Eşinizin/sevgilinizin kıyafetlerine yaşam tarzına arkadaşlarına karışır mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılHayatıma giren insana saygım vardır o yüzden ne giydiğine karışmam zaten hayatıma girdiyse nerede nasıl giyineceğini bilir huzursuz etmek istemez. Güvendiğim için de çok huzursuz olmam. Sevgilimin, eşimin benim için ya da kendi için giyindiğini ve mutlu olduğunu bilirim. Kadını cinsel obje gibi gören teşhir muhabbeti yapan erkeklerin bir çoğu karışır ve kısıtlar diye düşünüyorum ki türkiye de böyle erkek tipi çok fazla neyse konumuza dönecek olursak belki arkadaş çevresine karışırım çünkü hayat tecrübem bir tık fazla ki bugüne kadar ne dediysem az buçuk çıkıyor insanlar yılan :]
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlişkiye başlamadan veya evlenmeden önce bunu onunla konuşurdum. Güzel giyinmek onun da hakkı tabii ki. Ancak mini etekle, vücut hatları belli olacak kadar dar elbiselerle dışarıya çıkmasına izin veremem. Benim namusuma başkaları gözünü dikip bakamaz. Bakan gözü de oyarım ama iş neden o noktaya gelsin ki yani. Arkadaşlarının düzgün olması önemli. Gözümün tutmadığı insalarla görüşmesini istemezdim. Aynı şekilde bende görüşmemi istemediği kişilerle görüşmem. Ne de olsa hayat müşterek.
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkarışmam bir insanı nasıl tanısıysam öyle severim, kendini nasıl mutlu ve huzurlu hissediyorsa kıyafet insanın tarz ve beğenisidir kimsenin kimseye karışmaya onu değiştirmeye hakki yok saygı duyulmalı anlayış göstermeli
00 Yorumla
Benim gibi insanların eşi veya sevgilisi olmaz. Çok eşli, günü birlik takılma ilişkisi yaşayan ve duygusuz, sadakatsiz biriyim. Kıyafetini önemsemiyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
113Cevap
+1 yılKıyafetine karışmam, kadın giydiği kıyafetle ve sergilediği duruşla erkeğin çevresindekilere ve kendi çevresine; "yanımdaki erkek her anlamda güçlü bir erkek" havası verir. Sonucta her güçlü bir erkeğin yanında çekici bir kadin olur. Arkadaş çevresine müdahale ederim ama çünkü, kendi arkadaşlarının açıklarını kendi göremez ama ben fark ederim ve uyarırım.
06 Yorumla
Soran+1 yılKeşke böyle düşüncelere sahip birisiyle evlenseydim anlayışsız eş sorunu maalesef..
- +1 yıl
Yani düşüncem böyle, özgür ve bir de baskı altında olmayan kadın mutluluk ateşi gibidir. Beni yaka yaka mutlu eder. ☺
Soran+1 yılNe güzel :) ya bende özgür yetiştirildim ailem tarafından da kısıtlanmadım çok izmirliyim eşim de izmirli aslında ama pek sıcak bakmıyor sevgiliyken böyle değildi evlenince değişen erkek tipi..
- +1 yıl
Eşin resmen kendine zülm ediyor. Giyimiyle duruşuyla bir çok kişinin ilgisini çeken kadına sahipsin başkalarının eşin hakkındaki düşünceleri tahmin edebilirsin. Eşine açıkla bence bu durumu tabi değişirse fikri
Soran+1 yılAçıkladım tabiki çok tartıştık ağladım hatta hep bağırdım ettim yine aynı değiştiremiyoruz
- +1 yıl
Eşine şunu sormak isterdim. "Güzel bir kadının özgürlüğüne karışacağın ve onu kısıtlayacağın içinmi evlendin"?
+1 yılMerhaba.
Günün birin de kısmet olursa bu güzel durumu yaşamayı nasip ederse yaradan gerektiği anda, müdehale ederim nihayetin de insan beraber olduğu kadını gözünden çekinir sakınır, birisinin hangi niyetle bakacağını aklından ne düşüneceğini bilemem bu yüzden, üzerime düşeni yaparım.
Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir erkek benim giyimime karışamaz. Bana zararı olacak erkekleri zaten ben kendim etrafımda bulundurmam. Sırf erkekler gözlerine hakim olamıyor diye de kimsenin giyimime karışmasına asla izin vermem. Bana yakışmayan, AŞIRI açık olan kıyafetleri zaten ben kendim giymem. Elbise, etek, şort… bunları giyerim aşırı kısa olmadığı, tam kalça altında olanları yani. Babam bir şey demezken diğerlerinin demeye kalkması hadlerine değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol şampiyoj kimse sana karışmıyor kaldı ki soru eşinizin kıyafetine "karışırmısınız?"😂🤣
Ne kadar evli ya da sevgilide olunsa insanların kendi kullanacağı özel eşyaları kendi seçip karar verme hakkı vardır. Karışmak bir şekilde kısıtlamaya girer kimse kimsenin hayatını kısıtlayamaz bence
40 YorumlaArkadaş olarak çevresinde olumsuz arkadaş görürsem söylerim. Hemcinsimden kıskanırım ki eminim oda beni kıskanır. Giyim tarzına karşımam ama çok açık giyinmesini istemem. Sonuçta evli kadın dediğin oturup kalkmasını da bilecek. Sahi ben bekardım. 😃
10 Yorumla
+1 yılEşim de filim her neyse bir birey insanı olduğu gibi sevmek önemli olan muhtemelen tanışma sürecinde de giyim tarzını anlatacak kapasitede insanlarız buna rağmen sonrasında karışmak kişinin bireysel özgürlüğüne doğrudan saldırıdır bana göre.
11 Yorumla
+1 yılGüzel giyinmiyorsa evet. Gencecik erkekler rezalet giyiniyor tarz desen yok, uyum desen sıfır. 50 yaşını geçmiş babam bile çoğundan daha tarz ve temiz ya
21 Yorumla- +1 yıl
Stil danışmanım olsana 😀
+1 yılGiyiminden rahatsız olduğum biriyle neden birlikte olayım? Sonuç olaeak bu onun tercihi ve ben bu tercihi bilerek birlikte olmuşum.
20 Yorumla
+1 yılAğzında salyayla gezen bir sürü insan olduğu doğru ama benimleyken istediğini giymesinde hiçbir sıkıntı yok hatta ben yokken de giyebilir ama öyle durumlarda aklım biraz onda kalır ve bu yüzden en azından ben çevresinde değilken birazcık daha insanları salyayla gezdirmeyecek kıyafetler giymesini söylerim ama giymezse de sorun değil sonuçta o da bir insan ona karışma hakkına sahip değilim bence
00 Yorumla
+1 yılKarismadim hic karismiyorum da. O sorar bana sence boyle mi giyinsem soyle mi giyinsem diye.
20 Yorumla
+1 yılYani hoş görünmeyen bir şey varsa ufak dokunuşlar yapabilirim.. Bunun dışında neden karışayım ki.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılDekolteli giyse karışacak Bir süru adam var ama burada karışmam yazmış böyle Cool olmuyorsunuz beyler
00 YorumlaEşim bana karışmaz ise bende ona karışmam ama bi dereceye kadar, dekolteyi abartırsa v. b o zamanlarda parladığım olur.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimde karışmıştım ama oda benimkine karışırdı bol giyin beyaz giyme falan inadına yapar gibi kkssks
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarışmam
Ama kadınlar karışan erkekleri seviyor05 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi
- +1 yıl
1 kere açıklıcam uzatmıcam
- +1 yıl
Karışsak
Hoşunuza gidiyor kıskandığımız için ama inadına giymek için kavga edersiniz
Karışmasak
Sen beni sevmiyorsun sevsen karışırdın kıskanmıyorsun dersiniz
Soran+1 yılSen hiç kıskanma kıskanınca daha zor emin ol
- +1 yıl
10 yaşında çocuk değilim neyi anlattığımı iyi biliyorum o mevzununda kralını yaşadık
Mantık çerçevesinde açıklamasını yapamayacağı her haltına karışırım yavrum..
