Moda & Stil Şık, özgür, cesur… Sence bu kadın kim? (Sayfa 2) IPEKYOL Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2521 Şık, özgür, cesur… Sence bu kadın kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 46 kişi beğendi
Yusuf05686 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl İlk gördüğümde aşık olduğum kız ama olur mu bilmiyorum 0 0 Yorumla
zevkerkeği06 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Bir kadında bulabileceğim her şey var şok özgür cesur ama ilgilendirmez beni 0 0 Yorumla
BoraGökdoğan Takip Et Xper 1 Yaş: 46 1 yıl Güzel ve zarif jadın. Kim acaba? Bu arada İpekyol markasını severim 0 0 Yorumla
1903006 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 1 yıl İpekyol kalitesini her zaman olduğu gibi tarzı ve şıklığı ihtişamı ile devam ettirmekte 0 0 Yorumla
dialra_258 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl ipekyol kadını bu sene ekonomik özgürlüğümü elime alarak inşallah ben olacağım 0 0 Yorumla
yesildeyn Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Bence bu kadın hem cesur Hem egzotik hem modern hem de tam bir zariflik abidesi 0 0 Yorumla
Taner193 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 1 yıl çok aşırı pahalı olmasa harika bir marka süper bir marka. sık sık hediye alırım buradan 0 0 Yorumla
meraklıkuss3 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Burcu özberk bence kadında her şey var güzellik denince 0 0 Yorumla
erisvalinx Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Hem egzotik hem modern hem de tam bir zariflik abidesi 0 0 Yorumla
Nymphslord Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Kadın dediğin dişi olmalı. Şık ve güzel giyinmeli. Bakımlı olmalı 0 0 Yorumla
Smeiha Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Şıklık önemli tabi bir kadın ne kadar şık o kadar özgüvenli o kadar özgür görünür bence 0 0 Yorumla
Gülsuyumx Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Şık ve güzel. Seviyorum bazı markaları duruşları var gerçekten 0 0 Yorumla
Hazarmhmmd Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Hem şık hemde özgür bence bunun cesaretle ilgisi yok ya 0 0 Yorumla
Masal63636633 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Her kadın böyle olsa minnetariz desene ben çok beğendi harika 0 0 Yorumla
ilsclk Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl ipekyol devrim niteliğinde kombinler gözalıcı renkler 0 0 Yorumla
iskender_bey Takip Et Xper 5 Yaş: 95 1 yıl Kim bu kadın kim 👸🏻Güzel günler göreceğiz güneşli günler 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl tabi ki ben buda soru mu hayatım hdjsjdj 1 1 Yorumla banyoterligi02 1 yıl Keşke gerçek olsa 😂😂😂 Yorumla
jasssminnee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ben olabilirim güzel olur 1 1 Yorumla sınırsızlibidooo12 1 yıl Şık özgür cesur kıyafetler var mı Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Senden bahsediyor @portakallijole 😊 1 2 Yorumla portakallıjöle 1 yıl teşekkür ederim 🌸🙂 Yorumla IAmarPresterAen 1 yıl Rica ederim ne demek 🙃🌹 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 498 cevap paylaştı. Hepsi. Moduma göre değişir. 0 0 Yorumla
Elsalvadorr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 73% 1 yıl Güzel ve bakımlı biri projede yer almış 0 0 Yorumla
FurkanWinch Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 85% 1 yıl güzel marka güvenle alışveriş yapabilirsiniz 0 0 Yorumla
cgrfsvşcısı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% 1 yıl Hayat dolu maceraperest özgür ruhlu bir ikon 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% 1 yıl Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Hepsi var kadında bence de 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Tarz ve güzel diyelim kim olduğunu bilmiyorum 0 0 Yorumla
Alphn3301 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Çok şık çok guzel bence harika tasarimlar 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Belki hayalimdeki ? Asıl duruşu ve bakışı muazzam 0 0 Yorumla
Kuklaakuk Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% 1 yıl Iı şey bide asaleti de eklersek Aybüke Bolat 0 0 Yorumla
Pentesctasy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Bu kadın profili sanki beni anlatıyor sjsjsj 0 0 Yorumla
Fanatic_FanqirL Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% 1 yıl İpekyol pantolonum var. Bu kadın ben miyim? 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
İlk gördüğümde aşık olduğum kız ama olur mu bilmiyorum
İpekyol modasının tasarımlarını çok seviyorum
Bir kadında bulabileceğim her şey var şok özgür cesur ama ilgilendirmez beni
Güzel şık ve iyi görünüşlü birine benziyor 😁
Güzel ve zarif jadın. Kim acaba? Bu arada İpekyol markasını severim
İpekyol kalitesini her zaman olduğu gibi tarzı ve şıklığı ihtişamı ile devam ettirmekte
ipekyol kadını bu sene ekonomik özgürlüğümü elime alarak inşallah ben olacağım
Bence bu kadın hem cesur
Hem egzotik hem modern hem de tam bir zariflik abidesi
çok aşırı pahalı olmasa harika bir marka süper bir marka. sık sık hediye alırım buradan
Burcu özberk bence kadında her şey var güzellik denince
Hem egzotik hem modern hem de tam bir zariflik abidesi
Kadın dediğin dişi olmalı. Şık ve güzel giyinmeli. Bakımlı olmalı
Şıklık önemli tabi bir kadın ne kadar şık o kadar özgüvenli o kadar özgür görünür bence
Şık ve güzel. Seviyorum bazı markaları duruşları var gerçekten
Hem şık hemde özgür bence bunun cesaretle ilgisi yok ya
Her kadın böyle olsa minnetariz desene ben çok beğendi harika
ipekyol devrim niteliğinde kombinler gözalıcı renkler
Kim bu kadın kim 👸🏻
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
tabi ki ben buda soru mu hayatım hdjsjdj
Keşke gerçek olsa 😂😂😂
İşte bu kadın o kadın wondirfiillll
Ben tabiki ve bütün kadınlar
Ben olabilirim güzel olur
Şık özgür cesur kıyafetler var mı