Kendine göre güzelliği vardır elbet ama ben şahsen pek çekici olduklarını düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Çekici
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendine göre güzelliği vardır elbet ama ben şahsen pek çekici olduklarını düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kişiye ve insanın çevresindeki kızlara göre değişiyor, bizim burlarda genelde esmer kizlar var o yüzden beyaz tenliler bana çekici geliyor yakın bir arkadaşımda göçmen olduğu için onun çevresinde çok fazla açık tenli olduğu o da esmer kızları çekici bulduğunu söylemişti...
Aa az olan çekici geliyor yani..
Bence her zaman doğru değil bu ya..
Hee tabi 😅
Yo ben esmer değilim de bir tane esmer var yanaşmaya çalışıyor kocaman da bir göbeği var. Benimle yarışamaz zaten de yine de kıskandım 🤣
Guvenmesin göbeğe güvenilir mi ya 🤣
Sanmıyorum onun yoktur 😅
Ahah bence de ama onun yok bence onun tipi beyaz ten uzun düz saçlar ve İnce kızlar. Benim saçlarım dalgalı, saçlarımdan da memnunum. Düz saç sevmiyorum hatta. Onun da hoşuna giderse gider gitmezse gitmez.. o kadar yüzeysel bakmasın.. o da mesela dar pantolon giyiyor ama ben yüzeysel bakmadığım için takılmıyorum buna ben bu adamda ne buluyorum onu da bilmiyorum ya tanıdık bir güven hissi var sadece
Konuşamam ya boş ver sevgilisi varmış ☹️
Ne kaybetmesi bir şey kaybetmez o varmış işte sevgilisi 🤣
Ayrılır umarım arası kötüdür
1 yıldır sevgilisiymis ya 😂 yani benle tanışmadan önce. Ama tanıştığımızda çok elektrik almıştım ya öyle böyle değil 😅
Ben esmer mesmer değilim. Sevgilisi sarışın 🤣 ben kumralım. Bir tane de esmer var ona yürüyen 😂😂
Önümde o var tek başkasını tanımam 😅😅😅
Sevdiğimden daha azına niye razı olayım ki 😂
Şimdi buraya en güzel gidecek şey Atilla İlhanin 3 şahsın siiri... 😂
Sen onu güzelce bir oku 😉 bir kıtası benden gelsin sana "gözlerin gözlerime değince felâketim olurdu ağlardım beni sevmiyordun bilirdim bir sevdiğin vardı duyardım çöp gibi bir oğlan ipince hayırsızın biriydi fikrimce ne vakit karşımda görsem öldüreceğimden korkardım felâketim olurdu ağlardım"
O kadar doğru ki teşekkür ederim 😇 ama ben uzaklaşmak istedikçe yakınlaşıyor. Demek ki bedenen değil ama ruhen uzaklasmali..
Cevap
13Cevap
Kişiye göre değişir.. ben beyaz tenli olduğum için esmer kadınlar pek sevmez beyaz teni... bu yüzden bende beyaz teni çekici bulurum
Yeşil ve ya mavi gözlü, koyu saçlı kadınlar bi adım önde kabul edelim bunu djddj
Yeşil ya da mavi gözlü olup nasıl koyu renkli saçı olacak? Sarışın değil mi bu?
Yoo olur ki örneğin biran damla yılmaz amine gülşe broke shields ve çok var
Orjinal saç rengi değildir
esmer olan ve çok çekici bulunduğum kızlar var, kendim kumralım
insanları ten rengine göre ayırmayı sevmiyorum
Esmer kadın ve erkekler çok iyi ya ben çok güzel ve yakışıklı buluyorum.
Cinsel çekimi baya iyi bence esmerlerin sarışınların da duygusal çekimi aurası iyi
Yani esmer eğlencelik, sarışın evlenmelik mi
İnsanları öyle ayırmayı sevmem
Peki kumralın neyi iyi mesela?
Kumral da bazen çok güzel olabiliyor 😃
Bazen mi aşkolsun ya ben kumralım 🤣
Bazı kumrallar diyeyim o zaman bazen kelimesi tam oturmadı haklısın 😂
Evet ama yalnızca o etken değil
Bazıları çekici bazıları değil
Esmerler için canımı veririm.
Olanda var çekici olmayan da
kesinlikle çok daha çekici
Esmerlik bunun için tekbaşına bir kriter değil
Gayet de çekiciler, yakışana yakışıyor.
Kara kafaların hiçbir cinsiyeti çekici değil
Beni begenmeyen kimseyi begenmiyorum
tabe sarsından daha fazla bence
kesinlikle çok çekicidir
Hayır hiç güzel değiller kapkaralar
Her kadının mutlaka bir çekiciliği vardır
Beyaz ten candır
İyidir esmer
Evet benim için fazlasıyla çekicidir
Her esmer değil
Esmerleri kıskanıyorsun sanki sen
Hiç de neyini kiskanicam ya kadın dediğinin eli yüzü açık olur öyle ne kapkara hiç de çekici değil 😅
Sen nesin esmer değilsen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar