Dün geceden bu yana aklımdan çıkmıyor bu nakarat. Şarkıcı kim, sözleri nasıl devam ediyor bilmiyorum. Aşina olduğum bir müzik değil. Size bu sözleri düşündüren biri oldu mu? Onu sormak geldi içimden.
"Her Telefona Sen Çık! Her Kapıya Sen Koş! Beni Hatırla." Bu Sözleri Sarf Ettiğiniz Biri Oldu Mu?
Her kapıya sen çık adım sayın artar ondan şey ettiydim 1000 adım bir kilo garanti her telefona sen koş acil bir durum vardır. Eğer ki kimo dediğinde benim derse kapatırsın yüzüne. Beeğni unutmaaağ ne biliyim kanguruların geri geri gidemeyecegi bilgisi yerine beni unutma daha hayırlı yani hahaha anonim la bu bence bunu yazan anonim net 😅🤦♂️
Ben ilk kez denk geldim bu müziğe ve kulağım sanki daha önce bir yerden aşina olmuş gibi benimsedi. Bence bu müziğin güzel olduğunun en büyük kanıtı. Bunu da beğenmediysen ilaç kullan zevklerini tedavi ettir😉
Sana takılıyorum takilmaa kulagin bu muzigi bir yerden aşına oldu diye güzel mi yapar sence? Kanıtına ayri düştüm latife yapışına ayrı hayran nesin sen böyle beh. kulak zevkim iyidir her şeyi dinlemem emin olabilirsin 😅🤦♂️
Jason Derulo'nun hemen hemen bütün müziklerini severim eskilerden 'stupid love' çok duygusal ve güzel bir müzik tavsiye ederim. Hatta buraya link bırak beraber dinleyelim. Sen çok yaşlanmışsın dostum. O kadar eskimesen sana şimdi ki güzel şarkılarından da tavsiye ederdim😅😂😂
Yok yok böyle iyi😂😂😂 Teşekkürler ama nazan öncelin pek sesine benzemiyordu. Gençlik yıllarında ki ile şimdi ki sesi arasında bayağı bir değişim olmuş gibi.
Bu soruyu görünce çok şaşırdım.. En sevdiğim şarkılardan birisidir.. Nazan Öncel'in belki de en iyi yorumladığı şarkı bile olabilir.. 😊 Senin bu şarkıyla ilgilenmen sürpriz oldu bana 😅😅
Galiba tv açıkken bir dizi teaser'ında çalarken kulağım aşina olmuş😅😂😂 ama evet gerçekten söz, müzik güzel. Tek seferde beni etkileyen müzikler oldu mu? O müzik gerçekten kalitelidir demek benim için.😇😊
Bir araştırmanın en önemli veri toplama metodu derinlemesine görüşmelerden elde edilen bilgilerdir... "Oturup düşündüğümde çözüm kendiliğinden gelecektir" 😂😂😂
Sen bilirsin cevabı bulmuş olsan bile f eksi verirsem sınıfta kalırsın😂😂😂😂. Ayrıca yıllardır bize eğitimde kopya çektiğimiz için zorbalık edenler bilimde kopya çekilmesine göz mü yumuyor? Bak sürekli bir devrim hareketi yapmam için beni zorluyorlar.😑😤
Acımasız olmak mı yoksa acı çekmek mi daha iyi bilmek ister misin bence ikisinide merak etme sanirm. su hayatta o iki duyguyuda yaşadım inşallah sen yasamazsin
Muhtemelen siz dünyada yoktunuz bu şarkıyı dinlediğimde ve çok uzun yıllar olmuş dinlemeyeli senin sayende tekrar dinlemiş oldum benim için şarkılar hiç bir şey ifade etmiyor mu ediyor mu onu bile bilmiyorum düşünmemeyi tercih ediyorum
Waov ben doğmadan beş sene önce o zaman😱 Evet dediğiniz gibi benden daha büyükmüş. Doksanlar nasıl yıllardı acaba? İyi ki o yıllarda doğmadım yaşımı hesaplamak benim için çok zor olurdu😂😂😂😂😂
Bak bu iyiydi işte sfsfsfsfs hesap makinesi alırdın yaş sanırım 22 evlenseydim senin yaşında oğlum ya da kızım olurdu ya sevgili ya kanka olurdunuz 😂😂😂
Oğlum olsaydı ve kesin bana benzeseydi hayatının aşkı olabilirdi bak bu konuda haklısın belkide hayatının sonuna kadar en yakın arkadaş olabilecegin bir kızda olabilir di bu beni suclayabilirsin sana hak veririm hem seni bir kankadan ya da hayatının aşkından mahrum ettim özür dilerim 😂😂😂😂😂
Peki öyle olsun bir sene icinde evleneyim o zaman hemen çocuk yapalım sende 50 yaşına gelince onunla sevgili olursun genç bir sevgilin olur kendini yaslanmamis hissedersin 😂😂😂😂😂