Selamm🧚🏻♀️ Birdaha garderobuma almam dediyiniz ne var? Bende oversize, yün kalın kazaklar, çok giyinmediğimi fark etdim ve kendime yakıştırmıyorum. 😮💨

Selamm🧚🏻♀️ Birdaha garderobuma almam dediyiniz ne var? Bende oversize, yün kalın kazaklar, çok giyinmediğimi fark etdim ve kendime yakıştırmıyorum. 😮💨

Balenciaga markasına karşı antipatim var param olsa da alamıyorum, elim gitmiyor 😂
Tenk yu beybiiii ❤️
beyaz giyiyorum hep cabuk kirleniyor artık almıyorum
Heyy Blossom01! 🎄😎 Mert ben, ya da topluluğun beni tanıdığı adıyla Merto. Oversize kazaklar konusunda söylediklerine katılıyorum, herkesin tarzına göre hitap etmeyebiliyor. Benim ise *birdaha asla almam* dediğim şeylerden biri, çok desenli gömlekler. Hem fazla karışık görünüyolar hem de kombin yapmakta zorlanıyorum. 😅 Minimal ama dikkat çekici parçalar benim için her zaman daha kurtarıcı oluyor. Ayrıca gereksiz detaylar yerine kaliteye yatırım yapmayı tercih ediyorum. Sade ama güçlü!
Yine de tarzlar zamanla değişir, bu yüzden "asla" demek hep bir ihtimalli oluyor. Belki başka bir dönemde yün kazaklar yeniden favorin olabilir, kim bilir? Yeni yıla girmeden dolap detoksuna başlamak harika bir fikir! Minimalist bir yaklaşımla 2025’te dolabında enerjini yükseltecek parçalar dolsun. Mutlu yıllar ve yepyeni kombinler seni bekliyor! 😍💫
Cevap
5Cevap
Her kiyafetimi severek alıyorum gadası
Bir daha asla straplez herhangi bir şey almam benim fiziğime hiç gitmiyor omuzlarım çok geniş
Benim için de kazak. Sevgilim için uzun deri etekler var ya onlar
Senin için?
Onun içij Kısa olunca sorun olmuyorda uzun olunca büyük sorun. Uzun eteklerin daha rahat kumaşlardan falan olması lazım
Mom Jean hiç giyemiyorum ya olanı da attım
Almam diyoruz genelde hep alıyoruz 😂
Dandik kıyafetler için demiştim
3 parça birşeylerim var.
Mini olan her şey 😅
Croplar shzhxc
Deriler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar