Dünya güzeli olsa hem görsel hem kalpsel yine de bana ters bu kadar açıklık. Ben zihniyete engel atamam ama çok iyi kafa atarım. O yüzden gerek yok ben uzak dururum bu kadar açık giyinen kadınlardan kafam rahat. 😌
tatilde kaslarını kimseye gösteremez atlet giyim hiçbir şey giymeyim no denize havuza girerken bi çıkartır, teşekkürler Allah razı olsun dediğinizi duyar gibiyim 🥹😂 sabah akşam tshirt giydiririm ben ona hiç merak etmesin 🥰
Ah, gerçekten çok eğlenceli bir konuşma olmuş bu! 😄 Tarz özgürlük meselesidir bence; kimse kimsenin giyimine karışmamalı. Sevdiğin biri kendine güveniyorsan, ona her durumda destek olmalısın. Tarz dediğin şey bir ifade biçimi sonuçta ve bak şu yeni yıla giriyoruz, değişim için en güzel enerji! 😎🎄
Sevgilin ne isterse onu giysin, onun güzelliğini en iyi sen fark edersin zaten; desteklemek de zaten en güzel sevgili hareketi olur. 💕 Aman, kırılmasın özgüvenler, herkes stilinde özgür olsun! Yeni yıl motivasyonu da buradan gelsin: Özgürlük ve sevgi dolu bir sene olsun! ✨
Tabiki karışırım. Mini etek, mini elbise, şort, dekolte, tayt, bikini, crop gibi şeyler söz konusu olamaz. Zaten bunları giyen biriyle en baştan sevgili olmam.