Aşk İlişkileri Sevgilinizin açık giyinmesine karışır mısınız? duyguerarslan91 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sevgiliniz açık giyinse naparsjnız kıskanç mısınız Sevgilinizin açık giyinmesine karışır mısınız? Cevapla 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
u AffedilmeyenFenomen Takip Et Master Yaş: 39 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 33,1b cevap paylaştı. nerede nasıl giyinecegini biliyorsa mesele yok..her yerde açık giyinmez mesala bana göre 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 55 , eic 72% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. elbet kıskanırım izin vermemyahu benden başkasına gösteri mi yapacak. böyle bir şey olabilir mi. g a v a t yapıda boynuzlular buna izin verir 1 0 Yorumla
Kaannn0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 83% 6 ay Hayır istediği şeyi giyebilir ona asla karışmam. Hatta güzel giyinmesi benim hoşuma bile gider. 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 33% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hic karismamKarisinca daha da aciyorlar 😄Sen peki nasilsin derdim de durum ortada 😅 0 0 Yorumla
TheDad Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Ölcüsünde ve ortamına göre giye bilir. Ama rahatsız olursam karışırım 0 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 29 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. valla olsa bir nebze olmayacağı için umurumda degil 0 0 Yorumla
Andreas11 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 6 ay hayır karışmam knk bu arada kombinden anlarmısın nişanlım için lazım? 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı. Hayır güven olsun yeter 0 0 Yorumla
MtAydın1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 97% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Senin kadar açık değilse normal 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aşırı açık değilse karışmam 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
nerede nasıl giyinecegini biliyorsa mesele yok..
her yerde açık giyinmez mesala bana göre
elbet kıskanırım izin vermem
yahu benden başkasına gösteri mi yapacak. böyle bir şey olabilir mi. g a v a t yapıda boynuzlular buna izin verir
Hayır istediği şeyi giyebilir ona asla karışmam. Hatta güzel giyinmesi benim hoşuma bile gider.
Hic karismam
Karisinca daha da aciyorlar 😄
Sen peki nasilsin derdim de durum ortada 😅
Ölcüsünde ve ortamına göre giye bilir. Ama rahatsız olursam karışırım
valla olsa bir nebze olmayacağı için umurumda degil
hayır karışmam knk bu arada kombinden anlarmısın nişanlım için lazım?
Hayır güven olsun yeter
Senin kadar açık değilse normal
Aşırı açık değilse karışmam