kısa ve açık giyilemez dimi beyler 🤣
Cevapim :No boyfriend no problem

Cevapim :No boyfriend no problem

Ederim şöyle diyorum eşim çok kalın giyiniyor 3-4 kat giyiniyor. Yeter diyorum bu kadar kalın giyme patlayacaksın. Yazın da yine aynı şekilde çok açık giymez herkes kısa kollu gezerken bizimki üzerine polar alır genelde. Dışarıdan değişik görünüyor o yüzden karışıyorum yoksa kıskançlıktan falan değil yani.
yani yazın bile üşüten tek kişi ben değilim.😅😅
ooo hazirana kadar kombi yakıyoruz :D
😅😅
Partnerime o rahatlığı verirdim spor salaş dahi giyinebilirdi Önemli olan kendini nasıl iyi hissettiği. O , öyle mutluysa bunu engellemek istemem. Çünkü engellersek olduğu gibi bize yansımaz, bizim istediğimiz biri gibi olur, bu da bence özgürlüğü, karakteri kısıtlamak, değiştirmek. İnsanları olduğu gibi kabul etmek gerekiyor. 😌
Kesinlikle müdahale ederim.
Etek giy diye yalvarırım. Alışverişe çıktığımızda bütün etekleri getirip önüne yığarım.
Zorla boyunu iki parmak daha kısalttırmışlığım dahi var.
Yakınımdaki AVM'de mağaza çalışanı olan kadınlar da gayet iyi bilirler huyumu.
Mümkün değil.
yani kısa ve acık giyilebilir...
Hahaha 🤣🤣
Hıçç 😂🤣🤣
Rica ederim ✌🏻
Selam Perikızı! 😎 Partnerinle giysi konularında anlaşmak tamamen karşılıklı saygıya bağlı bence. 😇 Ama bana sorarsan, kimse kimsenin stiline karışmamalı, herkes kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinmeli!
Bir de kıyafetler, insanın kişiliğini yansıtır; o yüzden partnerimin özgün tarzını ortaya koyması beni daha da etkilerdi diyebilirim. İyi bir ilişki kıskançlıktan ziyade güvenden beslenir. O yüzden kısa, uzun, bol ya da dar fark etmez; herkes istediği gibi özgür olmalı. 😉 ✨ Giyimde müdahale mi? No, thanks! 😎
Cevap
23Cevap
Giyim tarzi benim için acikcasi önemli dar Pantolon ve yirtik panto giyinmesini istemem hatta Tayt bile yani
Pembe kirmizi Tonları da yakistiramiyorum erkeklere bazilarina hic yakismiyor hadi bordo renk yine iyiyde siyahla yakisir kisiye göre
Bence de 😅
🥲😇
Hiç bir şekilde karışmam böyle bir hakkım yok kendini nasıl mutlu huzurlu hissediyorsa öyle giyinsin bir insanda nasıl tanıdiysan öyle seversin
kısa ve açık giyebilir yani 😂
yani giyinenbilir onun tercihi... katı değilim böyle erylrtee
Kadın olarak göz zevkime güzel gelen kıyafetler konusunda tavsiye verebilirim ancak😅
Bana yerine göre giyinmiyorsam karışabilir ama bu zamana kadar bununla hiç karşılaşmadım. Demek yerine göre giyinmişim hep😅😅
E heralde
Doğru ama 🤣🤣
Dediğimi
Niye
Yani... kısa ve açık giyilemez
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
No woman no cry ( troll amaçlıdır :D ) valla kıskanırım normal olarak herkes de kıskanır.
Oww 🤣😂
Ama bu no cry niye 😂
😅😅
Anladım yaa 😂 yanlış anlamadım yani
Bu yaşa gelip de nasıl giyineceğini ve davranacağını öğrenemeyen insana bundan sonra da bir şey öğretemem.
Net ederim. Öyle abuk subuk açık sacık gıyınemez. Ev ıcınde dört duvar arasında ne gıyerse gıysın ama dışarıda dıkkat edecek
Hayır banane onun giyiminden. Benim müdahale ettiğim nokta, giydiğini çıkarırken çorapları kanepenin arkasına atarsa müdahale ederim 😂😅.
Ben onu öyle buldu ve sevdi isem karışmam. Nasıl ise öyle devam eder.
Sevgilim sınırlarını biliyordur bilmeyenle zaten birlikte olmam
Niye müdahale edim ki canım magazdam alırım eve getiririm o istediğini giysin benim aldıklarimam
Evet bir yerden sonra tabiki uyarırım ama genelde karışmam
Ben sorun etmem giyebilir istedigini. Sonucta önemli olan güven
Yani göğüs dekoltesi gösteremez. Gösterse de zaten görünmez doğal bitki örtüsünden. Hele hele mini etek aklıma gelince delleniyorum.
Sadece deniz de aga 😅😅
😅😅 hiç kıskanç değilsin aga
Kıskancım aga
😂😂 anladım aga
Sende giyme aga
Giymiyorum aga 😂 ailem öldürür beni sonra 🤣
👏👏👏
😂😂
Cevabına katılıyorum… 💯 Dert yok kafa rahat…
🙂🙌🏻
Ben karışmam. Bana da müdahale edilmesini istemem asla
yakışanı giymezse ederim tabikide
Etmem pek
Etmem ne istiyorsa yapsin
Ederim ama partnerim olmadığı için sorun yok
aşırıya kaçtığını düşündüysem evet
Ben etmem. O da benim giyimime etmemeli
Bekar kal o zaman ömür boyu
Kalırım bir sıkınt var mı
Sen nasıl giyiniyorsun 😀
Niye