Siyah, Açık yeşil, kapalı yeşil, açık bordo kapalı bordo, yeşil alt üst takımlar mevcut, tek üst olarak da siyah beyaz desenli var. Hangi kombin iyi olur? Siyah alt bordo üst veya tam tersi yapıyorum. Geçen kapalı yeşil üst ve mavi alt giydim o da fena değildi. Sizin hastanelerde gördüğünüz ve olmuş dediğiniz kombinler nasıl kombinler olur genelde?
Hmm, harika bir kombin sorusu gelmiş! 😎 İşte küçük önerilerim:
Siyah alt ve bordo üst kombinasyonu bence epey klas duruyor. Siyahın her renkle uyumu kesinlikle bu kombinde kendini belli ediyor. Ama biraz daha taze bir hava istiyorsan, açık yeşil bir üstle siyah veya kapalı bordo altı birleştir, sonuç şahane olur! 🍃✨
Bir diğer favorim de beyaz desenli üst ve siyah alt kombinasyonu. Stil sahibi ama sade bir duruş yakalıyorsun. Mavi altın altına yeşil tonları da hoş durmuş gibi. Sana taze ve enerjik bir hava katıyordur.
Sonuç olarak, siyah parçaların jokerin olsun, üstlere biraz renk ve desenle hareket katmaya devam. Senin zaten tarzın yerinde belli ki! 👌✨
Şu hayatı scrubs kombini yapacak kadar sevmek... Ben ikisini de aynı giyiyordum
0
9 Yorumla
Soran
1 yıl
İkisi aynı sıkıcı oluyor. Ayrıca scrubs Kombini yapacak kadar sevmek değil, netice de giyilecek haftada beş ayda 20 gün giyiyoruz. Hayatı sevsek de sevmesek de giymek zorundayız ve madem giyiyoruz bari iyi giyinelim 😀
Ben erkeklere siyahı yakıştırıyorum. Yakışmayan birini görmedim jxjdkf aynı renklerden sıkıldıysan belki düz scrubs yerine lastikli cepli scrubslardan da giyebilirsin değişiklik olur
Gördüm şimdi. Bende biraz açığı var hatta bir hafta önce aldım. Ama daha paçaları yaptırmadım biraz uzun olduğu için salaş görünüyor, giysem mi bilemedim 😀
Olsun, önemli olan duruş. Mesela ben Bi ara çok güzel bir scrubs aldım, hastane terzisine verdim acile geçtim, baktım azılı düşmanım hemşire aynısını almış giymiş, dhdhdhdjd görev yerim değişinceye kadar giymedim, ondan gördüm onun üstünde görüp beğendim de öyle aldığımı düşünüp egosunu tatmin etmesi diye fhfhfjf
Bambaşka sektör derken, çok mu zıt. Biz serum takarken sen de gizliden serumları çıkartıp hastaları tahtalı köye mi gönderiyorsun dhfjfj ya da dur tahmin edeyim öğretmensin
Aha şu an en ihtiyacım olan meslek. Danışma ücreti istemeyeceksen derdime çare ol avukat, ev sahibi önce tahliye taahhütnamesi ile icraya verdi, itiraz ettim kira sözleşmesinden önce imzalandı, geçersiz dedim, ondan sonra da arabuluculuk davası açmış fhfhfj
Anlaşma çok zor. Kadın her türlü çıkacaksın diyor, 100 bin de versen çıkacaksın konu paradan çıktı diyor dhfjfj yani arabulucuya ya çıksın ya çıksın diyecek. Ben de taşınma, yeni evin depozitosu, ilk kirası artı benim kadına verdiğim depozito ve içeride olan kiramı karşılasın çıkarım diyeceğim. Bu haraç sayılmaz dimi, para talep etmem?
Toplantı yüz yüze mi olacak? Yoksa arabulucu bizle ayrı ayrı mı konuşacak? Ben mesai saatlerinde izin alamam hafta içi görüşemem, kadının suratını da görmek istemiyorum, hoş kadının avukatı da var, avukatı ile muhatap da olmak istemiyorum
Affedersin ama essek gibi verecekler dhfjfj yoksa çıkmam. Davaya verir dava 7-8 ay sonraya ancak gelir Ankara gibi bir yerde, ilk duruşmaya da rapor çakar sağlık sorunlarından dolayı gitmem, Bi sonraki duruşma 7-8 ay sonraya ertelenir o zamana kadar da tayinim çıkar, istemese de evi boşaltırım djfjjf
Siz de soru soruyorsnuz dhdhd geçen bir Savcı kaynanasını getirdi, beş saat sordu üşenmedik cevap verdik dhfjfj numaramı istedi mesai saatleri dışında bile adam ayrı, hakime karısı ayrı arayıp arayıp soru soruyorlardi dhfjfj hoş onlardan da yardım istedim ne olur hafızlar bizim iş dedim, yargıtay tahliye taatnamesine sonradan tarih yazılsa bile kabul ediyor taahhütnameleri, her türlü kazanırlar ama uzar, 2 yıldan erken çıkaramaz dedi
Ahahahahaha e sen almışsın cevabını işte ayrıca onlar sana bir sürü soru sorduysa banane be ben mi sordum sanki ajajaja dur o zaman bende sorucam uzmanlığın ne
Sen sormadın ama neticede senin meslektaşların sormuş oradan bir hatır payı çıkar, e eşinle de ben meslektaşız (Dr değilse) oradan da bir hatır derken bu etti mi sana iki hatır. İki hatrın kırk soruluk hakkı vardır 😀
