erkekler sadece Sarışınları mı beğenir yoksa eserleri beğenen var mı? merak ettim çünkü hep burdakiler sarışın seviyor
Cevabın nedir?
+1 yılben bir kız olarak bir açıklama yapmak istemiyorum sarışınlar güzel değil tv de görüyolar ya da turistler güzellikleri yok sadece orusbu oldukları için dikkat çekiyor bizim bazı türk kızlarımız da kıskanıyor sarı yapıyorlar öcü gibi duruyor üstü siyah aşağa kaydıkca sarı no no olmaz ya kendiniz olun kızlar beğenmiyorlarsa bir yabancıyla evlensinler 1 hafta sürer ztn evlilik çünkü yabancı kızlar sadık değil
69 Yorumla
Soran+1 yılGüzel ✌👍
- +1 yıl
öyle ama
- +1 yıl
kumralım esmer değilim renk körüsün galiba
- +1 yıl
kapak resimde öyle çıkmış olabilir effekten ama esmer değilim orusbu cocugu seni
Soran+1 yılyeter çocuk gibi kavga hem esmer hem kumral güzel ayrı ayrı
- +1 yıl
orusbu cocugu anlamıyor bende onu beni anlycgi dilde konuşuyorum
- 1 yıl
Aslında sarışın kız daha dişil enerjileri bize yüksek geliyor daha kadınsı geliyorlar siz nasıl ki esmer erkekleri daha erkeksi görüyorsanız biz erkeklerde sarışın kızları daha kadınsı görüyoruz zıt görüş bu
En İyi Cevaplar
Esmerler guzeldir veya sarisin ve renkli gozluler guzeldir diye bir dusunce yayilmis durumda bu yuzden sirf teni koyu diye ya da sarisin ve renkli gozlu olanlar kendini guzel zannediyo renkler onemli degil yuz guzelse esmer veya sarisin fark etmez gayet siradan renklerde bir insan da guzel olabilir.
10 Yorumla
+1 yılKumral mavi göz candır <3
25.media.tumblr.com/.../...klftaD1qay54xo1_500.gif 24.media.tumblr.com/.../...agW1Of1txghqqo1_500.gif 25.media.tumblr.com/.../...rzEICq1t1kryzo1_250.gif20 Yorumla
+1 yılesmer takıntım başıma neişler açtı biliyomusun?
532 Yorumla
Soran+1 yılAnlat ya :)
- +1 yıl
pirinçe giderken bulgurdan oldum tokat yedim protesto yedim. şimdi acil çıkmam lazım sonra kısadan anlatırım 1-2 tane :)
Soran+1 yılok beklerim ama :)
- +1 yıl
gerçekten bilmek istermisin :)
Soran+1 yılEvet :) gerçekten anlat ya
- +1 yıl
yazdım ama gelmiyo bitürlü uzunmu geldi anlamadım :)
Soran+1 yılYa bu kadar bekliyorum onu bunu bilmem yazın meraktan öldüm kısa yazın
Soran+1 yılHepsini bir yoruma değil bölün
- +1 yıl
üniv okurken bir hatun vardı feci güzeldi söz dinlemiyodu 2 ay ayrı kaldık. bu arada ben başka biriyle takıldım çok oyaladı beni bıkmıştım. önceki türlü numaralarla barışmayı beceremeyince son kozunu oynadı (esmer takıntımı) biliyodu siyak tonları bakımlı bele yakın saçlarını boyattı simsiyah fönü falan kandırdı beni bikaçgün sonra yine tartışma. oyalayanda duydu olanları ondanda olduk pirince giderken bulgurdan olduk :)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılBu kadar mı başka yık mu?
