Merhabalar Herkese 🌸

Bunu daha önce yaşadığınız ve asla unutamayacağınız bir olay olarak da düşünebirsiniz; günlük yaşantıda unutmayacağız şeyler olarak da.
Merhabalar Herkese 🌸

Bunu daha önce yaşadığınız ve asla unutamayacağınız bir olay olarak da düşünebirsiniz; günlük yaşantıda unutmayacağız şeyler olarak da.
Bana yapılan kötülüğü ve iyiliği asla unutmuyorum. hiç bir zaman bunların dışında baan yapılan saygısızlığı da unutmuyorum çünkü bir insanın bana karşı olan kötü davranışını hatırlamalıyım ki o insan karşı bir daha aynı şekilde davranmayım. bunların dışında:
Bunları hiç bir şekilde unutmam ben. kötü anıları hatırlıyorum çünkü.
Affetmek ama unutmamak lazım. Affetmezsek kendimize zararı olur ve unutursak da aynı şekilde.
Kesinlikle katılyorum.
Boşanma kararı sürecine girerken karşı tarafın ve ailesinin tüm çirkinliklerini gördüm. İşte bunları ömür boyu unutmayacağım.
Onlar o mezara diri diri bile etkilemeyecekler. Yaşattıklarını yaşayacaklar bunu biliyorum 😡
Bir insanın gerçek yüzü o kişiyle aran bozulunca ortaya çıkıyor. Kimi insan ne yazık ki bu aşamada çok çirkinleşiyor. Fakat dediğin gibi, herkes yaşattığını yaşar.
Asla unutmam, unutamam. Unutursam yeniden güvenir ve yeniden yara alırım.. yeniden insanları hak etmedikleri kadar önemser ve kendime haksızlık etmiş olurum
Kesinlikle öyle, unutursak tekrarlanır. Affetsek bile aklımızın bir köşesinde olmalı.
insanların yaptıkları ve söyledikleri 😂 kinci değilim koz olarakta kullanmam ama belleğe atıyorum ne hikmetse asla unutmuyorum. 10 yıl önce şunu dedin diye söylerim şaşırır 😂
Bu aynı ben ajfjwjdje assla unutmam
ahahaha karşısı için hiç iyi olmuyor 😂
Cevap
11Cevap
Değer verdiğim insanların kayıplarını ve onlarla yaptığım son konuşmları.
Bana karşı sarf edilen bazı kırıcı kelimeleri.
Ailemin bana karşı bazı tutumlarını.
Ümit verip kaçan insanları.
Yalancı insanları.
Haksızlık yapanları.
En çok kıranlar da bunlar
Bana yapılan iyilikleri asla unutmam, kötülükleri ise çok çabuk unuturum
Vefalısın demek ki, ne güzell
Ilk aşık olduğum kisiyi unuttum ama ona neler hissettigimi asla unutamam
Bazen insanın kendisi olmasa da o hisler özleniyor.
Özlemiyorum ama yuh lan nasıl sevmişim 4 sene zerre söylemeden hicbirsey beklemeden sadece iyi olsun o yeter diyerek şaşırıyorum derin ve saftı hersey 🦋
O his bana da oldu ya. Şaşırıyorum zamanında amma sevmişim, ne fedakarlıklar yapmışım diye.
Degdiler mi yok s*ktir olup gittiler boş ver 🦋
Aynnen öyle
Bana yapılan hiçbir şey bedelsiz kalmaz.
İşte bu👍
👍👍
uyumak uyanmak tatlım
Onları unutan var mıdır acaba😅
Ene diyelim tatlım
Yanlış yapanları unutmam bir gün intikamımı pis alırım.
Asla unutmam dediğim şeyler genelde hep acı veren olaylar
Realde Affetmem dediğim uzak kaldığım insan var
İyilikler ve hainlikleri hiç unutmam
İyilikler de unutulmamalı, çok doğru
Sevgili ile öpüşme aklımdan hiç çıkmaz. 😏
Benim mi kadınların davranislair
Çoğu şeyi asla unutmam
Geçmişte yaşadım anılarım.
O kadar çok şey var ki unutmadığım
Asla'lar ile yaşamak istemiyorum...
İftira olabilir ya da yapılan bir yanlış.
Yanlışları
Spor yapmak 😄
Umarım ben de bir gün spora bu kadar alışırım 😅
Söylenen kırıcı sözleri.
Yapılanları unutmam çok kinci biriyimdir.
Kinciyim bana yapılanı asla unutmam
Kötülüğü unutmam
Eceyi asla unutmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?