04 Yorumla
Soran+1 yılKıyafete falan da karışır mısın ya eşimle yeni evliyiz sürekli kıyafetlerime karışıyor giydiklerimi geri çıkarıyorum hep sevgiliyken böyle değildi evlendikten sonra değişti İzmir'de yaşıyoruz kaldırabilir falan diyorum asla dinlemiyor :( çok mutsuzum
Soran+1 yılAçıklaması da var aslında güzel görünmek onun için giyindiğimi söylüyorum evde kalalım o zaman falan diyor çok kıskanç olmaya başladı ya instagram da paylaştığım fotoğraflara bile karışıyor kavga ediyoruz hep bu konulardan ağlayınca kıyamıyor geliyor sarılıyor ama ertesi gün yine aynı
+1 yılNasıl bir ülkede yaşadığımızın farkında değilsin ben karışırdım
10 Yorumla
+1 yılİşte olduğum zaman kendisi giyer normal de ben hazırlarım kıyafetlerini eşiminn
11 Yorumla- Moda & Stil konusunda 737 cevap paylaştı.
s +1 yılCıks bana ne koca adam nerede nasıl giyineceğini zaten biliyordur
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılAsla karışmam hatta ne kadar teşhirci ve cusur giyinirse o kadar hoşuma gider
10 Yorumla O benim kadinim
Diğer yanim
Elbette karışacağım00 YorumlaYani biraz karisirim oda bana karissin sonucta onun begenmesi onemli
00 Yorumlaeger bana yakisan gibi giymese karisirim abuk sabuk seylere izin vermezdim
00 Yorumlaaklı başında insan neyi giyip giymeyeceğini bilir
karışmak çok saçma00 Yorumla
+1 yılŞuursuzca giyinen sevgilim hiç olmadı bana gerek kalmadı yani kendileri dozunda giyiniyodu.
00 Yorumla
+1 yılKarışırım ama ben karışıyorsam cidden sorun vardır.
00 YorumlaSevgilimin kıyafetine karışırım benimleuken açık saçık giydirmem
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarışmak ina saygısızlık olur
Ssdecey fikrimi söylerim00 Yorumla Abartı olmadığı sürece karışmam zaten artık o beni biliyor ben onu biliyorum
00 Yorumla
+1 yılKarışmam ama bir şeyden rahatsız olursam ifade ederim
00 Yorumla
+1 yılBen erkeklerin dar kot pantolon giymesine çok karşıyım. Bunun dışında karismazdim ya.
00 Yorumlaevet karışırım hatta çoğunlukla alışverişini ben yaparım
08 Yorumla- +1 yıl
@kulianne bariz reddedilme korkusu bu ya olmazsa ya yarıda biterse diye özgüvenin olabilir ama cesaretin yok yorgun kalmış gönlün biraz daha dinlen kendini sev bırak hata yap yenil pes etme ama azgeçme hayyattan aşktan hep söylerim sen elmayı seviyosun diye elmenında seni sevmesi şart mı? bırak sevmesin elbet çıkıcak karşına seni seven hatta seni sevenide sen sevmiceksin hayat bu tek değilsin ki hepimiz en az bir kere yaşadık bunu ama hayat devam ediyo
- +1 yıl
"bariz reddedilme korkusu bu ya olmazsa ya yarıda biterse diye özgüvenin olabilir ama cesaretin yok yorgun kalmış gönlün biraz daha dinlen kendini sev bırak hata yap yenil pes etme ama azgeçme hayyattan aşktan hep söylerim sen elmayı seviyosun diye elmenında seni sevmesi şart mı?"
