Eşinizin veya sevgilinizin giyim kuşamını kısıtlar mısınız?
Evet karışırım
Hayır asla karışmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşinizin veya sevgilinizin giyim kuşamını kısıtlar mısınız?
Merhaba, karışmak istemem açıkçası yani zaten sevgili olmadan önce onun nasıl giyindiğini iyice öğreneceğim, bileceğim için ondan sonrasında karışma gereği duymam. Onu öyle kabul etmişimdir zaten. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
ortamina gore mudahale ederim tabiki. her ortamda kafasina gore giyinmesi hos olmaz. yani yanindaki adama saygisi varsa eger. malum ulkemizin durumu ortalik abaza sapik dolu. simdi bi dengesiz bi dengesizlik yaosa. dengesizlikler ben tarafindan bi dengesizlik dogurabilir. dedigim gibi ortama gore giyinmesinde bi sikinti olmaz benim icin.
Hayır asla karışmam. O beni ben onu iyi tanırız. Benimle olduğunda nasıl giyineceğim, başkalarının yanında nasıl giyinmesi gerektiğini iyi bilir. Karşılıklı gözen vacanlayış içinde herkes olabildiğince özgürdür bizim yaşantımızda. 😎🌸🤗
Cevap
16Cevap
Hayır asla karışmam
asla karışma fiziği iyiyse istetiğini giyer :D
Giymin fiziği yoktur
ayenn :D
Hayır karışmam
Karışacağım zamanlar olur göz alıcı şeyleri severim gidilen ortama göre bunu orada giymemelisin/giymelisin diye söylerim
karismak değil ama ne yakışır ne yakışmaz fikir veririm
Ben de o da genel ahlak ve edep kurallarını gözardı etmeden giyinmeliyiz.
Elbette karışırım kararınca kıskanılmak kadınların da hoşuna gider ayrıca
Hayatımdaki insan nerede nasıl giyinmesini bilecek potansiyele sahip olur.. Karışmam söz konusu olamaz..
Açık ise karışırım net karışmayın demek saçma erkek kızı kıskanmıyor ise dinde bile yanlış bu illa kıskanır erkek
Karışmam ama fikrimi sorması hoşuma gider.
Sevgilim istediğini giyebilir ahjskdkksks
Karışmam zaten bunu bilerek başlıyoruz...
Eşim/Sevgilim yok fakat olsa bile karışmam.
Tam tersine ben acilip sacilmasini istiyorum
Eşime pek karışmam yanımda paçoz gibi dolaşmasından iyidir mini tayt giymesi
Karışırım gtünü açamas
karışırım
hayır
Hayır
Ben karışmam
İstersem ciplak gezerim onu ilgilendirmez
Soruyu öncelikle doğru anla
Anladim ki cevap veriyom demi. Ben karismam o da karisamaz
Anladığına emin misin? Bak bakalım soruda sen sevgilinin veya eşinin giyimine karışır mısın diye sorulmuş senin verdiğin cevap soruyla alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?