Sevgiliniz giydiğiniz kıyafete karışsaydı tepkiniz ne olurdu?

Sevgiliniz giydiğiniz kıyafete karışsaydı tepkiniz ne olurdu?

Ben karışmayanlardan veya karışılmaması istenen bir ilişkide olmam şahsen. Öyle popo göbek bel meme açık seçik ( çok ) bana göre değil. Hayırdır
Tam aklimdan onun gibi birsey geciyordu. Cok tan kastim sokakta bikini giymis gibiydi benim demek istedigim. Gomlek altina kilotla gezen var iğrenç
Bu bu kadar basit işte. Bono koroşomozson filanlara gelemem ben sahsen
Cevap
10Cevap
Ben karışmam sevgilimin giyimine.
sevgilim de karışmasın bi zahmet, nişanlı falan olur düzgün bir şekilde tavsiyede bulunabilir sadece
Ruhsal duruma baglamadiktan sonra karışabilir tabi, yerim onun karışmasını ben, arada masaya vurmalı, ben kadinimi böyle giydirmem kıskanırım demeli. Ama herzaman değil yoksa o masa kafa sına geçer ahahah
Karışmam elbette ama zaten yerine göre yakışanı kendisi ve iç sesi karar verecektir.
Sonuçta kutuplar da bikini ile gezersen ya pişersin ya donarsın.
Demek istediğim ortam da önemli
Ben karışması gereken birini hayatıma almam ya da karışmam gereken birini… insanlar değiştirmek istedikleri insanları neden hayatına alıyor anlamak zor…
Hayır karışamaz karışılıcak tarzda bir giyimim yok fikrini söyleyebilir ama karışmaya kalkarsa orada bir durması lazım
İzin vermem. Yani kendi fikrini söyleyebilir ama yine de ben giyinmek isterim veya daha özen gosteririm ama kendimden ödün vermem.
Mantıklı, zevkli bir adamsa fikir alabilirim. Ama her giydiğime de laf söylerse ben kendim olamam bu sefer sıkıntı..
Eşim olsaydı eyvallah karışabilirdi ama sevgilim benim giydiğim kıyafete karışamaz baktım ki karışmaya devam ediyor ayrılırım
Karısamıcaksa neden yanımda duruyor yaka iğnesi mı?
Niye belirli bir yaşa geldiğim halde kendim ne giyeceğime karar veremiyormuyum ki🤔
Ona rahatsızlık vericek şekilde giyinmedigim için karışmasınada gerek kalmaz zaten
zaten nasıl giyineceğimi bilirim ama ona rağmen abartılı tepkiler veriyorsa rahatsız eder
vermem karışacak birini de tercih etmem kimse hayatıma yön veremez
izin vermem. mantıklı bir şeyle gelirse eğer tabiki dinlerim
hayır aşırı tiksinirim böyle hareketlerden böyle şeylerin muhabbeti olmamalı ilişkide
Benim nasıl giyindigimi bilerek sevgili oluyorsa sonradan giyinisimi degistirmeye çalıştırması saçma. Nerede ne giyecegimi biliyorum zaten karışmasına gerek yok
Karışmıyor çünkü kendimi bilip ona göre giyiniyorum.
Mini etek göğüs dekoltesine izin vermem kesinlikle tayt içinde izin vermem domuz değiliz ya
Abartmadığı sürece karışsın
sevgili olmadan önce, konuşurum
Karışamaz ama fikir verebilir
Asla karışmam, karışılmasına da izin vermem
Yiyosa karışsın derdim olaydı
Hayır öyle bir lüksü olamaz
Karışmam istediğini giyebilir dekolte açık falan.
Karışamaz kıyafetlerime
1 kere karışır gibi oldu pişman oldu
Karışabilir
evet hatta hosuma gıder
Karışsın 😊
Karışsın isterim
vermem
Vermem
İzin vermem
Hayir tabiki
İzin vermem
Bazen