Dediklerinizin payı olabilir lakin şunu düşündüm 2 yıldır. Ya sevilmeyeceğim ya da terk edileceğim veya saf yerine koyup aldatılacağım bu vasıflara sahip biriyle olmaktansa hiç olmam daha iyi. Diyelim ki bu vasıflarda biri çıkmadı ve gerçekten sevdi muhtemelen bu kişi de bana maddi olarak muhtaç/baba evinden kaçmaya çalışan biri olacaktır diye düşünüyorum. Eksiklerim olmadığını iddia etmiyorum fakat artık düşüncem bu yönde , yeri geliyor insanı anne babası bile terk ediyor kan bağı bulunmayan bir insan haydi haydi çekip gidebilir.
" bırak sevmesin elbet çıkıcak karşına seni seven hatta seni sevenide sen sevmiceksin hayat bu tek değilsin ki hepimiz en az bir kere yaşadık bunu ama hayat devam ediyo"
Kimseden sevgi dilenmiyorum veya kimseye beni sevmiyor diye nefretle de bakmıyorum zaten. İşime odaklanmaya çalışıyorum yer yer Allah'a BENİ EKSİK/YETERSİZ YARATTIN diyorum (yanlış olduğunu bilsem de içimdekilerin sadece 1000 de 1 i dir bu laf) - +1 yıl
@kulianne çok güzel kendini ifade ediyordun ki allah diyerek zaten noktayı koydun benim son söyleyebileceğim şey dışardan destek alman ki bu durum senin günlük yaşamını veya duygu değişimlerini etkiliyosa al bence haa dersen ki benim allah inancım var ben arada isyan ederim kendime cart curt sen bilirsin
- +1 yıl
Yanlış yaptığımı, eksik olduğum noktaları da biliyorum, düzeltmem için paraya/kariyere ihtiyacım var gelecek kaygısı içime çökmüş vaziyette , önümü göremez hale geldim. İsyankar durumum geleceğime olan inancımı anlık olarak kaybettiğimde çıkıyor bunun tersi olarak da istediğim değişikleri yapabileceğim inancı olduğu zamanlar da oluyor. Ruh halim dalgalanıyor anlayacağın.
- +1 yıl
@kulianne anladığım kadarıyla tabii caizse hastalığının (mecazen) farkındasın ama tedaviyi bulamıyorsun onun arayışındasın gibime geldi çünkü çok bilnçli ve kendinin farkında konuşuyosun dediğim gibi dışarıdan bir destekle bir kaç seyansla bu kaygıların azalabilir ve önünü daha renkli göreblirsin
- +1 yıl
Biraz detay vereyim kafandaki bulanıklıklar tam manasıyla gitsin. Gönül ilişkileri ile ilgili eksik olduğum bütün noktaların analizini yaptım bir liste oluşturdum. Düzeltebileceğim noktalar için paraya ihtiyacım var fakat kariyer hayatımda tıkanıklık var , mesleki olarak ne yapabilirim ne kadar kazanırım veya iş bulabilir miyim bilmiyorum, torpil almış başını yürümüş. Ben 05:30 da kalkıp kişisel gelişim için kendimi paralarken partilerden çıkmayan/babasının forsuyla benden daha iyi staj yapan kişilerin varlığı ağrıma gidiyor. Haliyle gelecek kaygısı taşıyorum. Anlayacağın kariyerim kilit bir durumda şu an
- +1 yıl
@kulianne bu kurulu bir düzen bu yadsınamaz hep böyleydi birileri vardı ve onun çocukları ki böylede devam edecek bu konuya tkaımaya devam edersen aklını kaybedersin her zaman haksızlıklar devam edicek bize kalansa küçük şeylerden mutlu olmak ben öyle yapıyorum keyfimede dicek yok açıkçası çok emek verdim ama ben dersen secret kitabını oku mutlaka hayat sana istediğin kadarını mutlaka verir önemli olan ne kadar istediğin ve doğru şeyi istediğin
Adam insan gibi giyinmeyi bimeyen g. ot a. mm acan ortalik mali olmus kizla işim olmaz
00 YorumlaKarışırım ama karıştırtmam ben zaten güzel giyinirim ama erkeklerin çoğu kötü kombinler yapıyor
03 Yorumla
+1 yılErkek kim oluyorda sevgılısının eşinin kıyafetine karişma cesareti göstersin 😏
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılbenle olan benım sevıyemdedır oyle bırı ıle zaman gecırmem.