- +1 yıl
olmazmı.2011 yılında bir sevgilim vardı miyon sarışın kumral arası ama seviyodum keratayı :)) esmer siyah saçlı bir kankası vardı çok güzeldi onu bahane ederek hayatım bak arkadaşının saçları çok güzel sanada yakışır gel boyat değiştir ten renginde müsait dedim ne dediysem yapmadı ara ara bikaçkez bunun kavgası oldu :) zaten başka mevzulardan sıkıntılarımız vardı bu değişim mevzusuda tuz biber oldu. bir kavga sen git arkadaşımla beraber ol ozaman dedi falan pişman iş büyüdü oda gitti yuvadan. bundanda olduk :))
Soran+1 yılhhhhhh yani esmerler sizin zaaf noktanız oluyor :)
- +1 yıl
aynen öyle ya bilmiyom nasıl kurtulacam bu takıntımdan :(( acayip çekici geliyo bana simsiyah düz uzun saçlı hatunlar. ama ne ilginçtir ki hep sarışın ya da kumrallara kaptırıyom gönlümü. ama son zamanlar sıfıra sıfır elde var sıfır oda ayrı bir mesele. işler feci kesat kaldık evde. kısmetim kapandı walla :))
Soran+1 yılHiç merak etmeyin ya hal olur erkek evde kalmaz ki :)
- +1 yıl
kalırmı kalmazmı bilmem ama sen bilgisayar önünde yatıyosun galiba. nezaman yazsam sana çabuk cevap veriyosun süpersin walla manyetik alan gibisin :)
Soran+1 yılhehe yok telefondan giriyorum hatta şu an yatakta yorgan altindayım. Hızlı cevap vermek güzeldir ya :)
- +1 yıl
kirlenmek güzeldir değilmiydi o :) ? ya ben telefondan beceremiyom bu siteyi kullanmayı pc gibi rahat olmuyo cins cins yerlere giriyo cihaz sinir oluyom. arada yorgan altından kafanıda çıkarıp nefes almayı unutma tamammı. bende bişeyler yiyim acıktım biraz. döncem sana :)
Soran+1 yılgrip olduğum için zaten nefes alamıyorum adam gibi :( afiyet olsun bu saatte kilo alırsınız
- +1 yıl
geçmiş olsun!!! bende sürekli hasta oluyorum geçiyo gibi oluyo ama geçmiyo toparlanamadım bende bitürlü. dikkat et kendine. kilo konusunda haklısın yememek lazım ama ben ayda sadece bir kez gece yemeğine izin veriyorum kendime oda bugüne rasladı. formda kalmaya çalışıyoruz :)
Soran+1 yılah bu hastalık bir türlü bitmedi . Teşekkürler. sizede geçmiş olsun .
- +1 yıl
teşekkür ederim gizli hanımefendi çok naziksiniz :)) bide benim kronik faranjitim var 6 yıldır çekiyorum. hastalıkları hep o tetikliyo. lanet olsun bıktım bir geçse :((
Soran+1 yılBende de sinüzit var :( Allah yardımcımız olsun
- +1 yıl
amin inşalla. ablamda sinüzit vardı yıllarca çekti zavallım. halada çekiyo sanırım. uzakta olduğu için sormak aklıma gelmiyo.. bazen gerçekten yaşlandım diyorum artık. vücudumda aynı anda çeşitli bölgeler fire vermeye başladı biri geçiyo biri başlıyo..!
Soran+1 yılyaşlanma başladın :)
- +1 yıl
malesef lanet olsun :) bu satten sonra hiç bir işe yaramam. çöpe atarlar beni yakında :)
Soran+1 yılÖyle malesef :)
- +1 yıl
teşekkür ederim gizli hanım çok güzel moral veriyosun. :)
Soran+1 yılrica ederim morel vermek bizim işimiz :)
- +1 yıl
woww mesleğin güzelmiş bayan moral süpersin tuttum seni :)
Soran+1 yılTeşekkürler :))
- +1 yıl
bişey değil ne demek :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
143Cevap
Esmerler inanılmaz güzel oluyor Latin kızları gibi duruyorlar bence. Sarı saçı sevmiyorum doğal durmuyor beyaz tenli olsun yeter bence. s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...3e5fb10409.jpg
31 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀
Tek kelimeyle esmerler candır benceee kadnda da erkekte de
51 Yorumla
Soran+1 yılbencede +1
Böyle sorular günde 30 kere soruluyor. Sarışın olsan ne olur, esmer olsan ne olur? Senin biriyle ilişki yaşayabilme kapasiten nasıl olsa 1.
Karşındaki seni seviyorsa esmer sarışın fark etmez. Çok beğenilmek istiyorsan, alıcının çok olmasını istiyorsan zekanı ön plana çıkar. Olmadı Cruella Deville gibi gezebilirsin. Bu da bir seçenek ;)41 Yorumla
Soran+1 yılYok kalsın ya
- Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıldeğişiyor her sarışın güzel olmadığı gibi her esmer de güzel değil
ama kumrallar öyle mi hepsi guzel:Pp14 Yorumla
Soran+1 yılhhhhhhh yaa
- +1 yıl
:)))))))))))
Soran+1 yıl:* 😘
- +1 yıl
^.^
yaa bunun esmeri sarışını yok birşey güzelse güzeldir herşeyde de bir güzellik vardır her insanda her hayvanda her bitkide...
60 Yorumla
+1 yılGüzelliğin ten ve saç rengiyle alakası yok. Örneğin ben sarışınları güzel bulurum ama güzelliğini inkar edemeyeceğim esmerler de var. Önemli olan yüz hatları.
31 Yorumla- +1 yıl
benim ruh ikizim
Esmerler için ne türküler yazıldı siz bilmiyormusunuz...
https://www.youtube.com/watch?v=54cOymtJhZw111 Yorumla
Soran+1 yıllove you man :)
Soran+1 yılthanks :)
Soran+1 yılI don't know maybe because I like this language :) is that a problem ?
Soran+1 yılI think my Turkish language is not very well :/ 😞
Tabiki güzel esmerler hatta sarışın dan daha güzel bence
314 Yorumla
Soran+1 yıltanımıyorum :/
Soran+1 yılbaktım google da gerçekten güzel esmer birde özlem yılmaz var çok beğen
Soran+1 yılEvet zevkli adam :)
Soran+1 yılBen biraz özleme benzetirler :/ 😞 ama bence Hayır
Soran+1 yıleyvallah :)
Soran+1 yılGüle güle :)
+1 yılEsmer candır gerisi heyecandır NOKTA
eig mi isterim23 Yorumla
Soran+1 yılolur :) acaba kalpten söyledi?
- +1 yıl
Tabiki kalpten. Sarışın şehvet uyandırır baika neye yarar bir sac rengi için. Ama esmer ölemi vücudu yeter be ben beyaz et istemem kırmızı et severm :D
Soran+1 yıl:D :D
sarışın bir anlık,
esmere bir omürlük baksan bıkmazsın :)22 Yorumla
+1 yılSarışının güzeli gerçekten güzel oluyor ama esmerin güzeli hem gerçekten güzel hemde deli gibi çekici oluyor. O alım, o tenin kendine haslığı.. Daha sayayım mı? :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:* 😘 Aşksın aşk
+1 yılsarışın için dünyayı yakarım esmer içinde sarışını bile yakarım ;) yeterli mi açıklama :)
37 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl :)
- +1 yıl
nasıl :)
Soran+1 yılaçıklama yeterli :) tam işte
- +1 yıl
sen esmermisin
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
iyisin iyi o zman :)
Soran+1 yıl:D 😂
- Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Güzel olmasalar bile bence gayet çekiciler mesela bir sarışın güzel olmadığında dikkat çekmez ama esmer her daim dikkat çeker çokta çirkin olmadığında son olarakta buğday tenlilerde çok dikkat çekmez çok güzel olmadığı sürece
00 Yorumlakim demiş herkes sarışın seviyor diye. Sarışının tarihlerden gelen bir cazibesi bir büyüsü var. Esmer&kumral candır can.
01 Yorumla
Soran+1 yılCansın can :)
+1 yılesmer altın para gibidir dünyanın her yerinde geçer tabi böyle hindistanlılar gibi değilsen kara kuru isen bence dogal seleksiyonu göreve çağır gerekeni yapsın
00 YorumlaAlkol ü fazla kaçırınca hepsi güzeldir neyse espiri bir yana her malın bir alıcısı olduğu gibi kadın ve erkeğin de bir beğendiği vardır benim favorim gözlüklü kısa saclı olanlar sac rengi fark etmez
00 Yorumlaya arkadaşım bırakın şu esmeri sarışını. yeri gelir esmer daha güzel görünür yeri gelir sarışın daha güzel olur yeri gelir kumralı daha güzel olur. Bırakın şu soruları :((
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır :/
Soran+1 yılYok ya
Soran+1 yılokuyoruz bea
Sarışınları sevemedim hiç.
Esmer olsun isterim hep.33 Yorumla
Soran+1 yılGüzel :)
bakısların önemli ya nasıl baktıgın karsı tarafa tek bu :)
03 Yorumla
Soran+1 yılo.0 böyle baksın :$
Soran+1 yıl:) :)
asalet esmerde, doğallık esmerde, aşk esmerde tarz esmerde, şehvet esmerde kısacası esmer hayatın ta kendisi. inş esmer bir hayat arkadaşım olur
017 Yorumla
Soran+1 yılInşallah :) sizi tanıyorum :)
Soran+1 yılkumral ve esmer karşımı bir kız hatırla
Soran+1 yılBence hatırlamadı
Soran+1 yılNe özel hayatı ya :D 😂
Soran+1 yılhe öyle ama beni hatırlamadınız bundan emin
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılsusmadım
Soran+1 yılŞaka mı bu
+1 yılzevk meselesidir bu esmer kızları seven erkeklerde mevcuttur
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılSarışınlar Türkiyede ilk bakışta fiziksel olarak dikkat çekiyor fakat yakışanı var yakışmayanı var.
