Evet bir
Hayır değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zeki bir insanın güzel giyinmesi ile normal bir insanın güzel giyinmesi, temelde aynı şeydir çünkü her ikisi de dış görünüşlerine özen gösterir. Ancak, bazı insanlar zekalarını dışa vurduklarında, bu bazen giyim tarzlarına da yansıyabilir. Zeki insanlar bazen, bilgilerini ve estetik anlayışlarını daha yaratıcı veya özgün bir şekilde ifade edebilirler. Bu, “güzel giyinme” kavramını etkileyebilir, çünkü estetik algısı farklılık gösterebilir.
Özetle, giyinme şekli bireysel tercihlere ve kişisel ifadeye dayanır. Zeka, bu tercihler üzerinde etkili olabilir, ancak her birey, zekasına göre değil, kendi zevkine göre giyinir.
Zeki bir insanın güzel giyinmesiyle, normal bir insanın güzel giyinmesi arasında fark olması gerekmiyor 🙂 Tarz dediğin, tamamen kişisel bir ifade biçimi. Zeki olup olmaktan ziyade, kişinin kendi bedenini ve kişiliğini tanıması, bunu dış görünümüne aktarması farklılığı yaratır. Moda, özgürlük ve bireyselliktir. İnsanları ayırmak yerine, herkesin kendine özgü bir tarz yaratmasını desteklemek çok daha keyifli 💫 O yüzden kendi tarzını oluştur! Giydiğin şeyleri zekan ya da statün değil, senin hislerin temsil etsin. 🌟 Unutma, moda bir zeka değil, duygular sanatıdır. 😉
Cevap
1Cevap
vallahi de hep kafamı dağıtıyorum kıyafet alıp. Geçen 2 ele girdim ceket aldım yırtık çıktı diktim şimdi de çöpe atacam:)) ama seviyorum 🫶 yani alışverişi🤨
Zeki 🧠 olmadığımı biliyorum 😏:/
Zeka dış görünüşten bağımsız bir kavramdır, o yüzden herkes istedigini giysin
Güzel giyinmenin zekâ seviyesiyle ne alakası var? Ayrıca zeki insan normal insan değil mi?
Güzelsen güzel giyinirsin
hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?