yolları?
Öncelikle merhaba. Senin sorunu görünce hemen geldim çünkü aynı sorun bende de var. Sen erkek olduğun için senin saç tipin, benim saç tipime göre daha farklı. Erkeklerin saç telleri daha kalın ve şekil alması biraz daha zordur. Ne kadar saç ürünü kullanılırsa kullanılsın, saç şekillendikten sonra yine eski halini alır. Saçların doğuştan dalgalı değil, aslında kıvırcık. Çünkü saçların uzayınca hangi şekli alıyorsa, kök saçın o tipe aittir. Kıvırcık saçlı olduğun için daha çok şu saç tipi için kullanılan ürünleri kullanmalısın. Sana önereceğim birkaç yöntem sayesinde bu sorundan kurtulabilirsin.
Dalgalı saç modeline nasıl şekil verilebilir?
Erkeklerin saçlarına şekil verme işlemleri genellikle daha kısa sürer. Saç tipleri genellikle kalın olduğu için pek şekil vermeye de yanaşmazlar. Fakat, bazı erkekler saçlarına şekil vermeyi kendilerine görev edinmişlerdir. Dalgalı saçlı erkekler saçlarına şekil verince dakikalar içerisinde tekrar eski haline geri döner. Bunun sebebi kullanılan şampuan ve diğer ürünlerdir. Kullanılan şampuan mutlaka saç tipine uygun olmalı ki, daha sonrasından şekil vermek kolay olsun. Bir sonraki adıma geçmeden, mutlaka bir önceki adım sağlam olmalı. Şampuandan sonra saçlarını zeytinyağlı kalıp sabun ile yıkamanı tavsiye ederim. Zeytinyağlı sabun saçları sertleştirir ve şekillendirdikten sonra tekrar eski haline gelmesini önlemiş olur. Duştan sonra saç kurutma makinesiyle saçları kurutmak yerine, havlu ile kurutmalısın. Saç kurutma makinesi saçları elektriklendirdiği için saçlarına şekil vermen zor olacaktır. Saç şekillendirici ürünün varsa, saç tipine uygun olup olmadığını mutlaka bilmelisin. Saç düzleştiricileyle saçlarını düzleştirsen bile yeni eski halini alacaktır çünkü saç tipine uygun değildir. Dalgalı saçın için bu işlemleri yaptığın zaman saçlarının artık şekil aldığını fark edeceksin. Sana son ama en güçlü yöntemi daha söylemedim, ama yukarıda verdiğim yönteme gerek kalmadan bile saçlarını bozulmadan şekillendirebilirsin. Hadi hemen güçlü yöntemime bakalım. :)
Her saç tipine hitap eden ve saçları kusursuz şekilde düzleştiren Dyson Corrale ile tanış!
En yeni teknoloji olan Dyson Corrale, birçok kişinin gönlünde taht kurdu. Her saç tipine hitap eden Dyson Corrale'yi sadece kadınlar değil, erkekler de kullanıyor. Erkeklere kullanması o kadar kolay geliyor ki, adeta telefon taşır gibi yanında taşıyanlar bile var! Daha yeni piyasaya çıkması üzerine herkes hayran kaldı ve kullananlar da çok memnun olduklarını söylüyorlar. Benim daha kullanma fırsatım olmadı ama en kısa sürede saçlarımın güvenliği ve sağlığı için Dyson Corrale'yi tercih edeceğim. Sana özelliklerinden bahsetmek istiyorum;
Dyson Corrale'nin saç düzleştirme serüvenini çok pratik hale getirecek bir özelliği bulunuyor: İster kablolu, ister kablosuz kullanım! Duyunca bayıldığım özelliklerinden bir tanesidir.
Dyson Corrale 70 dakikada tamamen şarj oluyor ve şarj olduktan sonra 30 dakika boyunca kullanılabiliyor. Bu süre de mükemmel, kusursuz düzlük için yeterli oluyor.
Esnek plakaları sayesinde saçları bir arada tutuyor ve her tele eşit miktarda yakınlaşıyor. Böylelikle tek geçişte bile mükemmel performans sağlamış oluyor.
Dyson Corrale manyetik bir ürün olduğu için uçuş moduna alarak yolculuğa çıkabilirsin. Özel çantası ile birlikte gittiğin her yere beraberinde götürebilirsin.
Üzerinde bulunan tuş takımları son derece sade ve işlevli. Isı arttırma, azaltma düğmesi ve açma kapama düğmesi bulunuyor. Saç konusunda hiç bilgisi olmayan bir insan bile çok kolay bir şekilde kullanabilir ve memnun kalabilir.
Dyson Corrale'nin birkaç özelliğinden bahsettim, o kadar çok araştırmama rağmen her baktığımda farklı bir özelliği çıkıyor. Her yönden oldukça olumlu ve kullanışlı olan Dyson Corrale'yi tereddütsüzce kullanabilirsin. Dalgalı saçların için kullandığın zaman saçların kısa zamanda bozulmayacak ve uzun süre dayanacaktır. Saçlarını emanet edebileceğin bir saç düzleştirici olduğu için için rahat olsun!
Aynı sorun bendede var kardeşim 2 yıldır 3 numara yapıyorum saçları uzamasına fırsat vermiyorum. Çözümü çoookk uzun çünkü hergün föneleyecende zamanla alışacak
En İyi Cevaplar