Artık modern teknoloji sayesinde saçını boyatabilirsin.03 Yorumla
Soran+1 yılçakma sarışın çok itici
- +1 yıl
Sarışınlığın da tonları var. Her tipe uygun bir ton vardır.
Soran+1 yılEvet doğru :)
+1 yılprofilde esmer halimde var sarışın halimde var siz seçin :D
03 Yorumla
Soran+1 yılesmer harika görünüyor :) 👍👍
- +1 yıl
teşekkürler :D
Soran+1 yılrica ederim :)
güzel olanlar var, ama sonuçta içi önemli dişi değil ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle; )
+1 yılGerçekten o mertebeye erişmiş her kadın güzeldir sade esmer değil kişilik meselesi siz kızlar tiple esmerlikle çok uğraşıyorsunuz bizim önemsediğimiz gerçekten farklı şeyler yani ne biliyim her kız güzeldir yeterki kız olsun açıkçası
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel :)
Bende sarışın diyordum ama taki o esmerle karşılaşana kadar
13 Yorumla
Soran+1 yılhangi esmer
Esmerler tabiki güzel olur sendemi esmersin yoksa:)
028 Yorumla
Soran+1 yılgibi gibi birde bu kız hasta mı ne mi diye denesinler
Soran+1 yılÇok teşekkürler canısı :)
Soran+1 yılyo hiç bile gayet beyefendi konuşuyorsunuz :)
Soran+1 yılbuyur :)
Soran+1 yılAlmanya :)
Soran+1 yılTamam Güle güle :)
Soran+1 yılifşa olmak istemem :)
Soran+1 yılYok olmaz :)
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılolmaz burdan konuşun işte
Soran+1 yılGüle güle. Allah'a emanet olun
Ilk kız ark hariç bütün kız arkadaslarim esmerdir esmer başkadır yaa.. uzun boylu esmer zarif iyi salata yapan kadın vazgeçilmezDir.
01 Yorumla
Ben ne esmerim nede sarışın ama guzelim asd
Saclarim siyah ama tenim beyaz, hangi kategoriye giriyorum bilmiyorum asd06 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum asd
Soran+1 yılBende tenim açık esmer saçım kahverengi :/
Soran+1 yılÖyle canım <3 :*
Esmer mi hemde on numara beş yıldız bana göre :) sarışının adı esmerin tadı derler sarışın kızlar çok abartılıyo bana kalırsa esmer kız tam evlenilecek kız bence
010 Yorumla
Soran+1 yılAllah sizin gibi bir eş versin esmerlere :)
Soran+1 yılÖzlem Yılmaz dimi ona benzetirler beni biraz :) ama bence değil saçını sarıya boyatmadan daha güzeldi
Soran+1 yılÇok mutlu oldum :))
Soran+1 yılYoo öyle değil asexual olduğum için takmıyorum sadece öylesine merak ettim :)) hem ben esmerleri güzel görürüm ama burdakiler hep sarışın diyordu. Mutlu olduğum sadece kendim için beğenilme değil hani erkekler beğen diye değil
Soran+1 yılhee çok tatlı yemektir töbe yarabi :D
Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı. Esmer ten kirli görünüyor genelde. Beyaz ve lekesiz ten en asili.
04 Yorumla
Soran+1 yıl@metay Cansın can :)
+1 yılesmerim biçim biçim ölürüm esmer için alem bana düşmandır esmer sevdiğim için :D
08 Yorumla
Soran+1 yılyürü be kim tutar seni :)
- +1 yıl
nedendir bilmiyorum esmer kadınlar bana daha bir sıcak daha bir samimi geliyor :)
Soran+1 yılAllah böyle yaratmış :)
- +1 yıl
kesinlikle :) baş tacımsınız
Soran+1 yılsağolun varolan :)
- +1 yıl
siz de siz de sağolun varolun :D
+1 yılKişisine göre değişir ikisininde güzeli çirkini var.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Sarışınlara göre 1 - 0 önde başlıyorlar benim için.
11 Yorumla
+1 yılsarışın daha çok hitap eder göze dkkat çekiyor yani ama esmerlerdende güzel olanlar var
09 Yorumla
Soranayak fatih misiniz ?