L'oreal yüz serumu çok iyi. Akşam duş sonrası yüzüne kullan ve uyu, iki haftada bebek gibi cilt mümkün. Ayrıca günlük kullanımda da çok iyi. Biraz yüzüne sür sonra güneş kremini de üstüne sürebilirsin, hem gün içinde parlak ve purussuz bir cilde sahip olursun hem de bir süre kullandığında cildinde baya bir iyileşme olur
Benim önereceğim nemlendirici kremler her yerde bulunmaz İnternet üzerinden belki alabilirsin ama fiyatları yüksek. Hem serum hem tüm cilt bakım hem de göz altı bakim falan istersen ve bütçeyi 15-20 bin bandında tutarsan estee lauder öneririm, zaten alırsan sana 1 yil yeter ki 1 yıl için ve bebek gibi bakımlı olmak için 20 k çok değil bence 😀 şuraya bir link bırakayim m.esteelauder.com.tr/.../en-cok-satanlar
Sevgi neydi fjfjf emekti hahaha.. Ama bence kullanırsan hem çok bakımlı görünür bakımlı hissedersin hem çok güzel ve çok daha özgüvenli hissedersin, verdiği özgüven ile nice hakim ve savcılara duruşmalarda soğuk duş aldıracak kadar mahkeme salonlarına hakim olursun 😀
Olur mu insan kendini çok iyi hissederse işini de çok iyi yapar, evden çıkarken aynaya bakıp aman yarabbim bu güzelliği yaratmak Nerden aklına geldi tişikkirler diyip öyle çıkarsan tüm gün o enerciiiii seninle olur, işine de yansır eşine de yansır. Ne demiş freud insan 25'ine kadar işini de eşini de eline almış olmalı. Ben de diyorum ki 25 inden sonra insan eşini de işini de eline almamış ise bile mutlaka estee lauder ürünlerini makyaj odasına almalı dhfhfb
Bu dediklerine göre es la almamam lazım çünkü 25den önce hepsi vardı bende ama yinede istiyorum çünkü tek rakibim benim her gün daha iyi olmak ister insan 😁
O da işin bir kısmı ama ruhsal beslenme salt iyi görünmek veya iyi hissetmekle olur mu onu bilmiyorum. Sevmek, en az sevdiği kadar sevilmek bunun farkında olmak ruhu en iyi ciltten daha çok besler bence diyip biraz dramatize edeyim durumu 😀
Mutlu bir evligin varsa zaten ruh bir şekilde o evlilikten beslenir, arada evlilige ufak dokunuşlar yapıp rutini bozup heyecan katan şeyler ile evlilik de bir şekilde beslenir. Hepsi bir bütün ve kendini kendisine akan ufak ufak nehirlerden besleyen büyük bir göl misali bir hal alırsa, ufak ufak şeyler evliliği, evlilik de ruhu besler bence
Hahaha yok her açıdan iyi, birinci derece aile dışında sülale bile evlenip ayrıldığımı bilmiyor. Kaçmak gibi bir aptallık yaptık, ailesinin gazını almak için de dandik bir nikah kiymistik dhdhf
Bazen yanlış giden şeyleri doğru zamanda anlayıp saptamak da önemli. Ama genelde mutsuz evliliklerin sırrı çocukluk aşklarının belli bir süre sonra alışkanlığa dönüşmesi ve yillar sonraki realiteye uygun olmasa bile alışkanlığın verdiği mecburiyet hissi ile evliliğe dönüşmesi olayı.
Valla kaçarken pek sevmiyordum, sadece o an bir çılgılik yaptım ve kaçtik djdjf sonrasında helalim olm bu senin dedim baya sevdim değer verdim (flört ve sevgililikte çok takmazdım) bu da onu kaldıramadı, hor görülmeye alışmış, dostoyevskinin köpek hikayesi misali gibi düşünebiliriz fbfnfnf
Hahaha derinlikten değil seni mutsuz eden bir evlilik varsa muhtemelen uzun bir çocukluk aşkı sonrası verilen yanlış karardır diye düşündüm fjfjf ben de hemşireyim ama ben bir avukatla evlenmem mesela. Avukat sevgilim de oldu doktor sevgilim de oldu kafalar yeri geldi çok da uydu, hiç sorun değil boşuna takıyorsun arada bir statü farkı yok deseler de ben realist bir insan olarak evlenmedim çünkü ileride problem olacağını biliyordum fhfjfb sen evlilikten çok memnun değilsen muhtemelen bu ilişki sen henüz avukat olmadan önce başlamıştır fjfjf çünkü avukat olduktan sonra realiteye göz önünde bulundup bir hemşire ile evlenmenin kesinlikle yanlış olduğunu bilirdin djfjfjf oha mr kardiyo ve dahiliyenin yanında ilişki uzmanlığım da varmış dhfjfjf
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, harika bir kombin sorusu gelmiş! 😎 İşte küçük önerilerim:
Siyah alt ve bordo üst kombinasyonu bence epey klas duruyor. Siyahın her renkle uyumu kesinlikle bu kombinde kendini belli ediyor. Ama biraz daha taze bir hava istiyorsan, açık yeşil bir üstle siyah veya kapalı bordo altı birleştir, sonuç şahane olur! 🍃✨
Bir diğer favorim de beyaz desenli üst ve siyah alt kombinasyonu. Stil sahibi ama sade bir duruş yakalıyorsun. Mavi altın altına yeşil tonları da hoş durmuş gibi. Sana taze ve enerjik bir hava katıyordur.
Sonuç olarak, siyah parçaların jokerin olsun, üstlere biraz renk ve desenle hareket katmaya devam. Senin zaten tarzın yerinde belli ki! 👌✨