00 Yorumla
+1 yılBir insanı nasıl tanıyıp, sevdiysen her şeyini kabullenmelisin.
00 YorumlaGörgülü kaliteli insanlara karışılmaz bende karışmadım karışmam
00 YorumlaHayır karışsam anneme karışırdım yani ilerde eşime de karışmam
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılÇok aşırı dekolte giymediği sürece; ona zarar vermeyecek arkadaşları olduğuna inandığım sürece karışmam.
00 Yorumla
+1 yılHayir ama eger bi arkadasini dürüst bulmazsam ona zarar verecegini düsünürsem ona bunu aciklarim ve uzak durmasini tavsiye ederim. Giyinis olarak ise ona yakisacak seyleri tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılKıyafeti çok açık değilse karışmam.
Arkadaşlarının kim olduğuna bağlı00 Yorumla
+1 yılevlenmeden veya sevgili olmadan konuşuyorum zaten bunları..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKairisirim tabi öyle her şeyi giyemez giymemeli de zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin karışmaya hakı yoktur karışan erkek karaktersiz oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarışmam çünkü karışacak bir durum yok. Ama değiştirirse tarzını açık saçık gezmesine karışırım.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim bazen karışıyor mini açık seyleri onun yanındayken giymemi istiyor ama ben karışmıyorum ne isterse giysin
01 Yorumla- +1 yıl
Bence sende onun mini açık şeyleri giymesine karışmalısın 😂 ilişki dediğin karşılıklı olur 😁
+1 yılhayır taibki aynı şekilde bana da karışmasını istemem o konularda
10 Yorumla
+1 yılHayir, bana uygun giyiniyor ki sevgili ya da es olmuşum.
00 Yorumla
+1 yılE yani öyle dar vs vücut hatları belli olacak şekilde giyinemez ki doğru olanda bu.
00 YorumlaHayatta karismam , esit sartlardayiz onu mutsuz edebilecek seyi ben yapamam
00 Yorumlakarışmam ama kız arkadaşı çok ise ve fazlasıyla samimi ise kıskanırım. o zaman karışabilirim
00 YorumlaKesinlikle hayır kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yobazlıgın anlamı yok
00 YorumlaKarışmam ama edepli giyinmesi lazım. Sonuçta onun giyimi birazda ne olduğunu karakterini belli eder.
00 YorumlaGözüme güzel gelmiyor ise karışırım tabi.
20 Yorumla
+1 yılEşim kıyafetlerime öyle bir karışıyo ki anlatamam
26 Yorumla- +1 yıl
Ne giyiyorsun ki o kadar karışıyor
- +1 yıl
Tesettürlüyüm zaten ne giymem gerektiğini biliyorum ama mesela siyah harici bir kıyafetle dışarı çıkamam bir kıyafet giyeceksem önce ona sorarım sıkıntı var mı diye ona göre giyinirim
- +1 yıl
E yok artik rengine niye karışıyor
- +1 yıl
Allah korusun renkli kıyafetlerle birinin dikkatini çekerim mazallah
- +1 yıl
Sen bu adamla nasıl yaşıyorsun ya
- +1 yıl
Kıskançlığı dışında çok iyi bir insan
+1 yılKarışırım ve bundan zevk alırım
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahah neden
- +1 yıl