- +1 yıl
fatih ne mk :)
Soran+1 yılfetiş olucak klavye sorunu
- +1 yıl
evet severim
Soran+1 yıliğrenç ayak 😷
- +1 yıl
seninkini koyda görelim güzelini :)
Soran+1 yıloldu canım başka
- +1 yıl
o zaman laf atmayın :)
Genel olarak esmer. yüzü güzel olsun sarışında olur
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılsarışın olup çirkin olan olduğu gibi esmer olup güzel olan da var.. ayrıca güzellikte yetmez kendine özen gösterip güzel ve orijinal bir stil yaratmalı bir kız
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
Geneli guzel degil ama guzel olanlar da sarisinlari cebinden cikarir.
00 Yorumla
+1 yılŞu bir laf vardır ya esmerin tadı sarışının adı diye kesinlikle yalan beyaz ten ötesi yoktur :D
25 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
burdan birileride orjinal sarısını övsünler diye okuyorum bende :D
Soran+1 yıl@selvi123456 nah sana burası esmerlerin yeri :D
- +1 yıl
Orjinal sarışınların yeri başka kalbimizdeler <3 :D
Soran+1 yılgörüş sahibi sende az yalaka değilsin :D 😂
+1 yılSarışın için dünyayı yakarım , esmer içinde sarışını
01 Yorumla
+1 yılBen Sarışınları beğenmem çok bana samimi gelmiyor. ama yaratılanı severiz yaradandan ötürü.
10 Yorumlatuik arastirmasina 20 ile 30 yas arasi genclerin 100 de 65 i yalniz yasiyo okuyan genclerin kimsenin kimseyi sevmeme gibi luksu yok
03 Yorumla
Soran+1 yıl:/.
Soran+1 yılÖyle sadece soru sordum bu kadar abatmasak
Yok yahu Sarışının adı var sadece
12 Yorumla
Soran+1 yılCansın :D
+1 yılEsmerim bicim bicim ölürüm esmer icin :D
31 Yorumla
Soran+1 yıl:* 😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizdeki erkekler için farketmiyor. ''Nefes alsın yeter'' diyor hepsi
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle görünüyor :)
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılEsmer vardır arkanı dönersin, esmer vardır ölüp bitersin.
Sarışın vardır arkanı dönersin, sarışın vardır ölüp bitersin.10 YorumlaKuralım ama saclarim açık dore bakir yaptım bayaa yakisti kendimi seviyorum yaaa
01 Yorumla
Sorantamam canım
esmer hatuna bayılırım bide renkli gözlü tamam. kızıl da severim aa dur la sarışın da seviyorum ben :D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olursan ol yine gel :D
Ben esmerim esmer kizlari severm genelde cok tatli oluyorlar
10 YorumlaBen orjinal sarıyı sever esmere biterim.
Çakma şarışınlara hayırrr00 Yorumla
+1 yılgüzel olsun her türlü gider tabi ama esmer ve kıvırcık tercihimdir :)
00 Yorumlakadinlarimizin hepsi guzel ama sarisinlar dikkat cekiyor sanki
00 Yorumlaben esmere sarışına bakmam memesi kalçası iyimi ona bakarım 😃😃
02 Yorumla
Soran+1 yılbir git offf
+1 yılher esmer güzel diye bişi yok ayrıca sarışın candır
01 Yorumla
Soran+1 yılolur 😊
+1 yılEsmer kadınlar güzel da bazısı çok kıllı oluyor bende okadar kıl yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılBazen oluyor öyle ama Allah yaratmış ya
- +1 yıl
Yaradılışa laf ettiğim yok kuzu ama baksınlar kendilerine
Soran+1 yılTamam :)
Sözde esmer kızlar daha beğeniliyor güzelse tabi. Zaten Türkiyede esmer kızdan bol ne var ki :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl://
- Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde sarışın severim fakat bazen esmerde çekici geliyor:)
03 Yorumla
Soran+1 yılyapma ya :/
- +1 yıl
Esmerlerde güzel yani illa sarışın olacak diye bir şey yok:)
Soran+1 yılSevindim :)
+1 yılsarışının adı var esmerinde tadı var çilli bom:))))
03 Yorumla
Soran+1 yılBom bom (ne alaka anlamadım neyse )
- +1 yıl
sarkı sözu bu oda devamı yanı :)
Soran+1 yılaha ok :)
+1 yılkızıl saçlı beyaz tenli mavi gözlü kızın kenardan seyredip, heheh, keratalar diyeceği versus.
04 Yorumla
Soran+1 yılError
- +1 yıl
Kızıl gözüm seviyorum anlamında
Soran+1 yılBiliyorum ama yok burada :)
- +1 yıl
Kızıl itici oluyor bence
- Devamını Gör (134)
Devamını Gör(179)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı