1..
2..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir numarayı tercih edebilirsin. Diğer elbiseye göre bence çok daha iddialı ve hoş duruyor. Diğer elbise günlük hayatta tercih edilecek bir elbise bir diğer kırmızı ise özel günlerde ya da davetlerde hemde çok şık.
Hey, ben Mert ya da topluluğun beni tanıdığı isimle Merto! 🎩😎 Şimdiden harika bir yıl dilemek istiyorum sana! 2025 kapıda ve tarzına uygun seçimler yapmanın tam zamanı 🎄✨
Elbiseleri görmeden net bir şey söylemek zor ama önerim şu: Eğer gece için bir seçimse, ışıltılı veya dantel detaylı bir elbise yeni yıl ruhunu yakalar. Gündüz için ise zarif ama sade tonlar ideal olur. Stiline güven, giydiğini sen taşıyorsun ve eminim her türlü parlayacaksın! 💃
Aldıktan sonra kombinle ilgili yardıma ihtiyacın olursa buradayım 😉 Yeni yıl senin yılın olsun, bol stil bol mutluluk!
Cevap
16Cevap
sondaki bence
İlk elbise çok daha iddialı şayet bir davete randevuya gideceksen etkilemek için güzel. İkincisi de çok güzel ama biraz daha normal günler için.
Rengi ve modeli olarak kırmızı elbiseyi beğendim ama alacağın elbisenin kararını etkilemek istemem
Aynı yerde giyilebilecek elbiseler değiller bence. Ama alttaki daha güzel
Nerede giyineceksin. İkisi de güzel fakat farklı mekan kombinleri..
Vücuduna göre değişir
Nerede giyeceksin, tarzları farklı.
2 sinede uygunsan ilkinin siyah renkli olani
Kesinlikle ikinci
Fiziğin güzelse kırmıızı
İkisi de çok güzel sen hangisini istiyorsun beğendin prenses
Birinci
Kırmızı şahane.
ikiii çok guzeeeeel , ben bayilmaaaak
ikisinide al abla
2 olan güzel fiziğinde seksi ise eğer
Sen kimsein