Tarzsa neden edeyim jfjd giyim zevki benim aşık olmam için önemli dar paça pantolon birine ya da saçma sapan renkleri giyen birine Allah büyük söyletmesin aşık olamam.
Ben gorduklerimi yaşadıklarımı unutmam rezil olduk olacağımız kadar son lafı iftirayı saklıyorum boşu boşuna geçen gunlerimi unutmam kaldırıldığım günleri hiç unutmam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Olmayan bir şeyin giyimine müdahale edemem
İstediği gibi giyinebilir
Takıntılıyım mavi gömleğin altına pembe pantolon giyiyorsa müdahale ederim yoksa gördükçe ellerim titremeye başlar.
😂 tarz cocuksa yine mi müdahale edeceksin
Tarzsa neden edeyim jfjd giyim zevki benim aşık olmam için önemli dar paça pantolon birine ya da saçma sapan renkleri giyen birine Allah büyük söyletmesin aşık olamam.
Peki inandım ben 😂
Ben gorduklerimi yaşadıklarımı unutmam rezil olduk olacağımız kadar son lafı iftirayı saklıyorum boşu boşuna geçen gunlerimi unutmam kaldırıldığım günleri hiç unutmam
Benden önce neler giydiğini bilemeyeceğim için ne sevgili edinirim ne de kimsenin giyimine karışırım.
Hayır müdahale etmem. Nerede ne giyeceğini bilir, ona göre davranır. İsterse tavsiye veririm ama genelde istemez
Çok kısa ve aşırı dekolte şeyler giymesine müsade etmem. Onun dışında normal kısa ve normal dekolte giyebilir
Mudehale denmez, daha hoş görünmesi için rutus, tavsiye, küçük dokunuslar yaparım. Müsaade ederse.
Hayır. Karım değil bacım değil kızım değil niye karışayım.
Kıyafet demeye bin şahit demek ise müdahale ederim tabi ki kendi tarzını kısıtlamam.
ederim dar, açık ve içini gösteren bişi giyemez
Hayır zaten giyinmeyi bilmiyorsa öyle biriyle olmam
O kadar katısin yani
Bu saatten kimseyi düzeltmekle uğraşamam 😑
24 yaş demek ki kötü bir geçmişin var diyebilir miyiz seni delirten birileri olmuş
Aksine hiç kimseye eyvallah etmedim etmem de 😂
Kök söktürürüm diyorsun
Etmem tabi ki. Sevgilim olduysa zaten beğenmişimdir.
evet kapali giyinemez
😂iyiydi
Anladık biz onu anladık 👍🏻
Neyi?
Yani bilmiyorum belki ederim belki etmem yani yüksek ihtimal etmem ama. Kararsız kaldım eder miyim ki? 😂
Detayı diyorum. Sanki sorudan anlaşılmamış gibi detaya yazmışsın birdede ondan
Soruyorum işte sana hadi 10 sn kaldı 😄
Ha peki peki sorum değiştirildi o yüzden öyle oldu 😂
Benim sevgilim biraz müdahale ediyor ya
Kısa giydirmemek gibi mi
Yok bol giyinmek falan
Yanii bilmiyorum bir şeyi beğenmezsem söylerim
Müdahale etmem ve etmesini istemem
Sevgilisi olmayan ben😥
Etmem. Kendine neyi yakıştırıyorsa onu giysin.
nerde ne giycegini bilir zaten
Açık ve dar giyinmesini isterim
Herkes kendi giyinsin aga
O anlamda demedim reis
Etmem istediğini giysin
Ayrıldım çok karışıyor diye
Etmem.
Karışırın
E illaki. Yanımda gezecek başımı belaya sokmayacak
Hayır
çok çirkin giyinmediği sürece hayır
Istedigi gibi giyinebilir